Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulec 92

Dieta.

Polecane posty

Gość czarnulec 92

Czy jedząc rano dużą bułke (pieczywo białe) a o godz. 16 mały jogurt naturalny, uda mi sie schudnąc 25kg w 5 miesiecy?

Gość to zależy , bo jak
ważysz 50 kg , to nie uda ci się , ale jak ważysz 150 kg to z pewnością Ci się uda :D

Gość czarnulec 92
waze rowne 100

Gość tomek 01
jesteś tłusta jak świnia przed egzekucją

Gość myslenie na przyszlosc
to schudniesz i ale za pieniadze zaoszczedzone na jedzenie nie zrobisz sobie operacji plastycznej aby zlikwidowac zwisy skory :D

Mozna jeść więcej i chudnąć, ale to musi być dieta racjonalna, bułkę biała zamień na grahamkę i dużo warzyw i białego chudego sera jedz. Kup therm line forte i jak zaczniesz ćwiczyć to się zdziwisz jak szybko będziesz spala tłuszcz.

Gość peachean
Schudnąć? Na takiej diecie to się zagłodzisz! Albo wymiękniesz po tygodniu :P Złą dietą rozregulujesz sobie trawienie i wyniszczysz organizm. Bułka i jogurt praktycznie nie dostarczają żadnych składników odżywczych. Co z witaminami? I w dodatku z tymi, które rozpuszczają się w tłuszczach? Przecież tłuszcze są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania! Bez tłuszczu i kwasów omega-3 twój mózg także będzie gorzej funkcjonował - pamietaj - od 2 łyżek oleju rzepakowego dziennie nie przytyjesz, a one całkowicie pokryją zapotrzebowanie na kwasy omega-3! Jeśli chcesz schudnąć zdrowo i skutecznie to wybierz się do dietetyka, który ułoży ci zbilansowaną dietę na któej osiągniesz swój wytyczony cel :)

Gość czarnulec 92
wytrzymam poniewaz mam bardzo silna wole, tylko pytam czy to jest realne.

Gość magda_9419
polecam program odchudzający + odnawiający organizm CellRESET ! Naprawdę bomba, schudłam 8kg w 28dni bez zadnego wysiłku ! Dowiedziałam się o nim z bloga WWW.RESETUJKOMORKI.BLOGSPOT.COM Któraś z Was może też stosowała ten program ?

Skoro masz taką silną wolę, to jak doprowadziłaś się do 100 kg? Ile masz lat? Sadząc po Twoim pomyśle, to nie za wiele ..... Przejdź na dietę Ewy Dąbrowskiej. W 6 tygodni możesz schudnąć myślę, ze nawet do 15 kg. Ja schudłam kiedyś 8 kg, ale moja wyjściowa waga to było 62 kg.