Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka errr

co ja mam mu gotowac?!

Polecane posty

Gość agnieszka errr
no rybke zje

Gość szakalakas
powiedz mu że rybka droższa od mięska. poza tym drób nie jest taki drogi. najlepiej gotuj mu codziennie miskę ryżu.

Gość a moze jakies potrawy z
a ryby nie sa mniej wiecej w cenie miesa???

Gość ka ta li na
a tak na marginesie to współczuje Ci autorko - mój maż zapytany co chce na obiad zawsze odpowiada "mięsko" - ale jeszcze nigdy nie kręcił nosem na to co mu podałam

a moze on wlasnie chce codziennie jesc tego schabowego? ja kiedys mialam takiego faceta,mial takie okresy ze np przez tydz jadl codziennie schabowe,pozniej mu sie nudzily to byl tydz z frytkami i jakimis sznyclami,pozniej tydz jadl szpinak ,gulasz ,rolady itp itd i tak na okraglo :D tez mial bardzo ograniczone menu.

autorko a wy tak na serio musicie zacisnac pasa? czy to tylko jego pomysl o tak,ze za drogo?

Gość lumpka wina
jeny, ja nie myslałam, że jeszcze takie związki istnieją, ze facet wymaga gotowania i jeszcze wybrzydza. Ten swiat nie przeszedł do lamusa????? My gotujemy na zmianę i jestesmy sobie wdzięczni, że ktos cos ugotował a jaknie smakuje to nie je/ nie jem/dzieci nie zjedza ale nikt nie wybrzydza na głos, jak danie nie w smak to sie zje mniej albo wcale, trudno.Litosci kobiety, dla mnie to jakis koszmar być w takim zwiazku

Gość lumpka wina
hahaha miska ryzu jest dobra:-)

Gość Ale masz problem!
Faktycznie trudno być w związku z kimś tak wybrednym.Skoro chce oszczędzać na jedzeniu niech nie jada schabów,ale przestawi się na jedzenie jarskie.Nie gotowałbym dla niego i po problemie.Minęły te czasy kiedy kobiety skakały swojemu mężowi, zakładały kapcie, najpierw on jadał,a potem pozostała rodzina,dzieci,żona:D Nie wiem że godzisz się na takie traktowanie.

Gość jgvhj
lumpka wina W końcu normalna dziewczyna. Jak można tak usługiwać swojemu facetowi, który ma to w dupie , sam od siebie nie daje nic, to jest poniżające :o niech zakasa rękawy i gotuje. Powinno się gotować razem/na zmianę, jakby ode mnie chłopak wymagał gotowania dla siebie to bym go chyba śmiechem zabiła.

Gość pitazraz
je pierdole ale czub :D sorry ziemniaki je , sosu nie lubi , mięso za drogie, ryba droga, jajka drogie , ugotuj mu ziemniaki, podaj suche , nie okraszone niczym, albo topiona surowa słoniną :D jak zapyta dlaczego tak , to powiedz : przecież sosów nie lubisz a mięso za drogie , więc słonko wpierdalaj co masz pod ryjem albo i tego nie dostaniesz na drugi raz osobiście wyjebałabym delikwentowi w łeb jak by mi tak grymasił ...

Gość Zakochana naiwniaczka
a może go zapytaj co by chciał zjeść oprócz schoabowego? :d Lub ugotuj ziemniaki, plus jajko plus sórówka ze słonej kapusty jest spoko lub ziemiaki plus kiełbasa z patelni plus jakaś sórówka. Jakas odmiana jest

Gość agnieszka errr
jajka sadzonego tez nie zje...narazie musze zajmowac sie tak domem i nim, bo nie pracuje ale w kwietniu koncze szkole pojde do pracy i bede miala gdzies