Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nozalno

bycie ladnym = koszmar

Polecane posty

Gość ksggggf
znam to doskonale. kiedys jak wychodzilam ze szkoly to jeszcze w pierwszej klasie LO to podeszla do mnie dziewczyna ktorej autentycznie nigdy wczesniej nie widzialam i kazala mi "wyjsc za szkole tam gdzie nie ma kamer bo musimy sobie cos wyjasnic" oczywiscie okazalo sie ze ktos jej powiedzial ze rozsiewam o niej plotki a moge przysiac ze o istnieniu tej dziewczyny nie bylo mi wiadomo nic. no ale na tym sie nie skonczylo potem przez nastepny rok ta dziewczyna opowiadala niestworzone rzeczy na moj temat bo w to ze to klamstwo nie uwierzyla chodz jednak ktos kto opowiadal te plotki o niej mial racje bo ma 19 lat i roczne dziecko z chlopakiem ktory non stop chleje. chyba nikt tego nie zrozumie oprocz osob ktore to czuja. bo to niby fajnie byc ladnym i miec powodzenie tylko nikt nie wie jak to jest gdzies pojsc np cos zalatwic i jak jakis stary oblech cie komentuje a ty nie mozesz nic powiedziec bo np wylecisz z pracy.

Gość ksggggf
ale jak mialas 17 : tak ;p jesli cie to tak interesuje to z 1 jak malam 15 a z drugim jakies pol roku przed tym jak poznalam obecnego. z pierwszym bylam 4 miesiace i zrobilam to zeby zobaczyc jak to jest kryc tego ze to byla milosc nie bede a z drugim bylam rok i go bardzo kochalam ? chcesz wiedziec cos jeszcze ??

Gość nozalno
kurde pisalam z drugiego jak cos to te dwa nizej to jA :d

Gość nozalno
Przecież mi się nie wymydli.

twoje wymiary sa kompletnie asexualne nigdy nie chciałabym być tak zmutowana:o jest tu laska co ma 95/60/95 więc twoja chlopięca figura nikogo nie zachwyca:p

Gość nozalno
- Jak to nie zachwyca aboveju, jeśli tysiąc razy mówiłem aboveju , że go zachwyca. - Ale mnie nie zachwyca. - To prywatna sprawa aboveju. Jak widać aboveju nie jest inteligentny. Innych zachwyca.

Gość nozalno
a tak na powaznie to nikogo nie musi zachwycac ja sie nie prosze wrecz przeciwnie ;)

Gość Malutka_90000
Po tym jak i co piszesz wynika że sama jesteś zadufana w sobie. W wieku 19 lat nie znasz też zasad pisowni polskiej. Może lepiej zajmij się nauką niż pisaniem o tym jaka to jesteś wspaniała a wszyscy be? Ja też miałam problem ze swoja urodą i wiecznie się krecili wokół mnie ale raczej przystojni, na pewno madrzy, inteligentni faceci. O czym to świadczy? Przyciągasz do siebie facetów na swoim poziomie czyli lalusiów i w każdym widzisz swoje cechy. Ja nigdy nie wybrzydzałam i mimo, że tylu ich przeszło a żaden nie potrafił przejść obojętnie- jednak mam dopiero 2 w życiu faceta, który jest moim mężem. Nie popadaj w samozachwyt. Ja myślę sobie "jestem zwykłą kobietą".

Gość jiojiojmo
niesamowite jest to jak kobiety potrafia sobie wytlumaczyc brak przyjaciol - "bo jestem ladna":D

Gość tak to ja ,ta z twojego snu
i widzisz autorko , nawet tutaj muszą cię zmieszać z błotem bo śmiesz mieć świadomość swojej urody , taki los ,trzymaj się .

Gość Dastann
Autorko, skąd świadomość i pewność o swojej urodzie? Nie neguję tego, bo Cię nie widziałem więc nie jestem w stanie oceniać- jednak zuważyłem pewną tendencję: Mianowicie wiele takich-sobie kobiet/dziewczyn czasami przeceniają swoją urodę i wdzięk. Zatem skąd pewność?

Gość aniabonaq
moze i temat jest nieco przesadzony, ale ja rozumiem autorkę. Wiem, ze zaraz niektorzy nazwa mnie zadufana panenka,ale juz sie przyzwyczaiłam, wiec śmiało.....Moze nie jestem jakas super piekna,ale znam swoja wartosc i jak patrze w lustro to podoba mi sie to co widze. Co za tym idzie, faceci podrywaja, piszą , dzwonią mimo ze mam męża-co dla mnie jest juz nie na miejscu. Wiem, ze chcieliby tylko zaliczyc i potem pochwalic sie innym.Jest to przykre, bo tak naparawde wiem o co im chodzi. Nikt sie nie zastanawia co czuję, jaka jestem itp....a dziewczyny komentują:" nikt jej nie lubi, tylko każdy chce zaciągnąć do lóżka", " jest głupia, pustka, tępa" itp.Przykre.

