Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia_ 33_

jaki rozmiar biustu najlepszy?

Polecane posty

Gość Gosia_ 33_

Panowie no jaki?;) a Panie jakie mają?

Gość Gosia_ 33_
e taaam leży :O najlepszy to taki jędrny można powiedzieć na baczność stojący :classic_cool:;)

Gość ja tam bym bzyknął
sobie kobite

Gość Gosia_ 33_
Sorell to taki w sam raz

Gość ja tam bym bzyknął
kobitę

Gość lola ola
80 DD taki jest najlepszy

Wszystko zależy od okoliczności. Jeśli jakaś kolacja i chcesz założyć sukienkę z odkrytymi plecami to lepiej taki mniejszy, żeby się nie telepał. Może być ze spiczastymi sutkami. W nocy może być średni, lekko zwisający bo się fajnie telepie jak Cię ujeżdżają na czworakach. Do pracy polecam duży, obfity z pół-głębokim dekoltem bo przyciąga wzrok i daje dużo doznań mężczyznom. Cieszę się, że mogłem pomóc.

Gość ghyjhjhjhnhn
................

A nie uwazasz, ze nie ma czegos takiego jak najlepszy rozmiar dla kazdej kobiety, kazdego typu sylwetki itd? Jesli juz, to moze zapytaj o ulubiony jesli chcesz poznac opinie roznych osob.

Gość ghyjhjhjhnhn
jhjkilk.l

Gość Pablo 83
Pasujacy do figury i wzrostu. niska kobieta i wysoka z takim samym rozmiarem piersi i obwodami bioder, tali, biustu wygladaj zupelnie inaczej. Dlatego napisze B dla niskich i C dla wysokich.

Gość my name is Nadia
rozmiar zawsze ma znaczenie:P wg opinii moich kolegow ze studiow 75b

ale B to rozmiar?? bo ja myslalem , ze tak sie wieksze piegi oznacza pablo, ale te rozmiary to maja miec kobiety?? czy o swoich myslisz?

Gość tak na prawde taki duuzy
i jedrny. pozatym musi byc centralnym motywem stroju tzn spojrzenie automatycznie musi konczyc sie na biuscie. male, obwisle,flaczkowate wymiona nie robia zadnego wrazenia ale jak to mowia przy bezrybiu to i rak ryba. to tak jak z fiutkami

wg urzednikow unijnych ryba jest tez slimak wiec mozesz sie kiedys baaardzo zdziwic :D

Gość Pablo 83
Im większy tym lepszy ale gdzieś kończy się granica wielkości. Ale takie B czy C w zależności od postury kobiety już jest piękne. Fakt powyżej D już wzbudza duże pożądanie ale nie o to chodzi by zdołować kobiety bo mają mniejsze. Dla mnie B wystarczy i uważam że jest najlepszy bo najdłużej pozostaje w atrakcyjny. E może jest bardziej pociągający ale czy dłużej? Najlepszy to nie znaczy najładniejszy i najbardziej pociągający. Ja patrze przez pryzmat atrakcyjności ale tez okresu gdy nim pozostaje i jest jędrny oraz sylwetki kobiety. Poza tym lubię oczy i spojrzenie kobiet a jak jakaś miała duży biust to nie pamiętam jak wyglądały jej oczy:P A nie o to chodzi by jedna cześć ciała dominowała nad innymi i zamazywała obraz całości. A gdy kobieta zbyt bardzo skupia się na swoim biuście jako atrybucie jej kobiecości traci gdzieś sex-appeal.

Gość niewielkakobietka
158 cm,biust 70 f,biodra na szczescie niedopasowane do biustu