Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nozalno

bycie ladnym = koszmar

Polecane posty

Gość nozalno

Jestem bardzo ladna, mam 170 cm 87 w buiscie 68 w tali 80 w pasie , ciemne dlugie ideallnie proste wlosy i mega ciemne brazowe oczy i wiecie co ? wcale tego nie chce ... pomijajac fakt ze dzieki temu robie to co lubie czyli fotki to wszystko inne jest dnem. mam 19 lat a w moim zyciu trafialam zawsze na samych dupkow, ktorzy byli jakimis zadufanymi w sobie lalusiami chociaz tez niejednokrotnie uroda nie grzeszyli, ktorym chodzilo tylko o to zeby zaciagnac mnie do lozka a teraz jestem w 2 letnim zwiazku a moj chlopak mnie moze nie to ze bije ale szarpie i zabrania wychodzic z domu a ja glupia co ? nie potrafie powiedziec spier... tylko latam za nim jak glupia. wkurwia mnie to ze wszyscy uwazaja ze jestem pusta i patrze na nich z gory a to nie prawda !! chcialabym miec chlopaka z ktorym za jakis czas spokojnie wezme slub i bede miala piekny dom nie musi byc duzy wystarczy jeden pokoj z kuchnia i lazienka o ktory bede dbac i z osoba ktora bede rozpieszczac i kochac. czy to kurde tak wiele ? wiem ze bede idealna gospodynia i idealna zona a gdyby nie ten piepszony wyglad to pewnie juz dawno znalazlabym kogos komu nie chodzi tylko o seks albo o to zeby pokazac sie przed kolegami. rozumiem zebym byla jakas pusta albo leciala na sare a mi na tym wcale nie zalezy. ZAL !

Gość prawdziwypolak
nigdy nie znajdziesz dobrego faceta, bo dobry bedzie dla ciebie za nydny, za niski, za brzydki albo bedzie mial za malego, taka prawda!

Gość gnmnmn
odezwij sie na gg jak mozesz:45400801

Gość nozalno
nie prawda. wielu moich chlopakow bylo naprawde nie ladnych. jak mialam 15 lat poznalam super chlopaka bym mega swietny a paskudny :D ale to mi w niczym nie przeszkadzalo nigdy tyle ze wyjechal ale dalej mam z nim kontakt. kolejny raz brozka ze lece na ciacha i idealy. blad. a co do gg to nie mam ;/

Gość kloszardzie
to sie jebnij na łyso, już nie bedzie tak idealnie

Gość wyczynowiec
chciałbym mieć takie problemy ... Ale widać równowaga w przyrodzie musi być. Przynajmniej ktoś ma kobiety/mężczyzn na pęczki i nie potrafi tego uszanować, a ktoś komu zależy na prawdziwym związku nie potrafi sobie nikogo znaleźć. Cud, miód i orzeszki

Gość gnmnmn
a skype?

Gość prawdziwypolak
Tak to ciekaw jestem czy chcialabys dobrego faceta ktory bedzie o ciebie dbal itp ale ma powiedzmy 170 cm wzrostu :D

Gość Tak-sobie-mysle
nozalno - wiesz idealow na tym swiecie nie ma - moze zweryfikuj swoj profil. Na poczatek - masz figure jablka i za iles tam lat roztyjesz sie w okolicach talii....idealny dom ????? idealna zona????? Zejdz na ziemie!!!!!!!!!!!!!

Gość prawdziwypolak
albo mniej!

Gość nozalno
tez nie mam. wcale to nie jest fajne miec "chlopakow na peczki" a wszyscy chca cie przeleciec. super. wolalaym jednego normalnego niz 30takich.

Gość wyczynowiec
cóż, dinozaury już prawie wyginęły, a niestety wiem co mówię, bo prędzej powiesz takiemu, zostańmy przyjaciółmi niż chciała byś z nim być.