Gość Zaden koszmar
Bywa niefajnie jak sie nie zna swojej wartosci. Ladne dziewczyny nie maja lekko, kazdy pasztet zazdrosci im nawet jesli nie maja nic procz urody. Znajdziesz sobie normalnego faceta.

Gość Zaden koszmar
aboveju "twoje wymiary sa kompletnie asexualne nigdy nie chciałabym być tak zmutowana jest tu laska co ma 95/60/95 więc twoja chlopięca figura nikogo nie zachwyca" Nie jestes inteligentna jesli nie wiesz, ze nie tylko 1 typ urody moze sie podobac.

Gość dxtoamas
wiesz co twoje wymiary raczej są odpychające choć nie wiem jak laska by z twarzy wyglądała z takim ciałem nie przejdzie pewnie jestes przecietna nakładasz dużo tapety i przeceniasz swoja wartość to co widze na ulicach i znajome ktore uważają się za bóstwa a wyglądają jak gówno sprawia ze nie wierze ci oewnie myślisz że jestes atrakcyjna i wywyższasz sie a jestes potworem szczególnie rano ludzie nie lubią cie nie za nijaki wyglad a za zjebany charakter moze daj fote i przekonaj o swej legendarnej urodzie:o

Gość dżonny
faktycznie wymiary zjebane:o maly chłopięcy tyłek brak cycek i talii nie wiem kogo rajcuje chłopięce cialo:p bo to typowa męska sylwetka zwęża sie od góry na dół:p haha musisz być głupią siksą co jeszcze myśli ze chlopcom podobają się anorektyczne ciała i plaskate tylki:) haha zawsze mam z takich polewe moze jedynie te co ci zazdroszczą to te z wymiarami 143/154/132:classic_cool:

Gość rokokokoroko
Kolego, gdybyś był dziewczyną wiedziałbyś że talia i pas to to samo. "mam 170 cm 87 w buiscie 68 w tali 80 w pasie" :-D Po co ładna, podobno nie pusta dziewczyna podawałaby tu swoje wymiary?!? I te marzenia o pięknym domu, nawet jednopokojowym.:-D I te gadki o byciu idealną żoną. Pusty chłoptasiu, nigdy nie będziesz w stanie się dobrze podszyć pod babę, nawet głupią!:-D Kupy się nic nie trzyma. Spieprzaj na tematy o frustratach seksualnych. WON STĄD!:-D

Gość dziewczyna się puszczała
a teraz szuka normalnego faceta? To jak ruchacz oczekuje dziewicy. po 2. ładna/atrakcyjna kobieta i wolna nie istnieje. Wolny i atrakcyjny to może być facet.

Gość mala blondi z amstafem
ja też jestem pienkna i dlatego nie mam kolerzanek bo wszystkie mi tego zazdroszczą. nie przejmuj się autorko tymi brzydkimi dzidami

Gość nozalno
najbardziej rozbawil mnie teks ze mam kilo tapety :D opisywalam moj makijaz i przykro mi nie wspomnialam o podkladzie nawet bo tu psikus nie potrzebuje go :p milo ze sa ludzie ktorzy wiedza o co mi chodzi ;) a to ze zawsze znajdzie sie jakis troll no coz... norma. mam chlopieca budowe? ok mozeciebtak uwazac. dlaczego sama uwazam sie za ladna? 1 mam oczy ;p 2 widze to po zachowaniu chlopakow 3 jakby nie bylo ale na moim profilu na max models zawsze kiedy wejde a wchodze pare razy dziennie sa zaproszenia na sesje 4 na 6 mam ocene 5,8 (tez na MM) 5 czesto to slysze i jezeli chcecie mnie tu zgasic to wam sie nie uda. a to ze jestem przemadrzal oceniacie jedynie po tym ze bronie swojego zdania na dany temat tak naprawde wiecej nic nie wiecie o mnie.

Gość nozalno
i MAM CHLOPAKA pisalam ze jestem w 2letnim zwiazku ludzie czytajcie ;)

Gość 5hjgfjfgj
prawiki brzydale stare zbooki i degeneruchy-to nazywasz powodzeniem?:p haha widzą łatwą szmate nieatrakcyjną i chca cie wyruchac za smietnikiem i tyle to nie jest powodzenie tylko desperacja przeceż takie paszczury tez są ruchane przez śmierdzieli i margines-jak masz powodzenie w marginesie to ok. i tak mozna na mm nie widzialam zednej ładnej kobiety tylko paszczury i wydziwiły:p

zgadzam się zawsze znajdzie sie jakiś desperat który poleci na jakieś gówno tylko łatwe szmaty sa na maxmodels twoje wymiary sa obrzydliwe pewnie ryj też masz jak klozet modelki to najbrzydsze i asexualne kobiety

Gość b990-08 ktoś już zaczernil mój
ja tez znam takie ''modelki'' haha znam babe co zagrała w reklamie i uważa się za aktorke:p