Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogna:):):)

skąd tutaj tyle wrednych bab sie wzieło? same najmądżejsze i ubliżające wszystki

Polecane posty

Dziewcyzny mają jakis problem czy pytanie to od razu się po nich jedzie jak po idiotkach jakichś. Nie wie dziewczyna czegoś o ciąży to jest niedouczona idiotką. Ma problem z mężem to jej wina bo "widziały gały co brały" no bo rpzeciez facet nie może sie zmienić po slubie itp. a juz jak któras soli używa albo vegetty to ejst wyrodną żoną, matka. Czy ta nienawiść do wszystkich bierze sie z tego, że te idelane mamusie i zony sa szczęsliwe? Raczej nie... ale w necie muszą sie pokazać, a w realu pewnie brzydkie, zakompleksione baby, których mąż nawet nie tyka.... myślałam, że to fajne forum ale pełno tutaj jadu.

Gość za...do
zgadzam się z tobą w 100%. Czasami to nawet strach się wypowiedzieć na dany temat bo i tak cię zjadą:) Myśle że to my jesteśmy szczęśliwe i idealne bo umiemy zachować dystans do życia:)

Gość pani domu
większość tutaj to same ideały , wszystko wiedzące , mające , bogate i piękne i to one mają własnie defekt !!!

hehe ja przychodzę na kafe bo lubię czytać te jadowite wpisy i utwierdzać się w przekonaniu, że czasami terapia nie pomaga tylko kafe ;) ale ortografii staram sie pilnować :)

Gość Gumiiek
I trzeba miec koniecznie tkie zdanie jk wiekszosc bo jak nie to kipsko oj kiepko:-)

Gość fejsi, tu
Fakt lepiej dla nich żeby były najmądRZejsze

Gość sobie tutaj pierdze i nnn
Tak masz autorko racje. Kiedyś na forum byłam świadkiem tego jak woman in black wyśmiewała się z kobiety która zarabia 1200zł i mówiła,że cięzko się jej zyje. A ta miała taką pozywke,że szok,że jest nierobem ,leniem. Straszne to było.

Gość Zgadzam się.
Tylko takie niedowartościowane, niedocenione potrafią wylac tutaj swój żal do całego świata.Normalne żony matki nie są idealne bo wiedzą, że ideałów nie ma, mają swoją klase i nie muszą ubliżać innym, i to kobieta kobiecie :o

Gość hjkjakaka
ale po co czytacie takie wpisy? trzeba ignorowac,a wiekszosc z was po prostu odpowiedziami zacheca do dalszej dyskusji pelnej jadu.

tylko teraz jak się wkręcimy w ten temat to zaraz się okaże że same też takie jesteśmy

peeewnie, każda ma 4000 netto pensji, jest ambitna, ma udane życie zawodowe, rodzinne,łóżkowe, waży 40 kg przy wzroście 175, a jej dziecko czyta Wyborczą w 2 roku życia itd. Tylko że o niektórych patologiach ciąży to ja się dowiedziałam głównie stąd... wrzućcie na luz, przecież to internet... ale faktycznie, niektórzy są tu bardzo agresywni w przeforsowywaniu swoich racji i ewidentnie lubują się w poniżaniu. Cóż, gdzieś pewnie trzeba odreagować.

jest niedziela zamiast siedzieć w parku na spacerze z dziećmi albo spędzać czas z rodziną my siedzimy na kafe... ale jestesmy wszystkie qrwa idealne

akurat wysmiewanie sie z kogos kto mało zarabia jest dla mnie chamstwem do potegi n-tej. Nie dosyc, że czasy ciężkie, że dużo ludzi pracuje cięzko za najniższa krajową bo czasem po prostu innych mozliwości nie ma to jeszcze niektórzy sie z takich osób wysmiewaja. No tak bo lepiej siedziec na tyłku i nic nie robic i sie wyśmiewac z kogoś kto mało zarabia. A te które sie wyśmiewają zarabiają po 6 tys miesięcznie, maja po 20-kilka lat, własne domy itp tylko jakim cudem tyle zarabiają siedzac całe dnie na kafe. I jak zajmują się swoimi dziećmi, gotuja wsyztsie te zdrowe potrawy skoro nie odchodzą od komputera?

justek76 - ja bym chętnie poszła na spacwer do parku, ale wole siedziec w domu bo niestety wymioty mnie męczą.

