Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze-o-rade

Zmiana faceta po urodzeniu sie dziecka

Polecane posty

Gość prosze-o-rade

Gdy jeszcze bylam w ciazy staral sie , okazywal troske milosc ciagle slyszalam ze mam uwazac na siebie , o wszystkim musial wiedziec. Cieszyl sie ze bedzie ojcem i obiecywal ze bedzie wspanialym ojcem. Jednak odkad urodzilam zmienil sie o 180 stopni , syna widzial 2 razy po porodzie (obecnie nie widzial go juz 2 miesiace) prosze go by przyjechal ciagle tylko slysze moze..moze i tak od paru tygodni. W stosunku do mnie tez sie zmienil juz nie pamietam kiedy powiedzial ze mnie kocha , kiedys zasypywal mnie smsami , telefonami a teraz cale dnie milczy telefon , jesli ja sie nie odezwe pierwsza on nie da znaku zycia. Wymusilam na nim jedno spotkanie -trwalo 10 min moze - czulam sie dziwnie , nie patrzyl mi w oczy , nie bylo nawet o czym rozmawiac na koncu przytulil mnie i dal buziaka ale czulam jakby to bylo z ''wielkiej łaski''. Boze nie poznaje go stal sie dla mnie zupelnie obcym czlowiekiem.. nie wiem jaka jest tego przyczyna , przeciez nie moglo go przerosnac rodzicielstwo w koncu na mnie spadla opieka nad dzieckiem a on zyje swoim zyciem.. odpowiedzcie mi na pytania... 1. Czy mu juz na nas nie zalezy? Co wplynelo na niego ze tak sie zmienil? 2. Czy nie dorosl do bycia ojcem? Nie wierze tak sie swietnie zapowiadalo , nie wierze w to ze moze nie kochac czy nie tesknic za malym 3. Mam walczyc dalej o ten zwiazek?

Gość yeigsudhj
Ma inna

Gość dla chlopaczka Tomek, dziewczy
nie mieszkacie razem?mysl ze kogos ma..