Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaczekqqqqoo

Ile ml mleka . Jedzą wasze noworodki

Polecane posty

Gość Gosiaczekqqqqoo

Witajcie Mam mało swego pokarmu Jestem w stanie łącznie w całym dniu ściągnąć ok 100ml Moja córka ma 2 tyg. Karmie ja ok 8 razy na dobe Prxygotowuje 60ml mleka mod. Ktore je 6 razy z czym ze zadko zjada pelne 60ml najczęściej 40ml I 2 razy to moj pokarm Czy je.duzo czy malo ? Jak wygląda to u was? A urodzila sie z masa 3700

Hej ja jeszcze nie jestem mamą karmiącą, zaczynam 7 miesiąc ciązy, ale w fajnej ksiażce którą czytam sa takie oto normy : Książka to "Język niemowląt" Do tygodni - 90 g co 3 godziny 3-6 tygodni - 120 g co 3 godziny 6-12 tygodni 120-180 gram co 4 godziny 3-6 miesięcy - ilosc pokarmu zwiększa się do 240 gram co 4 godziny Pozdrawiam:)

Gość Bądź sobą
mój urodził się 24 stycznia, obecnie zjada 90-120ml co 3 godziny, w nocy co 3-4 tyle samo, do niedawna jadl 60-90 ale wtedy 3 godziny to byl maks. Jest na samym mm

Gość Icy Moon
Nam sie te normy nie sprawdzaly wcale i juz chyba w drugim tygodniu zaczelam dokarmiac modyfikowanym bo mala tak jadla ze mojego musialaby jesc cala dobe non stop. Nie mam duzego doswiadczenia bo mala ma 8 tyg ale moge Ci poradzic zebys wyluzowala i dawala jej jesc ile potrzebuje, a jak juz bedziesz bardzo przekonana ze je za duzo to mozesz wode, zwlaszcza ze wiekszosc jej posilkow to modyfikowane