Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatka90

Ciąża a może nie...

Polecane posty

Gość Agatka90

Witajcie. Miałam nieregularne miesiączki..zazwyczaj co drugi msc. Poszłam do ginekologa i zapisał mi Luteinę 50 podjęzykowo. Zaczełam brać ją pod koniec października. W listopadzie, grudniu, styczniu miałam miesiączkę (różnica kilku dni). Był luty...brak objawów miesiączki. Spóźnia się już 10 dni. Staramy się z narzeczonym o dziecko. Czy jest możliwość że po 3 msc regularnej miesiączki mogło w końcu Nam się udać?? Wiem że powiecie ''najlepiej zrób test" ale...ja się boję, już tyle razy robiłam ten test i nic...a staramy się już rok;/ Jakie jest Wasze zdanie? Ps. Jeśli chcesz odpowiedzieć wulgarnie i mnie oczernić lepiej nie zaczynaj zdania...nie po to tu jesteśmy żeby krytykować lecz po to by się wspierać :)

Gość pseudo jakies tam..
prawdopodobieństwo ciąży jest, czego bardzo Ci życzę :) ale niestety my nie pomożemy Ci odpowiedzieć na pytanie jak jest naprawdę.. jeżeli tyle już Ci się spóźnia to zrób test z krwi - da 100% odpowiedz. może lepiej sprawdź to bo jeżeli to nie ciąża (tfuu) i nadal nie będziesz miała @ to czeka Cię wizyta u ginekologa