Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytłoczona jestem

Chyba wtydzę się rodziców...........

Polecane posty

Gość przytłoczona jestem

Od kiedy poszłam na studia to poznałam mnóstwo fajnych ludzi, z miasta-ja ze wsi. Już samo to zaniża moją samoocenę. Odnalazłam się w mieście, zaczęłam sobie radzić sama, a do domu przyjeżdżam jedynie z przymusu..i najgorsze jest to, że matka zawsze chce bym przyjeżdżała jak najczęściej, a jeśli już jestem to nawet ze mną nie rozmawia. Po prostu jest spokojna gdy jestem w domu.Najchętniej zamknęłaby mnie na tej wsi, żebym tu gniła i nie miała nic z życia. ja chciałabym żeby rodzice ze mną rozmawiali o studiach, o życiu...a oni nic. Jedyne: "jak tam na uczelni?" -odpowiadam, ze dobrze, a oni "no to dobrze" i koniec. Żadnych innych pytań, na które z chęcią bym odpowiedziała... Czasem sama się rozkręcam i mówię co się wydarzyło, ale albo ojciec mi przerywa, albo puszczają to mimo uszu :O Najchętniej rozmawiają miedzy sobą o swojej pracy :O Żeby to jeszcze była PRACA na poziomie... ale to jest robota na produkcji, ojciec jest wózkarzem, a matka nawet nie wiem co robi, chyba skleja kartony. Plotkują tylko o innych ludziach, obgadują pracowników, śmieją się z jakimś dennych sytuacji, które się tam wydarzyły. Nigdy nie rozmawialiśmy na jakieś poważne tematy, zawsze plotki, życie innych, bzdury..\ przyjezdzam tu z niechęcią, bo wiem, że w tym samym czasie mogłabym spedzić czas z kimś kto ma coś więcej do powiedzenia niz tylko obgadanie nowej kurtki pani maryni w kościele.

Gość InteligentnyMateusz
Twój tekst mnie rozbawił. Dziękuję.

Gość oni sie ciesza z Twojego
sukcesu na pewno. Ale nie wiedza jak to jest. To o co maja pytac. Glupio im troche. Kazdy zyje swoim zyciem. Opowiadaja o tym o czym iedza. Ale to Twoi rodzine, dlaczego masz sie ich wstydzic. Trzeba rozmawiac o studiach pracy? O zyciu rozmawiajcie, o tym co dotychczas ;)

Gość przytłoczona jestem
No widzisz mi nie jest do śmiechu niestety...

Gość mała czarna z rana
jesteś ze wsi ,a ja z miasta i na myśl o rozmowie z własną matką dostaję drgawek , a moja matka piastowała (emerytura) dość poważne stanowisko ,a tematy dysputy były i są jak i u ciebie , dramat tacy rodzice .

Gość mała czarna z rana
moja matka nawet mnie nie zna ,tak zwyczajnie ,owszem wie gdzie mieszkam ,jak mam po mężu na nazwisko , jaki mam kolor oczu włosów itp ,ale nie ma pojęcioa czy np lubię zwierzęta , jakie mam poglądy polityczne ?( czy w ogóle mam) , jakich mam ( czy mam ) przyjaciół , co mnie drażni w życiu a co daje ukojenie ,nie wie nic , a widzimy się 2 x tydzien

Gość iuyiiooip
a jaka ty jestes na poziomie? na forum kafeterii obgadujesz swoich rodzicow, jestes taka sama jak oni 🖐️

Gość mała czarna z rana
to nie jest obgadywanie , rozróżnij , to smutny monolog odtrąconego dorosłego dziecka