Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaj

boję się mężczyzn

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaj

przecież mnie nie zjedzą, a panicznie się ich wstydzę. Jestem normalną dziewczyną a jak zostaje sam na sam z chlopakiem to staję się dziwaczką, jak z tym walczyć????

Gość x2xx
pewnie przesadzasz, pomysl że to koleżanka i tak ich traktuj i bedzie ok. Nie rób z nich ufoludków z kosmosu;)

Gość InteligentnyMateusz
Wiem co to za ból. Za każdym razem, gdy stanę przed lustrem, widzę sylwetkę dobrze zbudowanego mężczyzny. Aż ciarki mi przechodzą po plecach. Ze strachu zastygam tam w bezruchu i patrzę się w oczy tegoż mężczyzny z wielkim szacunkiem. Później dochodzę do wniosku, że to przecież ja i nie muszę się bać, bo sam sobie przecież nie zrobię krzywdy. Także wychodzę z założenia, że mężczyzn nie warto się bać.

Gość ja byłam najgłupiej
trochę dystansu do siebie, czemu się boisz??? że ci zrobią krzywdę czy się wstydzisz???? troche wiary w siebie, pewności, pomyśl , że może taki chłopak też się troche ciebie wstydzi

Gość ja byłam najgłupiej
aha, teraz doczytałam, wstydzisz się, :) czemu , źle wyglądasz??? napewno nie:):) WIARY w siebie!!!!!!!!

Gość nikabikaouls
to sie nazywa Androfobia i mysle ze tego tak nie mozna zostawic.Powinnas poszukac informacji na ten temat i podjac sie leczenia u psychologa.