Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden koleśśs

na prezent ładny?

Polecane posty

Gość 12222
dla mnie za duży i będzie się zaczepiał lubię mniejsze i takie które są niepowtarzalne

Gość herrr
nie, staromodny

Gość mikuuusia
troche babciny

Gość mamtaki podobny
dostalam taki od (wtedy jeszcze) chlopaka prawie 12 lat temu i do dzis mam do niego sentyment :)

Gość stylowy ładny ,ale jak widać
tu panuje bezguście małoletnie w rurkach ,więc nie ma sensu pytać,te wasze pierścionki małolaty dawniej były bardzo obciachowe jak mówicie i gadanie w takim stylu jest śmieszne i gówniarzowe

Gość taki jeden koleśśs
pierścionek już kupiony żona 30 lat lubi biżuterię widoczną, stylową, prawdziwe kamienie, tutaj są rubiny, białe szafiry i czarne diamenty 10 rocznica ślubu :-) wkleiłem bo szczerze mówiąc, to ja się nie znam za dużo na biżuterii damskiej, doradzała mi siostra i chciałem poznać więcej opinii

Gość Anna879
Cześć! Zapraszam wszystkie koleżanki na moje forum ślubno-weselne z regionu Śląsk-Małopolska, mam nadzieje że podzielicie się swoim doświadczeniem w organizacji wesela oraz pomożecie innym! Zapraszam do dyskusji! Adres: www.Wianeczek.pl Pozdrawiam!

Gość hahahahhahahahaha
no tak teraz są modne takie mikrotycie pierścioneczki, mało ważące, malusieńkie kamyczki, tak jest taniej, mało kogoś stać na coś naprawdę pięknego taki pierścionek kosztuje pewnie kilka tysięcy, ahh tłumaczcie sobie, że to nieładne i tak nigdy nie dostaniecie