Gość nozalno
170 to tyle co ja ;) wiec ok. kiedys umowilam sie pare razy z nizszym chlopakiem niestety z byl pilkarzem i kazal mi stac w okreslonym miejscu zawsze zeby roili mi foty ze mu kibicuje zeby byl "lans". i tak bede miec idealny dom. u siebie mam wszystko zawsze na tym samym miejscu, kurzu nie znajdzies nawet pod lozkiem ani za szafami nie wspominajac juz o obrazach. wiec wydaje mi sie ze laczac to i fakt ze lubie gotowac i podobno dobrze mi to wychodzi to chyba bylabym idealna gospodynia i zona ale objasnienie tego drugiego zachowam dla siebie ;)))

Gość nozalno
czyli ze mam szukac ? wiec bledem jest ze nie podrywm facetow tylko jestem bierna i czekam az oni to zrobia tak ? :))

a i nie wskakuj do łóżka (a przynajmniej mów że tak chcesz) przed ślubem to łatwa, dość skuteczna i szybka wersyfikacja czy facet chce ciebie tylko przelecieć ;]

Gość wyczynowiec
Levviatan, to pojechałeś, z tym normalnymi :D Przecież wiadomo, że żadna kobieta nie zainteresuje się kimś kto nie jest super przebojowy, itd. itp. Niestety ja mam odwrotny problem, uważam się w wielu kwestiach za normalnego, i tak potrafiłem mojej ostatniej znajomej, uciec z łóżka gdy załapałem, że chce się tylko zabawić i zapomnieć o poprzednim. Nice ? I wiem, że właśnie przez takie zachowanie nigdy nie znajde kobiety ;/ Zmienić się w skur#!^$@ mi pozostanie

Gość jhyhujvd
Zbrzydnij kobieto to zobaczysz co to koszmar.

mozna byc bardzo ladnym, miec styl - ale nie puszczalskiej, latwej baby i miec powodzenie u porzadnych facetow - widocznie masz w sobie cos co przyciaga tylko takich gnojkow - moze to twoje zachowanie, moze styl ubierania a moze nawet te fotki o o nie zwalaj niepowodzenia na urode, ktos moze byc ladny, bardzo ladny czy nawet piekny i w okol nich moga krecic sie naprawde wartosciowi faceci - wiem co mowie

Gość tytuyvjnb b
Będziesz miała problem jeszcze niestety długo bo kobiety to cholerne zazdrośnice, nie mogą zdzierżył ładnych, zgrabnych lasek i zawsze będą stwierdziły że są pustakami żeby tylko podnieść swoją samoocenę. Po drugie z przyjętymi stereotypami nie wygrasz a jeśli już to ma małą skalę, bo zeby ktoś myślał inaczej niż sie zakłada o Tobie musiałabyś się wykazać na każdym innym froncie niż uroda i tak przed kaźdym pojedyńczo, szkoda na to zachodu bo może się okazać że efekt będzie odrotny do zamierzonego. Po trzecie faceci to ogólnie huje i myślą tylko fiutem do pewnego wieku, z racji tego że dojrzewają znacznie później lub wcale to zaczną Cie postrzegać jak coś wiecej niz tylko obiekt seksualny za jakieś dobre 10 lat. NIe zazdroszczę Ci sytuacji. Ja miałam sporo szczęścia. Sama poderwałam faceta na imprezie który okazał niesamowity. W pierwszej chwili wiadomo spodobaliśmy sie soboie z wyglądu ale potem okryliśmy niesamowitą więź między nami, m.in. podobne poczucie humoru. Tobie życzę żebyś znalazła szczęście w życiu masz jeszcze na to czas, mi sie to udało w wieku 22 lat a mam 29. Nie daj się też poniewierać tylko dlatego że masz to o czym inni mogą marzyć - urodę. Zasługujesz na szczęście jak każdy człowiek, niezależnie od tego jak wygląda. Buziaki

Gość Uroczy Szymuś_ktoś mi podjebał
To jak sama nie patrzysz przez pryzmat urody, to może Ci się uda wybrać porządnego faceta. Z tym, że to się trafia to lekka przesada. Trafić to można kulą w płot albo 6 w totka. Partnerki/partnerów to się wybiera.

