Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogna:):):)

skąd tutaj tyle wrednych bab sie wzieło? same najmądżejsze i ubliżające wszystki

Polecane posty

Gość my name is Nadia
nie zawsze, ale są normalne i takie co maja ciagle problemy i to z byle czym, az zal, takie głupie i chyba nie maja koleżanek w realu, bo ciagle widze tu te same osoby:D

Gość kokocha szanell
30 latka arszenika asiamt woman in black do odstrzału!!!!

Gość my name is Nadia
a co od nich chcecie, zazdroscicie,ze maja lepiej od Was?moze i sa zarozumiale, ale po mnie to splywa, bo sie nie wczuwam, woman czasami rzeczywiscie przegina, ale trzeba przyznac, ze to inteligentna babka, jedna z nielicznych na tym forum i Arszenika tez gdzies czytalam ze woman jest prezesem firmy wiec moze skad jej ta wyzszosc,ja tam mam swoje zycie, tutaj tylko relaks i wam tez to samo radze, pewnie byłoby wam raźniej jakby byly biedne:P

Nie ma żadnego usprawiedliwienia dla chamstwa. koniec kropka. xxx "gdzies czytalam ze woman jest prezesem firmy wiec moze skad jej ta wyzszosc" xxx To, że ktoś napisze coś w internecie nie znaczy, że to prawda. Ja też sobie mogę klepnąć, że jestem prezesem międzynarodowej korporacji i zarabiam 100 tysięcy miesięcznie. I co? Uwierzysz?

Gość Bogna:):):)
właśnie, w necie to moge być nawet prawa reką Królowej Elżbity, ale dlachamstwa nie ma usprawiedliwienia.

Gość my name is Nadia
wiesz... oczywiscie,ze kazdy moze pisac co chce, ale jakbys poczytala jej wpisy to jakos to wszystko ma rece i nogi, bo jak ktos sciemnia to w jednym temacie napisze tak na drugim inaczej, tak jak niedawno byl najazd na mame 6 latki:)bo na podobnych tematach co innego pisala...chodzi mi o zaczernione osoby ale masz racje to tylko net:D

Gość black dress
a co chcesz od asiamt? fajna babka i tyle

Gość Izabelka......... ...:)
wlaśnie mamy 6 latka dawno tu nie widzialam

Gość asiamt i Arszenika
sa fajne, a woman wpisow malo widzialam a te co widzialm byly ok. normalna dziewczyna, widac ze ma troche pojecia i glupot nie pisze jak inne