Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość codzienniejemnadzieje

spotkałam się z chłopakiem 23 razy na randce a on

Polecane posty

Gość Ritz
nie czekam- porzucam - Po 9 randce pocałowałem pierwszy raz moja dziewczynę. Baa to ona mnie pocałowała, bo po prostu nie wytrzymała, mojej niepewności, kiedy mogę pozwolić sobie na ten krok. Sex był kilka tygodni później, bo już byliśmy na takim etapie, że wiedziałem, że trzeba zrobić ten krok i mogę sobie na to pozwolić. Wszystkiemu zawdzięczam jej, bo ja bym się nie odważył prędzej od niej. Gdyby nie ona, która zapędziła mnie i dodała po prostu zwyczajnej odwagi nie miałbym dziewczyny 2 lata i nie byłbym zaręczonym facetem. Wiec sex po 3 randce na udane związki to mit kolego.

Gość nie czekam- porzucam
ty pewnie nigdy nawet nie uprawiałas seksu. Denerwuje cie to jakie mam zdanie na ten temat, bo pewnie trafiasz na takich jak ja co nie chca czekac miesicy lub lat aż ty łaskawie uznasz, że są ok. Wcale nie skaczę z kwiatka na kwiatek i nie trakuję kobiet jak szmaty, ale nie będę w związku z kobietą, dla której seks to jakiś problem i tyle.

Gość nie czekam- porzucam
Ritz Napisałem, że seks po 3 randce to powinno być coś zupełnie normalnego, ale nie napisałem do której kobieta ma czas. A moim zdaniem czas ma tak do miesiąca lub dwóch.

Gość Kawiasty
a nawet nie pierdnął przy tobie zaczepnie ?

nawet nie pierdnął :(

Gość Uroczy Szymuś_ktoś mi podjebał
No po tylu randkach to już powinien Ci wsadzić.

Gość Zakochana naiwniaczka
Zachowujesz się jakbyś mnie znał... :D uprawiałam, i nie uważam ze to coś złego, bo to fajna sprawa, ale uważam, że z osobą która mi się podoba i którą kocham i wiem, że zaraz po tym nie prześpi się ze mną jeszcze kilka razy żeby wykozystać i zostawić... po prostu lepiej jest mieć co do tego pewność. Dlatego własnie te bardziej porządne dziewczyny trochę czekają z tą decyzja i to nie jest kwestia miesiąca czy pół roku nie obchodzi mnie to. To jest kwestia kiedy poczuję, że mogę już chłopakowi ufać i wiedzieć, że jest w porządku... cała filozofia. I nie, nie trafiłam na takiego akurat ja, ale wiem jak większość facetów się zachowuje. Chcą jednego, a jak to dostaną to good bye i narazie szukac nastepnej głupiej która pójdzie do łóżka licząc na związek zostanie oszukana i zostawiona :D I własnie dlatego że WIĘKSZOŚĆ facetw taka jest kobiety muszą być ostrożne i trochę czekać podziękuj kolegom niektórym mężczyzną. Takie są realia ^^Bo sexs to równiez zabawa, ale też i ODPOWIEDZIALNOŚĆ o której chyba nie wiesz, bo słyszałes może, że z tego są dzieci? :O xD

idę dziś na 24 randkę, juz mnie to śmieszy powoli :D

To weź się kurwo w końcu umów z takim facetem, który cię przeleci analnie już na pierwszej randce.

up

ja nie chce zeby mnie przeleciał, chce zeby mnie chociaz przytulił.. czy to tak wiele?

Gość jgtirooooooooooooooooooooooooo
hehe a ja na drugiej randce wylądowałam ze swoim obecnym (prawie 7 lat razem) w łóżku seksu ( dopiero po 7 miesiacach) nie było ale kilkunastogodzinny petting zakończony jego bólem pleców jak spadliśmy z łóżka :)

jgtirooooooooooooooooooooooooo zazdroszczę :D

A najlepsze jest to że sama go poderwałam. Spodobał mi się w klubie i się o niego założyłam :). Dziś twierdzę że wygrałam o wiele więcej niż tylko zakład :)

Gość pudelekkropkatf
jgtirooooooooooooooooooooooooo jak go poderwałaś?

Normalnie. Wyłowiłam go w tłumie jak tańczył na parkiecie. Podeszłam i zapytałam czy zatańczy, zgodził się. Powiedziałam sobie, że potańczę z nim jedną piosenkę, jeśli po niej on nie zrobi żadnego ruchu to mu podziękuję za taniec i będę się dalej bawiła z moimi znajomymi. Po utworze zaprosił mnie do stolika, kupił piwo. Resztę wieczoru przegadaliśmy i przetańczyliśmy. Potem odprowadził mnie do domu i wziął mój numer telefonu, reszta sama się potoczyła. Sms następnego dnia, kolejne spotkanie. Parą zostaliśmy po miesiącu. 3 mam kciuki żeby i Tobie się udało kogoś znaleźć, szczęscia życzę.