Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ah ci faccci

Mówi ze nie potrzebuje dziewczyny - co ma na mysli?

Polecane posty

Gość ah ci faccci

moze jest gejem? :o

Nie potrzebuje dziewczyny nie dlatego, że jest gejem. Po prostu nie spotkał jak na razie żadnej odpowiedniej do związku albo ciężko mu kogoś spotkać. Jeżeli TY jesteś dziewczyną, on CI się podoba i tak Ci powiedział - nie znaczy to nic więcej jak: ,,Nie podobasz mi się i nie chcę z Tobą związku ale głupio mi to powiedzieć wprost"

Gość ah ci faccci
Z pewnych źródel wiem ze mu się podobam ale jest bardzo ale to bardzo powsciagliwy, chyba nie wie ze ja wiem a sama nie bede robic pierwszego kroku. Zastanawiam się o co chodzi bo widać po nim ze mu sie podobam,patrzy na mnie i stara sie byc w poblizu, a raz powiedzial ze dziewczyny nie potrzebuje - on jest z mojej paczki tylko ze akurat z nim mniej sie trzymam.

Gość ah ci faccci
up

Gość on28w
Nie jest tobą zainteresowany.może mu się podobasz ale np.nie pasuje mu że palisz

Gość prawictwo pospolite191
pewnie nie ma kasy na randki ..

Gość ah ci faccci
nie palę ani nic z tych rzeczy, jestem spokojna i on tez, moze dlatego ze jestem rok starsza? on mi sie tak bardzo podoba:(

Gość a wszystko u niego ok
z poczuciem własnej wartości? czy z "życiowym ogarnięciem"? bo może mówi tak dlatego, że uważa, że z czymś kuleje i nie chce wciągać w to nikogo (zakładając, że jest odpowiedzialny)

Gość ah ci faccci
co moglabym zrobic zeby zaczął działac w moim kierunku ? na szybko obmyslilam taki plan zeby ustawic sie z kumpela i cos wspomniec przy nim o kasie, np taka scenka ze chlopak jej powiedział i niby z nia o tym rozmawiać przy nim i powiedzieć cos takiego zeby wiedział ze nie naleze do materialistek ,co o tym sadzicie?

Gość ah ci faccci
To jest jeszcze mlody chlopak, ma szkole oprocz tego wychowuje go sama matka nie znam go blizej ale sprawia wrazenie normalnego

Gość a wszystko u niego ok
jak nie znasz go bliżej, to nam tym bardziej ciężko powiedzieć, jest wiele mozliwości a pomysł ze scenką -czemu nie, nic na tym nie tracisz, a możesz zyskać

Gość mfkf
a ile ma lat?

Gość rozwódka...
nie potrzebuje dziewczyny tzn potrafi zyc bez dziewczyny. Czeka na miłość, kogos wyjątkowego. Nie musi zadowalać się jakąkolwiek w miedzyczasie. na 100% zwyczajnie poprosił bys sie nie narzucała.

Gość ah ci faccci
ale chodzi o to , że my mało ze soba w ogóle gadamy - mamy wspolnych znajomych z ktorymi wychodzimy na piwo pogadać nie znam go bliżej... on nie wie ze mi sie spodobał, a zaczęłam patrzec na niego pod tym katem gdy sie dowiedziałam przypadkiem wczesniej widzialam jego wzrok ale nie mialam pojecia o co chodzi, myslalam ze zwykla sympatia albo wrecz przeciwnie, ze sie nasmiewa na swoj sposob On ma 19 ja 20 rocznikowo

Gość ah ci faccci
up

Gość ah ci faccci
up

Gość on28w
Daj mu spokój, piszą ci ludzie ale chyba nie dociera.może koles nie chce natreta.pozatym jesteś dla niego za stara.on może gotować w laskach 15-18. Ja mam 28 i lubię 20 latki więc koles co ma 19 lat raczej się nie skusi na ciebie