Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcproblemmam

Mam pewien problem

Polecane posty

Gość abcproblemmam

Witam, Muszę się komuś wygadać. Tak się składa, że nie mam komu, dlatego pisze na forum. Mam ogromne problemy. Mam całkiem spore długi ok 4tys. Najważniejsze to ok 1500zł. Reszta może chwile poczekać. Nie wiem co mam juz zrobić. Nie mam nawet na jedzenie. Muszę szybko wykombinować te pieniądze tylko nie wiem jak. Może macie jakieś pomysły? Zabiją mnie za to, jak tego nie spłacę. Straciłam przez to zaufanie bardzo bliskiej mi osoby. Te pieniądze rozwiążą wszystkie moje problemy i pozwolą mi w miarę normalnie żyć. Do pracy nie mogę iść, ponieważ jestem studentką dzienną, szukam pracy na weekendy, ale wiecie jak jest ciężko teraz z pracą... Od rodziców nie dostanę kasy, nawet im nie mogę powiedzieć o tym że je potrzebuje. Świat mi się zawala. Przez to od pół roku cierpię na depresję. Koszmar.....

Gość Ramzan
zbliżają się święta wielkanocne, wiele osób już teraz szuka pomoc do sprzątania mieszkań, do mycia okien, więc jak się weźmiesz do roboty to w jeden tydzień zarobisz 1500 zł.

Ramzan nie pierdziel głupot bo ja w święta intensywnie szukałam i znalazłam tylko 2 chętnych którzy potrzebowali posprzątać mieszkanie. Autorko z jakiego województwa jestes?