Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie.

powiedzcie ccos

Polecane posty

Gość nie.

od paru miesiecy jedyna moja mysla jest śmierc ze lepiej by było jakby mnie nie było od zawsze robiłam mamie wyrzuty ze po co mnie urodziła skoro teraz jestem zniszczona przez ojca a pozniej przez nia psychicznie. odkad pamietam byłam najgorsza,, wszystkim ciotkom opowiadała to co robiłam itd jezeli słyszy sie przez tyle lat takie zeczy to zaczyna sie w to wierzyc po paru latach mysli sie tylko o tymzeby zniknac bo nic nie ma sensu chodzisz do pracy wracasz do domu i znowu ona na nastepny dzien masz wolny i uciekasz z domu byle tylko nie słyszec jej głosu i sie nie kłocic z nia .. niewiem dlaczego jeszcze sie nie zabiłam chciałam wiele razy to zrobic ale chyba za bardzo sie bałam powoli juz trace siły zeby to wszystko wytrzymac i boje sie ze jakis głos w mojej głowie zacznie mi szeptac zrób to bo i tak nie masz nic do stracenia.. ostatnio stwierdziłam ze to musi byc jakas silna depresja albo cos innego co mnie zabija psychicznie prosze powiedzcie mi co mam zrobic :(

Gość ula której ukradli nick
iść do psychologa i małymi kroczkami iść w stronę yprowadzki , relacji z matką nie uratujesz , siebie możesz !

Gość nie.
i co miałabym mu powiedziec prosze pana mam bajzel w głowie i chce sie zabic

Gość ula której ukradli nick
tak , owszem tak możesz zacząć , on ci pomoże zrobić wiosenne porządki