Gość saszetka sss
Racja woman in black juz niejednej kobiecie ubliżyła,że jest mniej zamozna,że kupuje używane ciuchy,że pracuje za najniższa krajową,itp. A sama robi z siebie bogaczke. A tak naprawde może tez jest sama biaedna a tu się chce dowartosciować.

też bym poszła ale piździ strasznie fuj też bym chciała zarabiać 6 koła miesięcznie ale na razie wystarcza mi to co mam i zakupy w biedronce

Gość saszetka sss
Widać tez po jej wypowiedziach pełnych wulgaryzmu,że to ordynarna osoba

Gość kmikmikmi
Po pierwsze- nie najmądżejsze a najmądrzejsze :). Wymienia się rz na r ;). Razi mnie to jak matki robią błędy ortograficzne, jakby im ciąża mózg wyżarła :d.

Ja wam powiem, że im bardziej ktoś się tu wymądrza, wyzywa, wyśmiewa, tym bardziej wiem, że jest sfrustrowany i nieszczęśliwy w realu :-D Osoba zadowolona z życia i szczęśliwa nie ma potrzeby wyśmiewania się z innych i wylewania swoich frustracji, bo ich poprostu nie ma! Zatem jak widzicie tu taką żmije, bądzcie pewne że to dobitnie sfrustrowana laska, która swym jadem i wywyższaniem próbuje się dowartościować, bo w realu jest zakompleksioną myszą :-D

Gość jjjjjjjkkkk
wydaje mi sie ze za bardzo wczuwacie sie w ta kafeteria:D ja tez wam przeciez moge napisac,ze posiadam helikopter i wykniecie? polowa tu sciemnia,to jest tak jak cos napisze to przez chwile sie tak poczuje,ze ma dom,basen,meza idealnego a potem jak wraca rzeczywistosc to sypia z tego rozgoryczenia jadem.

jak poczytałam wpisy ostatnie to mam deja vu o co chodzi z tym kopiowaniem? już nic nowego nie można powiedzieć?

Gość delice polo
nie cierpie Arszeniki, 30 latki, woman in black to są zajadłe baby taka jagoda była przynajmniej śmieszna a wiosenna mama przydatna

Bo to jest forum, na którym nie ma moderacji i nie trzeba mieć konta aby coś napisać. Każdy może wpaść, wylać swe frustracje, powyzywać innych i wypaść. Poza tym, te piękne laski, które śmieją się z ludzi (zarabiających małe pieniądze), to pradwopodobnie nie żadne matki, czy żony, ale zwyczajne małolaty z gimnazjum. Nie mają co robić, więc wyzywają na forum.

Gość kmikmikmi
Jakby wierzyć osobom które tu piszą, to wychodzi na to, że w Pl zarabia się najmniej 5-6 tys zł. Nikt nie ma kredytów, każdy ma własne mieszkanie, albo dom i to nie z 2 pokojami a willę co najmniej ;). Ich dzieci recytują wierszyki w wieku 12 miesięcy. Od razu rodzą sie z zębami :D. Nie kupują używanych ubrań ;), a na all pełno ubrań się sprzedaje z drugiej ręki. I dużo by pisać.

dlatego mój nick mówi sam za siebie ;). Szydzę z takich bab które wyśmiewają czyjeś niskie zarobki, tego że którejś mąż pije i ta nie może sobie z niczym poradzić a te wredoty zamiast wesprzeć to jeszcze dołują. Że któraś kupuje ciuszki używane to już jest porównywana z niewiadomą jak patologią. Dużo by tu gadać. Przykre to.

jeśli rzeczywiście pod zołzy podszywają się jakieś małolaty to współczuję ich rodzicom że dziecko nie czerpie wzorców z domu tylko szuka alternatywnej tożsamości w necie

Gość jest takie powiedzenie idealni
:D:D:D:D Ja wam powiem, że im bardziej ktoś się tu wymądrza, wyzywa, wyśmiewa, tym bardziej wiem, że jest sfrustrowany i nieszczęśliwy w realu to obrazujace: "krowa, ktora duzo ryczy, malo mleka daje" ;) Duzo tych sfrustrowanych, wyzywajacych sie debilnych bab do tego powiedzenia pasuje tutaj, na kafe :)

niektóre osoby naprawde zakładają głupie tematy wg mnie np. teraz rpzeczytałam "kiedy złozyc łóżeczko". No przepraszam, ale osoby z kafe o tym maja decydować? albo jak dac na imie dziecku? Ale wyzywanie kogos kto ma duży problem, albo nie wie czegoś o ciązy to chamstwo i brak szacunku dla innych. Niestety zyjemy w takich czasach, że człowiek człowiekowi wilkiem.

Gość wedfghnmxcfgh
baby to zawsze sa do siebie wredne