Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosna radosna sosna

schudłam 16 kilogramów

Polecane posty

odchudzam sie od grudnia, zaczynałam z 93 kg, dzis sie zważyłam i jest 77kg! Wiem, nadal duzo, ale już bliżej niż dalej. Jeszcze 10 kg do zbicia:)

Gość ula której ukradli nick
:) gratuluję , tak trzymaj !

dzięki Ulka!:)

Super! Lecisz jak burza:)Ja startowalam z 96kg i stoje na 89kg:( Powiedz w jaki sposob?Dieta czy i cwiczonka rowniez?

nie liczę kalorii, ale generalnie jem zdrowo-jesli pieczywo czy makaron to razowe, duzo warzyw, unikam slodyczy (cukru w owocach tez) i tłuszczu. 2x tydz siłownia 3xtydz basen codziennie w domu skakanka:) :) A teraz zaczynam biegać, super, że wiosna już nadchodzi! A co do zastoju nie martw się, zawsze tak, potem nawet nie zauwazysz jak waga spadnie

boję się jo-jo jak ognia, a lubię jeść, więc postanowiłam się nie głodzić, wczesniejsze diety to były własnie niemal głodówki i zawsze konczyły się powrotem do poprzedniej wagi, często z nawiązką

Gość ula której ukradli nick
3x tydz -basen - to tutaj jest 90 % sukcesu

Gość peachean
Wow, super, gratulacje! :) Piszesz że unikasz tłuszczów - mam nadzieję, że nie znaczy to że odstawiłaś je zupełnie? Pamiętaj, że witaminy A, D, E i K rozpuszczają się wtłuszczach i bez nich grozi awitaminoza, dlatego czasami warto dodać do zupki łyżkę oleju rzepakowego na przykład, bogatego w witaminy A i E :) Niemniej jednak trzymam kciuki za dalsze sukcesy! Oby tu było więcej takich wpisów!

Tak, wiem o tym, jem sporo ryb i dodaję oliwę z oliwek do sałatek:) Dziś przebiegłam 5 km i zaliczyłam 30 minut na skakance. Czuję się jak nowo narodzona:)