Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaaaaaaaaaaa26

mam 173 wz i 78 kg na wadzę ;/ wiek 26l.

Polecane posty

Gość grubaaaaaaaaaaa26

jestem gruba , na diecie wytrzymuję max. 3-4 dni. Mąż mi ciągle mówi, że tyję i tyję i że jestem gruba, co jest prawdą. Jak tak dalej pójdzie za 2 lata będzie już 100 kg

Gość brechta
witaj w klubie mam takie same wymiary:(

Gość grubaaaaaaaaaaa26
u mnie kolejne podejście do diety. Może napisz coś osobie, skąd jesteś ile masz lat i jakie plany dietowe.

Gość tomek 01
jesteś tłusta jak świnia przed egzekucją

witaj ja startowałam z waga 80 kg przy takim samym wzroscie wiec wiem co czujesz. Zaczelam slynnego dukana i zlecialo, ale mialam kryzys i przerwalam. Od dwoch dni znow zaczynam tym razem z waga mniejszą, ale ciężko ciężko moze tez sprobuj dukana?

Hej ja mam 22 lata, 168wz i ważę 80 kg :( w ciągu roku przytyłam 12 kg między innymi dlatego że rzuciłam palenie, najgorszy problem mam z brzuchem i boczkami, wyglądam jak bym była w 6 miesiącu ciązy, normalnie ryczeć mi się chce a nie mam takiej silnej woli żeby nie jeść wogóle tego co najbardziej lubie albo się głodzić. Mój chłopak mówi że przesadzam i żę jestem śliczna a ogląda się za szczupłymi laskami a wtedy czuje sie jak najgorszy na świecie "pasztet". Wolała bym żeby powiedział mi że jestem gruba a nie tak słodził a przecież wiem ze tak mówi żeby nie było mi przykro. Kupiłam 2 dni temu orbitreka i spalacz tłuszczu active fat burner może akurat coś pomoże. Jestem dobrej myśli :D

Ja mam 180 cm wzrostu i teraz waże 65 kg, mam 35 lat, więc jest idealnie jak dla mnie. Jeszcze 3 miesiące temu ważyłam 70 kg i czułam się grubo. Poszłam więc do lekarza dietologa żeby mi ustawił mój własny jadłospis, uwzględniający moje preferencje: czekoladę, słodycze i podjadanie w nocy, bo tak lubię. Potem kupiłam sobie wagę kuchenną i się stosowałam do tych ilości, nie byłam głodna podczas tej diety, wcale nie było mi ciężko a 5 kg to samo ze mnie zeszło, nawet nie wiem kiedy. Wiem że waga się utrzyma bo jem tak jak kazał mi lekarz, bo wcale nie jest to trudne, nawet kawał ciacha mogę sobie pozwolić... Dukana bym nie polecała, jest niebezpieczny dla zdrowia, zanieczyszcza organizm, podnosi chiresterol, czyni pustki w organiźmie.Nie nie!

Gość grubaaaaaaaaaaa26
mój mówi wprost, że zrobiłam się gruba :). Za prawdę jednak obrażać się nie mogę. Chce do końca marca zrzucić 4 kg. Ćwiczę w domu z yt, zastanawiam się nad bieganiem, tylko nie wiem czy nie za zimno dla mnie.

Gość peachean
Dziewczyny, jeśli tak ciężko znosicie diety to po prostu zacznijcie od zmiany nawyków żywieniowych - pijcie dużo wody, jedzcie owoce zamiast słodyczy, jak czekolada to tylko gorzka, ograniczcie tłuszcze (ale nie zupełnie! tłuszcze też są potrzebne do życia, a 2 łyżki oleju rzepakowego dziennie pokrywa zapotrzebowanie na kwasy omega-3), odstawcie fast foody, zacznijcie uprawiać sport - waga sama zacznie spadać :)

Gość mezczyznam
181 cm 81,5 kg 10% tkanka.