Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaiuiw3u

Czy dużo dzisiaj zjadłam?

Polecane posty

Gość takajednaiuiw3u

- talerz kaszy manny - banan - wafelek nesquik - kawa z cukrem i mlekiem - zielona herbata - 2 kanapki z żołtym serem i rzodkiewką - herbata x 2 - pomidor - troche sera feta z oliwą z oliwek i suszonymi pomidorami - krem z brokułów z płatkami migdałów Przez cały dzień popijałam wodę źródlana gazowaną

Gość kobieta w ciazy
malo jestes na diecie???

Gość takajednaiuiw3u
nie jestem na żadnej diecie, zadalam pytanie czy to duzo, malo czy normalnie tak jak wszyscy? mam 170cm i waze 53kg i zawsze miałam problem z przybraniem na wadze, zawsze bylam chuda.

Gość hmm... hmm...hmm...hmm..hmm
czy herbatę i kawę popijasz wodą? Nie ma sensu pisać o napojach, chyba że są słodzone. A gdzie w tym menu jest obiad?

Gość hmm... hmm...hmm...hmm..hmm
jeśli chcesz przybrać to dodałabym jakiś obiad, a reszta ok:)

Gość takajednaiuiw3u
Obiadu brak, zjadłam krem z brokułow i mnie zapchało na cały wieczor. Ja zawsze mało jadłam, przynamniej tak mi się wydaje. Za to jem mnóstwo słodyczy, niekiedy są dni ze owoce i warzywa zastępuję cała górą słodyczy. o wlasnie, dzisiaj jeszcze wuzetke zjadłam i zapomniałam napisac.

Gość InteligentnyMateusz
W porównaniu ze mną, to bardzo mało; to co dzisiaj zjadłem: 1)7:00 jogurt naturalny + musli tropikalne BIO 2)9:00 mini Andruty naturalne (6 płatków; pszenica 100%) + masło migdałowe BIO (99,99% migdałów + sól) 3)11:00 pół fileta dorsza + mała bułka razowa + pestki słonecznika BIO + papryka 4)13:00 banan + kasza kuskus BIO + figi suszone BIO 5)15:00 ryż basmati BIO + pierś z indyka + marchewka 6)17:00 5 małych naleśników razowych BIO + pieczarki + cebula 18:00-19:30 ABS+TRENING SIŁOWY 7)19:30 pół bułki razowej + miód BIO 8) 20:00 makaron durum BIO + cebula + szynka + twaróg BIO + papryka Czy to dużo jedzenia jak na faceta [80 kg (184 cm)] ???

Gość InteligentnyMateusz
Ja z kolei cukru rafinowanego unikam jak ognia. Nigdy nie słodzę herbaty, nie jem słodyczy i ogólnie nie kupuję produktów, które mają na etykiecie w składzie napisane: cukier.

Gość weqwewqeqw
ja jestem na diecie odchudzającej obecnie, ok. 1700 kcal i jem znacznie więcej... :(