Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a moze to Ty?

Wejdź i przecyztaj może to o Tobie?

Polecane posty

Gość a moze to Ty?

Poszukuje kobiety swojego życia! Wiek nie gra roli ja mam 25. Wygląd? nie mam ideału więc wszystkie mają szanse. Najważniejsze jest to abyś mnie kochała i była wierna!

Gość fcbgvjn
A jak ta kobieta ma Cię pokochać, jeśli jesteś anonimowym kolesiem z internetu? :D

Gość a moze to Ty?
Wszycy są anonimowi zanim się ich pozna. Po to jestem żeby odpowiedzieć na kazde pytanie:)

Gość fcbgvjn
No to powiedz coś o sobie. :) Bez pytań, tak od siebie.

Gość a moze to Ty?
25 lat, przystojny, nie imprezowicz raczej domator chociaż jakieś kino restauracja czy znajomi jak najbardziej, spokojny i to bardzo nie wdaje się w kłótnie bo wle rozmawiać o problemach, a o więcej proszę pytać bo nie wiem co kogo interesuje:)

Gość fcbgvjn
Czym się interesujesz? Jakie masz poglądy na życie, ludzi, co jest dla Ciebie ważne?

Gość a moze to Ty?
Czym się interesuje? Tu o odpowiedź ciężko dlatego że jestem bardzo ciekawski i wiele rzeczy bym tu musiał napisać. Poglądów tez nie mam ukierunkowanych jestem bardzo wyrozumiały ale jeśli mi się coś nie podoba to o tym mówie ale na nikogo nie naciskam bo każdy ma swoje życie. Ważna jest rodzina i to aby człowiek był szczęśliwy i mógł się spełniać w życu

Gość jezuu kobiet co za dnoooo
a z jakiej okolicy jesteś, tzn. jakie województwo i jakie wykształcenie ? ;)

Gość a moze to Ty?
Po co komu wykształcenie? Za wykształcenie można pokochać człowieka czy za to jaki jest? Dolny Śląsk

Gość ONA z małopolski
ja mam dwójke dzieci i 33 lata , nie mam pracy ,mam swoje m , waze 72 kg pasuje ?

Gość fcbgvjn
W sumie nic konkretnego o sobie nie powiedziałeś. :)

Czyli jestes bez wykształcenia? Niestety człowiek po zawodówce a człowiek ze stopniem naukowym nigdy się nie dogada,inny pogląd na świat. Niestety taka jest prawda człowiek wyksztalcony to inny świat, lepszy ;)

Gość TheBlackestNight
Lubisz psy? Wolisz morze czy góry? A może jeziora albo nic z tych rzeczy? Jest jakaś forma aktywności którą lubisz?

Gość a moze to Ty?
Dlaczego człowiek bez wykształcenia ma być gorszym człowiekiem?

Gość ANTONIM
jezuu kobiet co za dnoooo- owszem jestem po studiach ,ale dnem jesteś ty ! człowiek po zawodówce nie dogada się z naukowcem hmmm ciekawa teza :D

Gość in the dark forest
też jestem z Dolnego Śląska, ale ja mam 29lat

Gość a moze to Ty?
Na pewno góry, ale morze po sezonie jak nie ma tłumów też jest dobre. Wszytskie zwierzęta lubie.

Dnem to jesteś ty, że musisz szukać kobiety na forum. żenujące

Gość i co dalej opowiadaj.
jaki masz znak zodiaku? ile miales przedtem w lozku? co lubisz w lozku? perwersyjny czy milosnoz-myslowy? lubisz dominowac? nie mow roznie bo tak nie jest albo w te albo we w te wyksztalcenie? praca? zarobki? kiedy dzieci? jak sytuacja z mieszkaniem? jestes zaborczy, zazdrosny? jakie masz dziwactwa? i nie fisiuj tylko czarno na bialym nawet jesli nie wydaje ci sie to wazne i nie koniecznie jest wazne na poczatku, to mimo wszytsko, MY-kobiety-jestesmy tego ciekawe.no moze oprocz znaku ale to tak dla mnie:D

Gość in the dark forest
a lubisz tatuaże, podobają Ci się u kobiet??

i nalogi!!!!!!!

Gość nie chodzi o to że ma być
gorszym czy lepszym człowiekiem. Po prostu niech szuka kogoś w swoim środowisku o podobnym wykształceniu i myśleniu. Niestety różnica wykształcenia jeśli na początku znajomości nie przeszkadza, to z czasem jest nie do zniesienia i pogodzenia. I nie masz się co obrażać. Tak jest i tego nie zmienisz.

niekoniecznie-ups :)*****

Gość AnnieC
Hej. 22 Kraków. Zodiakalne Bliźnięta. Szalona, wesoła i podobno niegłupia. Wygląd w miarę - waga w normie, włosy za ramiona , ciemny blond :) Popiszemy?

Gość paula_23
Czemu szukasz tu w sieci drugiej osoby? Wykształcenie nie jest tak ważne, są osoby które mają ukończone poważne kierunki a pracują za zagranicą na zmywaku, czy sezonowo. Znam też osoby, które przerwały szkołę i osiągnęły wysoki poziom życia dzięki własnemu wysiłkowi.

Gość a moze to Ty?
No więc po kolei to będzie tak Wodnik 1 to zależy od nastroju jaki jest przed bo bywało tak i tak technikum właściciel nieokreślone do końca chial bym mieć już oczywiście ale bez poznania pewności się nie da wiec dopiero za jakiś czas na etapie wybierania projektu nie znam zazdrości jeżeli ufam co masz na myśli pytając o dziwactwa? nałogi tylko papierosy

Gość a moze to Ty?
AnnieC Jasne że tak zapraszam serdecznie!

Gość a moze to Ty?
czemu szukam w sieci? A gdzie mam szukać? Na imprezy nie chodze, siedze w domu i mieskzma w takim miejscu że poznanie kogoś jest ciężkie tak o na ulicy

Gość in the dark forest
no a tatuaże??

wodniku, ja tez jestem nalogowa palaczka i mialam 1, poza tym nic nas nie laczy:D mam 22 lata, ale jestem uwaga.... dziob polski!!!!