Gość nozalno
heh no moze to jakis pomysl :D spalam do tej pory tak ogolnie z 3 chlopakami w tym z obecnym ale oni zawsze sie do mnie e tak powiem ladnie "przymilaja' dosc nachalnie. i to bardzo irytujace. a w szkole jakas dziewczyna mi kiedys powiedziala ze "wkurwia ja moj zarozumialy wzrok" ale ja nie jestem zarozumiala. tak mi sie przynajmniej wydaje. jedyne czego chce to normalnosci. a tu owczywiscie to samo co zawsze ze szukam idealu bla bla bla ... co do siebie tak, mam poczucie swojej wartosci ale uwazam tez ze sa dziewczyny milion razy ladniejsze i mądrzejsze odemnie.

Na dupków trafiałaś zapewne dlatego, że w celu zapoznania chłopa chodzisz w nieodpowiednie miejsca np do dyskotek, pubów itd :) Jeśli mogę cos doradzić to ostatnio znalazłam dosłownie zagłębie fajnych, kulturalnych i nieco mniej pustych facetów :D a było to na takich miejskich biegach narciarskich w parku - mój facet brał udział, dlatego byłam ;) ci sami ludzie biorą też udział w różnych biegach...może zacznij troszkę trenować i przyłącz się do imprezy...

Gość no sorry ale masz
dopiero 19 lat spalas z 3 facetami i liczysz ze znajdziesz fajnego faceta?po jaka cholere wskakujesz facetom do lozka.znam wiele ladnych dziewczyn ale jakos znalazly fajnych facetow zalozyly szczesliwe rodziny i umialy sobie radzic z jakims typkami ktorym zalezalo tylko na seksie. ale sa to kobiety z wartosciami szanujace sie i wiedzace czego chca od zycia.wolay troche poczekac na swoje szczescie

Gość nozalno
tytuyvjnb b dzieki za wypowiedz ! i zazdrosze jak na babe przystalo ;) ale pozytywnie! ;D co do miejsc tak czesto sa to dyskoteki ale nie wygladam wyzywajaco nigdy. zawsze czy do szkoly na dyskoteke czy do kolezki idac wygladam prawie tak samo: jeansy/leginsy koszulka na ogol biala bo mam ciemna cere + sweter jak zimno buty biale tenisowki a na zime mam morskie koturny ale niskie z deichmana moze ktos wie jakie ;) . makijarz ten sam pudrowy rozowy delikatny cien + kreski + czerwona pomadka rozpuszczone wlosy wiec chyba nie prowokuje.

Gość nozalno
tak spalam z 3 ooo ale duzo teraz gimbusy maja wiecej w miesiac niz ja przez cale zycie :DDD hehe aha i kazdy byl moim chlopakiem nie to ze cos ;d

Gość pusta puszczalska
chce porządnego faceta bo się uśmieje :P Takich ruchaczy sobie wybierasz kobieto bo takich chcesz. Jakoś niektóre kobiety wybierają porządnych mężczyzn.

Gość tak to ja ,ta z twojego snu
obecnie mam 34 lata , jestem atrakcyjną młodo wyglądającą kobietą , dopiero w wieku 28 lat trafiłam na prawdziwego faceta ,jednak nie jego brak bolał mnie wcześniej najdotkliwiej .Nie. Bolał mnie brak koleżanek ,przyjaciółki i wszechobecne obrabianie tyłka i bezinteresowna zawiść dziewczyn. Nigdy nie miałam prawdziwej przyjaciółkii , nadal nie mam ,bo byłam za ładna , bo jestem za atrakcyjna , bo zbyt młodo wyglądam . Nadmieniam że jestem serdeczną i pomocną babką , a ze strony kobiet łapię same ciosy .

Gość ale jak mialas 17
to juz z dwoma spalas... swoj do swego ciagnie.