Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niemajancyniczego

Zarabiam najnizsza krajowa i nie mam nic-nie chce mi sie zyc

Polecane posty

Gość Niemajancyniczego

Siema.Jestem Paweł.Pracuje jako kucharz w restauracji i zarabiam zaledwie 1400zl.Za kawalerke place 1000zl.Wiec zostaje mi 400zl na jedzenie,i inne potrzeby.Jak wydam na jedzenie zostaje mi cos kolo 100-200zl na dojazdy do pracy,a potem juz nie mam nic,to nie mam nawet za co sobie auta kupic(jezdze do pracy autobosuem),chodze w starych wiejskich ciuchach,oraz nie chodze na zadne imprezy(bo jak tu sie w wiesniackich ciuchach pokazac i bez auta-to nie mam nawet jak laski wyrwac!) dodam ze mam 19lat i jestem prawiczkiem i nie mam nic.Jest ktos w podobnej sytuacji? I jak sobie radzicie? Dodam ze skonczylem zawodowke jak coś.Tyram 8 godzin 5dni w tygodniu i jezcze zarabiam te grosze,takie zycie jest bez sensu...

Gość mezczyzna anonim
a jako kucharz nie możesz jeśc nic w pracy??

Gość scbmncd
kucharze dobrze zarabiaja, cos ściemniasz

Gość qazplmedcokn
Spokojnie, masz dopiero 19 lat,jak ja bylam w twoim wieku to zarabiałam 250 zł to wystarczało mi tylko na nowy ciuch (jeden), bilety do pracy i raz w miesiącu na dyskotekę,jeść dali rodzice,przeżyć za to by się nie dało, fakt, że dużo płacisz za wynajem, może lepiej pokój wynajmij u kogoś np. w domku jednorodzinnym .A to, ze jesteś prawiczkiem to nie tragedia, przyjdzie na to czas.A w pracy nie dadzą jeść skoro jesteś kucharzem? A teraz mam 36 lat i jestem bezrobotna,

daj spokoj.. masz dopiero 19 lat. juz pracujesz, zarabiasz i wynajmujesz mieszkanie, to sie chwali. z czasem moze zacziesz zarabiac wiecej, moze zmienisz prace na lepsza. na imprezowanie i wyrywanie lasek przyjdzie czas. juz teraz idzie ci dobrze. szczerze zazdroszcze, ja w wieku 23 lat nadal mieszkam z rodzicami i nie mam pracy. tez nigdzie nie wychodze bo nie mam gdzie i za co, ty przynajmniej mieszkasz sam, to pewien komfort , no i pewnie mieszkasz w miescie. ciesz sie tym co masz, z czasem bedzie lepiej a pociesz sie tym ze inni maja gorzej.

Gość on28w
Z taką kasą zapomnij o laskach, wstyd. Wynajmij pokój to zaoszczedzisz. Imprezy i auto sobie daruj.ubierz się jak człowiek bo wygladasz jak cieć

Gość natalekkk
wynajmij pokoj nie kawalerke

Gość mam pytanie jedno
kawalerkę wynajmujesz? można wynająć pokój za 500 zl

Gość ty na wejściu chciałbyś mieć
wszystko - samochód, kawalerkę za darmo, żarcie i pensję z 5 tysięcy na rękę. Ciekawe gdzie i kto tak ma mając 19 lat. Wiesz, ja też bym wiele rzeczy chciała no i co z tego?