Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pampersy ale które???

Który rodzaj Pampersów wybrać?

Polecane posty

No właśnie bo tyle ich jest... Premium Care Active Baby Czy może Sleep&Play???

Gość gorączka sobotniej nocy
a tetry nie laska?

Nie, nie ŁASKA wyobraź sobie

Gość tu nie ma prostych odpowiedzi
:) musisz sama wypróbować, bo każde dziecko moga inne uczulać podrażniać. Ja akurat kupuję baby activ a innych nie próbowałam.

a musisz pampersy? są najdroższe a wcale nie najlepsze są tez inne firmy popróbuj inaczej nie wybierzesz

Gość gorączka sobotniej nocy
wyobrazam sobie laska... ale pampersy dla noworodka powodują czesto odparzenia na skórze

A co mam się z tetrami uganiać? Jakoś nie mam ochoty robić codziennie 10 prań i prać kup, tylko wolę ją zawinąć, obwiązać i wyrzucić. Ale jak nie Pampersy to które? Słyszałam wiele negatywnych opinii na temat Huggiesów

Gość pieluchy dawno za mną
U nas 1 i 2 były premium care potem ciężko było dostać większy rozmiar-teraz nie ma z tym problemu-więc kupowaliśmy 3 active baby,ale 4 zaczęły uczulać-wtedy pojawił się ten dodatkowy zielony wkład na środku-jakieś 6 lat temu-i ostatecznie 4 używaliśmy Happy z Belli-wtedy były nowością i były naprawdę dobre jakościowo.

Gość Ta rzeczywiście
cofać się w czasie 20 lat do tyłu nie korzystać z nowych "wynalazków"- stosować tetry :o

Gość tylko wtrące się
a musisz pampersy? są najdroższe a wcale nie najlepsze są tez inne firmy popróbuj inaczej nie wybierzesz X No nie wiem, spośród WSZYSTKICH znajomych, których mam (a mam ich bardzo wielu) przez pierwsze 2/3 mce inne pieluchy niż Pampersa uczulały dzieci. Niestety, są najdroższe, ale są też wykonane z najlepszej jakości tetry i tutaj nie ma co o tym dyskutować - to jest fakt. Ja kupowałam Active Baby. Od 3mca używałam Huggies.

huggies'y sa srednie, 1 i 2 babydream byly ok i sleep&play ale 3 i 4 to juz active baby bo maja elastyczne boki tzn zapiecia, a w tym wieku juz dziecko jest non stop w ruchu ;)

Dzięki za porady:)

Gość Zamiast
Wg mnie premium care to najlepsze pieluchy na rynku. Szczególnie na noc, są super chłonne. Ale dla noworodka polecam pampers new baby. Na początku pampersa zmienia się non stop więc chłonność nie jest najważniejsza. Sleep&play to porażka- nie warto nawet próbować.

Gość justa-kapustaaaaaa
ja używam active baby i jestem bardzo zadowolona ;) miałam raz premium care ale te siateczki jakoś dziwnie nie podeszły mi, o sleep&play słyszałam, że są dobre, ale szybciej chłoną ale coś za coś - cena o wiele niższa i często są na nie promocje, innych nie próbowałam, jakos nie mam przekonania do Dady czy innych tańszych odpowiedników.

Gość Bądź sobą
ja obecnie active baby, ale chcemy sleep&play...

Kuzynka która ma rocznego synka nie poleca mi Dady bo przetestowała.