Gość InteligentnyMateusz Napisano Marzec 2, 2013 1)7:00 jogurt naturalny + musli tropikalne BIO 2)9:00 mini Andruty naturalne (6 płatków; pszenica 100%) + masło migdałowe BIO (99,99% migdałów + sól) 3)11:00 pół fileta dorsza + mała bułka razowa + pestki słonecznika BIO + papryka 4)13:00 banan + kasza kuskus BIO + figi suszone BIO 5)15:00 ryż basmati BIO + pierś z indyka + marchewka 17:00 5 małych naleśników razowych BIO + pieczarki + cebula + ketchup 18:00-19:30 ABS+TRENING SIŁOWY 6)19:30 pół bułki razowej + miód BIO 7) 20:00 makaron durum BIO + cebula + szynka + twaróg BIO + papryka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnkkkih Napisano Marzec 2, 2013 zbyt duzo weglowodanow i cukru moim zdaniem -- chociaz nie znam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość InteligentnyMateusz Napisano Marzec 2, 2013 @mnkkkih Jaki cukier masz na myśli? Bo cukru rafinowanego unikam jak ognia. Nigdy nie słodzę herbaty, nie jem słodyczy i ogólnie nie kupuję produktów, które mają na etykiecie w składzie napisane: cukier. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnkkkih Napisano Marzec 2, 2013 no faktycznie cukrow nie tak duzo .. ale z miodem rowniez przesadzac nie mozna ... na diecie raczej omijac... jakies maselko tam mi sie rzucilo w oczy , a i banany nie naleza do idealnych w trakcie diety ... tak czy siak , zycze powodzenia ..co zlgo to nie ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość InteligentnyMateusz Napisano Marzec 2, 2013 Ja nie mam zamiaru się odchudzać, ponieważ do nadwagi mi daleko. Chodzi tylko o to, czy to dużo jedzenia w ciągu dnia. Mam 184 cm i 80 kg (widoczna krata na brzuchu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnkkkih Napisano Marzec 2, 2013 aha... to inna kwestia.. czyli jesli tak to uwazam ze dieta bardzo racjonalna zdrowa i wartosciowa... super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawhjdhb Napisano Marzec 3, 2013 mnn cos tam wogole sie nie znasz a piszesz bzdety paranoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do kawchuja Napisano Marzec 3, 2013 kawchuju ;) bujaj się dziadu , dziadówo :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość InteligentnyMateusz Napisano Marzec 4, 2013 Dzisiaj z kolei zjadłem: 1)7:00 jogurt naturalny + musli starożytne BIO 2)9:00 mini Andruty naturalne (6 płatków; pszenica 100%) + osełka górska 3)11:00 tuńczyk + makaron durum + papryka + cebula + czosnek BIO 4)13:00 ryż basmati BIO + pierś z indyka + marchew + papryka 5)15:00 2 naleśniki + szpinak + ser 6)17:00 jabłko + kuskus razowy + figi suszone BIO + rodzynki sułtanki BIO 7)19:30 bułka razowa + osełka górska + szynka + ser żółty + pestki słonecznika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach