Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisiamodnisia

Krwawienie we wczesnej ciąży

Polecane posty

Gość monisiamodnisia

Dziewczyny pomozcie jestem w 7 tygodniu ciazy zaczelam krwawic pojechalam na szpital zrobili usg i pecherzyka wcale niebylo widac puscili mnie do domu rano moj lekarz prowadzacy ciaze zlecil badanie na betahcg i poziom wyszedl 3744 ze strzaleczka do gory czyli dobry znak pomozcie mi czy ta krew mogla jakos zaslonic moja fasolke?? czy raczej fasolki juz niema bo poszla mi z krwia martwie sie pomocy!

Gość a powiedz mi
czy powtórzyłaś betę? Mi się wydaje że to poronienie...;( beta trochę za niska jak na 7 tydzień i pewnie zaczęła spadać.Przykro mi.W 7 tygodniu to już serduszko bije i widać zarodek a nie tylko pęcherzyk.

Gość monisiamodnisia
Juz sama niewiem co myslec :( bete mam powtorzyc w poniedzialek rano a popoludniu jade do mojego gin na usg zobacze co mi powie. jak mu powiedzialam wynik to powiedzial ze jest wysoki wiec niewiem

Gość monisiamodnisia
a i powiedzial ze fasolka powinna byc wiec jestem dobrej mysli :) oby bylo ok :-)

Gość to poronienie...........
ja moze byc nie widac pecherzyka jak w 7 tygodniu to juz masz bijace serce i zarodek!Jak nic nie bylo widac,to znaczy ze juz tam nic nie ma:(

Gość monisiamodnisia
Niewiem jak bylam na wizycie w ten sam dzien kolo 16 to byl pecherzyk z takim ciemniejszym kolorem na usg powiedzial ze wszystko uklada sie dobrze i serduszko prawdopodobnie bede mogla uslyszec za kilka dni a wieczorem ta krew...

Eee gdzie, wyluzuj! Ja plamiłam przez dwa dni pierwsze 2 miesiące ciąży. I w 7 tyg też mi jeszcze nie było widać pęcherzyka, a poziom bety się cały czas podwyższał.

Badz dobrej mysli! Dziwne troche ze nie bylo widac pecherzyka ciazowego... U mnie pod niec 6tc bylo widac pecherzyk ale nie bylo akcji serca. Potem dostalam krwotok i pokazalo sie bijace serduszko... Moze masz krwiaki i jakis krwiak zaslania pecherzyk? :/ Chociaz z drugiej strony gdybys miala krwiaka - lekarz by o tym poinformowal :(

czyli pecherzyk byl wiec nic sie niemartw ;) Moj "pecherzyk" tez byl malenski i lekarz robiacy USG powiedzial ze wszystko sie moze zdazyc :/ Bezszczelna babka, niewiem jak jej to moglo przejsc przez usta... Serduszko jeszcze wtedy nie bilo ale jak zaczelam krwawic to w szpitalu pokazali mi jak bije serduszko :)

Gość dupablada.............
autorka widziała pęcherzyk na kontrolnej wizycie,a po krwawieniu pęcherzyka już nie było! Moim zdaniem niestety poronienie...

Gość monisiamodnisia
Ale to ta krew mogla mi go zaslonic? ja w ten sam dzien najpierw o 16 bylam u mojego gin i powiedzial ze wszystko jest ok a po 22 ta krew i od razu na szpital bo sie wystraszylam ten lekarz jakis niemily zrobil usg powiedzial ze on pecherzyka wogole niewidzi a jak badal tak normalnie to powiedzial ze kanal rodny zamkniety a macica powiekszona co swiadczy o ciazy. Niewiem juz sama bardzo sie boje :(

Hmmm Pechrzyk byl... Wiem jak dla mnie to albo poronienie albo masz krwiaka ktory zaslania pecherzyk a ze nie bylo akcji serca wiec ciezko to rozroznic...

Gość moim zdaniem niestety
to raczej poronienie.Krew nie zasłoniłaby maluszka:(Po prostu poleciało z krwawieniem,a beta zaczęła spadać.Do tego byłaś u lekarza w 7 tygodniu i nie było widać serduszka?Dokładnie w 7 t byłaś na tej wizycie?

Gość monisiamodnisia
Allegrowiczko tak tylko ze gin by mi chyba powiedzial o krwiaku jakby byl niewiem co myslec. dal mi nadzieje jak do niego zadzwonilam po tej becie z wynikiem powiedzial ze wynik wysoki i pecherzyk powinien byc. A mogla go ta krew zaslonic?

Gość monisiamodnisia
Wizyta byla w 7 tyg no a lekarz powiedzial ze za kilka dni serduszko uslysze :((

Gość monisiamodnisia
W poniedzialek rano powtorze bete zobacze czy rosnie czy spada

Krew nie zasloni , jedynie jesli juz to krwiak mogl zaslonic pecherzyk ale wtedy tez MOIM ZDANIEM rokowania nie sa za dobre bo krwiak uciska na pecherzyk a pecherzyk musi przecierz rosnac... Ja lezalam "plackiem" ponad dwa tygodnie bo mialam duze krwiaki bardzo blisko pecherzyka i musialy sie szybko wchlonac bo inaczej pewnie bym nie byla dalej w ciazy... Najlepiej stosuj sie do zalecen lekarza, zrob badania. Najgorzej jest sie "nakrecac" na kafe, a tu uwierz nie kazdy chce Ci doradzic ;]

Gość moim zdaniem niestety
No nie wiem co Ci napisać,bo nigdy bym nie chciała być w takiej sytuacji a sama teraz jestem w ciąży:( Bardzo mi przykro.Wiadomo,że jakaś szansa jest ale ja bym radziła Ci przygotować się na najgorsze:(Straszne to... No ale pomyśl sama.W 7 tygodniu nie widziałaś jeszcze serduszka-a powinno być.Widzisz tylko pęcherzyk.Parę godzin później dostajesz krwawienia i nie ma już nawet pęcherzyka...

Gość monisiamodnisia
A jaki ten pecherzyk powinien miec wielkosc?

Gość monisiamodnisia
Niewiem dziwne to wszystko a najgorsze jest to czekanie to bedzie chyba najdluzszy i najtrudniejszy weekend dla mnie i meza zwlaszcza ze pierwsza ciaze tez poronilam 6 lat temu ;(