Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moje typy

Tabela przyglupow

Polecane posty

Gość Moje typy

Moje typy Meaa- śmieje sie z biedniejszych Women- to samo Mamamlodego- wyzywa sie z jakimiś idiotami. Dopiszcie i uzasadnijcie dlaczego!!!

Gość princessaofpersia
jak dla mnie numer 1 niezaprzeczalnie nalezy do ciebie autorko:D

Gość a taka jedna mamuska
pomarańczowe, ktore ciagle zmieniaja niki:D

Gość moj typ to.................
Arszenika, zawsze wszystko wie najlepiejniby wynajmuje 2 mieszkania a nie ma pojecia o wynajmowaniu:D zarozumiala, wredna

Gość moje propozycje...............
woman nie smieje sie tylko kaze im szukac pracy a to roznica moj typ - mama 6 latki -dobra fantastka:D, dajaca na komunie medalik i biblie, bo tak trzeba

jahera1, czy jakos tak, troche czytałam jej wpisow i inteligencją nie grzeszy...ale to tylko moze moje subiektywne odczucie:P

Gość z zycia wzięte
KLASYKA NA TOOPIE jest poyebana jak dla mnie

Gość my name is Nadia
30 latki nie lubię, bo nie szanuje innych

Gość Moje typy
Serio, coś było o lekarzach. Ze babka była w 4 tc, i pytała jej kiedy iść do lekarza. To napisałam po co tak szybko jak nic sie nie dzieje. I ze jak ktoś ma problem to stoi w kolejkach długo. A ona napisałam coś żebym sie nie bała bo ona na NFZ zdrowia nie chodzi i ze mi żal ze nie stać na prywatnego i o tym ze jestem zazdrosny. Jak jej pojechałam to zgłosiła topie do usunięcia.

Dopiero urodzila co dziecko kilka dni temu, stąd moze ta wypowiedz nerwowa co mozliwe miala inny miec przekaz a zle to zostalo odebrane

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
mireczkowataaa, ale cos ostatnio jej nie ma, bo ja objechaly na ktoryms temacie:D

a to jakaś wojna na kafe na bycie przygłupem? od rana wojujecie z arszeniką i women a dzisiaj jeszcze nie widziałam ich wpisów za to sama autorko nakręcasz spiralę zołzowatości

Gość Moje typy
To było z tydzień temu jeszcze była w dwupaku:) serio zdenerwala mnie, tym bardziej ze bardzo lubiłam ja czytać.

kochanie nigdy nie śmiałam się z biedniejszych bo sama do bogatych nie należę. a topik który opisujesz dotyczył dziewczyny, która spytała czy teraz po zrobieniu testu ma iść od razu do ginekologa. ty słoneczko moje najdroższe obrzuciłaś ją takimi obelgami, których nawet nie jestem w stanie powtórzyć - no włos na glowie się jeżył... nie wiem, może okres dostałaś akurat albo na chłop ci odmówił :P najechałaś na dziewczynę, że jest bezmózgą idiotką, kretynką, żeby się pierdolnela w dekiel a nie szła do lekarza bo zajmie komuś innemu kolejkę. moja reakcja była prosta, chamstwo chamstwem - napisałam ci, żebyś się nie spinała tak, bo skąd wiesz czy ona prywatnie nie chodzi do lekarza i że napewno nie zajmie ci kolejki na nfz. poradziłam ci dodatkowo byś się tak nie denerwowała bo ci żyłka pęknie :) i na koniec życzyłam wszystkiego dobrego. ty natomiast rzekłaś, że życzysz mi wszystkiego co złe... tak słońce - mam dobrą pamięć... i tak cię ubodła moja serdeczność i brak wulgaryzmów, którymi kochasz operwować, że musiałaś dzisiaj założyć ten temat :D powtarzam więc - więcej kultury kochanie :) i znów życzę ci wszystkiego dobrego!!

Gość mireczkowat i jagoda
mireczkowata jagoda avent

Gość będę wdzięczna za info:)
a ja musze stanąc w obrnonie woman in black bo zupelnie sie nie zgadzam z tym co o niej piszecie, nie zawuwazylam,zeby smiala sie innych, to wy ciagle na nia najeżdzacie,ze sie chwali, a ona tylko zwyczajnie pisze, a to,ze byla tu czy tam to was zwyczajnie boli, zakladalam sama niedawno jeden temat i nie mogla nic napisac bo czepilalsycie sie jej wiec pisalam z nia na emaila i to bardzo fajna dziewczyna

Gość cos majoweczke
ostatnio wymietlo jak jej dane osobowe posypaly sie na kafeterii:D Pisze jeszcze w innym temacie,ciagle cos jej jest,no doslownie. ciagle problemy. Jak dobrze,ze juz sie nie madruje w kazdym topiku chociaz zaloze sie,ze na pomaranczowo rzadzi

lilith-marlie - nie :( jeszcze nie :( a młoda już ponad 4 kg waży...

Gość bezimienna_33
mnie drażni teneryffa, nie trawie jej jak malo kogo tu

Gość ja stawiam na Blondyneczke 85
:)

Meaaa - no jeszcze 2 dni masz :) moj syn tez idzie na 4.5 kg wg statystyk z usg, ale wciaz mam nadzieje, ze ma po prostu duza glowe I dlugie nogi I stad takie wyniki. Daj znac jak to sie zakonczy, bo ciekawa jestem czy dzis sie takie duze dzieci jeszcze sn rodza I matka z tego wychodzi calo (mam nadzieje, ze tak wlasnie jest) :-)

Gość oto moi kandydaci
facet 22 lata, pravictwo 1991, przemek 22 lata, fiku miku (wraz ze swoimi brunetami), Madame Ciapata (i jej lzawe historyjki)

Gość stawiam też na arszenikę*
:P

Gość Moje typy
podnoszę

hehe ciekawe które wpisy tak cię ubodły, coś czuję że z topiku o laniu dzieci bo miałam tam taką jedną fankę, która się mocno uczepiła.

Gość tuutkaa
meaaa, dobrze pojechalas tej skretynialej autorce:D