Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helenka 38244

mężatka bez dzieci

Polecane posty

Gość Helenka 38244

Co myślicie o kobiecie, która nie ma dzieci ? Jak ją oceniacie ?

Gość Tak-sobie
A kto powiedzial,ze mężatka musi miec dzieci? To chyba wybor kobiety czy czce miec potomstwo czy nie?

Gość Senat
nie ma ale będzie miała, bo nie ma nic strasznijszego od samotności.

Gość i spotkam ciebie w
jako kogoś kto z odpowiednią osobą może całkiem fajne,chociaż z odpowiednią osobą,w odpowiednich okolicznościach dziecko to chyba nic złego,i trochę nudno bez niego

Gość jest mi to obojetne
chyba,ze przestawi mi swoja sytuacje i zapyta o radę, wtedy bede mysleć.

Gość Kochana autorko tematu
oceniam ja jako osobe lepsza, ktora pewnie jest lepiej wykszatloca, niz przecietna matka polka, z gromada dzieci, idaca po zasilek :o

Gość Tak-sobie
Senat - ja nie widze zwiazku pomiedzy dziecmi a samotnoscia?

Gość i spotkam ciebie w
Moje zdanie w tej kwestii jest tak jasne,że bardziej tego jaśniej tego nie można wyrazić,z odpowiednią kobietą nadającą się na mkatkę w odpowiednich okolicznościach,to nudno by nie mieć chociażby jednego dziecka,ale ci którzy obecnie tak sobie mają ciśnienie to dziecko sobie zrobić to są głupi masochiści i sadomasochiści,nie zdają sobie sprawy z konsekwencji,dla siebie,dla tego dziecka,dla innych.

Gość nie oceniam, mogę najwyzej
stwierdzic,ze ominęlo ja ciekawe doświadczenie zyciowe.

Gość fvfbtbgtfb
co z tego z ebez dzieci, kazdy robi i zyje jak uwaza, dziecko to nie mus. Ja np nie wyobrazam sobie \ycia bez dziecka mimo iz sama wychowuje. To cud

Gość fvfbtbgtfb
do Kochana autorko tematu......masz ogranicony tok myslenia i nie wueirze, ze masz wyksztalcenie wyzsze lub na nie aspirujesz. Ja mam dziecko i mam wykształcenie wyższe. Poza tym kazdy robi to co lubi , a ubogie jest twierdzenie ze trzeba robic kariere nizeli byc matka polka. ja wole byc matka polka a nie latac do roboty i służyc komuś innemu . Wole sie spełniać w domu i wychowywać dzieci bo to mi daje większą satysfakcje niż siedzenie 24/h w robocie i robienie "loda szefowi"

Gość Helenka 38244
Ciesze się że tak piszecie. Po prostu kiedyś słyszałam kilka paskudnych komentarzy. Cały czas je pamiętam już sama tak o sobie myślę. Chciałabym być mamą, może się uda.

Gość i spotkam ciebie w
ci którzy mają obecnie ciśnienie tak sobie zrobić dziecko,bo na pieluszki starcza,bez naprawdę przemyślenia sprawy,są tak głupi,że aż szkoda komentować,nie zdają sobie sprawy co to może być za życie z tymi dziećmi i życie tych dzieci,ale z odpowiednią osobą w odpowiednich okolicznościach,to nudno byłoby tak nie zaryzykować,i tyle w temacie

Gość fvfbtbgtfb
a pomyslalas ze gdyby kazdy mial patrzec na to czy na cale zycie starczy na dziecko to byz aden dzieci nie mial. Pomyslcie tymi pustymi palami. Dziecko rpzede wszystkim ma miec kochajacych rodzicow ktorzy zapewnia podstawowe rzeczy dziecku. W luksusachd ziecko zyc nie musi. Wiele ejst dzieci z biednych rodzin bardzo szczęśliwych. Bogaci rozpieszczają swoje bachory do granic mozliwosci i te rozpuszczenie powoduje iz takie scierwa są wrzodem na dupie naszego narodu. Rozbuchane bachory nie szanujace pieniadza i ludzi

Gość i spotkam ciebie w
to niech nikt nie ma,lepsze to niż hodowanie popaprańców,którzy piszą,że wszystkie kobiety to kurwy bo lecą na kasę,widać jacy ci z biednych rodzin są szczęśliwi,tu nie chodzi tylko o kasę,ale o całokształt warunków i predyspozycji do bycia rodzicem,czy ktoś ma tyle twardy i nawet może trochę wredny charakter że nie da sobie dziecku na głowę wejść,czy nie przyjedzie teściowa,x jakimiś pretensjami nie wiadomo o co,czy partner lub partnerka nie jest pojebem,mającym problemy poważne ze sobą