Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani zaśmierdziała

OPOWIEM MOJĄ WSTYDLIWĄ WPADKĘ, A CO !

Polecane posty

Gość pani zaśmierdziała

Opowiem Wam moją historię, jakże wstydliwą, a co! Pojechałam na wakacje z moim chłopakiem i czwórką znajomych do Zakopanego Jak przyjechaliśmy na miejsce poszliśmy pozwiedzać, zjedliśmy obiad, bardzo ohydne mięso, reszta zjadliwa. Moim problemem w tym czasie było brak "porzadnego wypróżnienia" od 5 dni Potem chodzimy po okolicy. Męczyłam się bardzo bo miałam bardzo wzdęty brzuch a w moim brzuchu trwała jakaś rewolucja Wróciliśmy wieczorem do domu, oczywiście zapasy alkoholu zrobione i poszliśmy do pokoju pić. W sześć osób Siedzieliśmy w takim pokoju połączonym z kuchnią oraz w pokoju znajdowały się drzwi do łazienki. Siedzimy i pijemy i jak mi nie zawierciło w brzuchu Myślę sobie co robić, łazienka jedna, my tu siedzimy. No nie wytrzymie! W brzuchu koncert, a ja wyczuwam nadchodzącą rzadką lawinę oraz rząd gazów Nigdy nie byłam w takiej krępującej sytuacji, ale starałam się to wytrzymać, niestety Wszyscy rozmawiają, słychać rozmowy... i jak nie hukło!! Z MOJEGO TYŁKA OCZYWIŚCIE POSZEDŁ ŚMIERDZĄCY BĄK I MOKRY KLEKS Cisza w pokoju... bardzo krępująca cisza... Powiedziałam tylko "przepraszam" i poleciałam do łazienki jak rakieta z rękoma na tyłku, aby reszta się nie wydostała na zewnątrz zamknęłam drzwi, byłam świadoma, że będzie wszystko słychać ;( no ale d**a- siła wyższa... Jak tylko usiadłam na klopie to się zaczęło... PRUK PLUM PLUM PRRUUUUM PLUSK PRUUUM i tak z dobre 10 minut 70 decybelowy koncert Fala się zakończyła. Wstaję, patrze do kibla i się załamałam Jak to spłukać? Puszczam wode a zawartości się unosi z moimi fekaliami żeby się nie wylało już nie spłukałam wodą i tak zostawiłam Wyszłam z łazienki, wszyscy sie na mnie patrzą z zatkanymi nosam9i jakbym kogoś zamordowała, a ja mówię, że trzeba po kogoś zadzwonić żeby odetkał kibel Wstyd przed wszystkimi, a zwłaszcza przed moim chłopakiem...

Gość yyyKafeKrytykant
"No nie wytrzymie!" :D

Gość yyyKafeKrytykant
a tak na serio to niby co mialas zrobic w tej sytuacji?

Gość PRZEPYCHACZ KAFE
Siedzimy i pijemy i jak mi nie zawierciło w brzuchu Myślę sobie co robić, łazienka jedna, my tu siedzimy. No nie wytrzymie! W brzuchu koncert, a ja wyczuwam nadchodzącą rzadką lawinę oraz rząd gazów Nigdy nie byłam w takiej krępującej sytuacji, ale starałam się to wytrzymać, niestety Wszyscy rozmawiają, słychać rozmowy... i jak nie hukło!! Z MOJEGO TYŁKA OCZYWIŚCIE POSZEDŁ ŚMIERDZĄCY BĄK I MOKRY KLEKS Cisza w pokoju... bardzo krępująca cisza... Powiedziałam tylko "przepraszam" i poleciałam do łazienki jak rakieta z rękoma na tyłku, aby reszta się nie wydostała na zewnątrz zamknęłam drzwi, byłam świadoma, że będzie wszystko słychać ;( no ale d**a- siła wyższa... Jak tylko usiadłam na klopie to się zaczęło... PRUK PLUM PLUM PRRUUUUM PLUSK PRUUUM i tak z dobre 10 minut 70 decybelowy koncert Fala się zakończyła. Wstaję, patrze do kibla i się załamałam Jak to spłukać? Puszczam wode a zawartości się unosi z moimi fekaliami żeby się nie wylało już nie spłukałam wodą i tak zostawiłam Wyszłam z łazienki, wszyscy sie na mnie patrzą z zatkanymi nosam9i jakbym kogoś zamordowała, a ja mówię, że trzeba po kogoś zadzwonić żeby odetkał kibel Wstyd przed wszystkimi, a zwłaszcza przed moim chłopakiem... NAJLEPSZE :P

Gość pani zaśmierdziała
Nie miaLam wyboru :(

Gość niewiejaki
ale jajca!!!!!!!!!!!!!1

Gość mysle ze ona jest
no wstyd bo zadne z nich nie robi kupy ani sraczki nie miało

Gość Karol Informatyk z podIasiaa
"Cisza w pokoju... bardzo krępująca cisza..." hahaha :D

o boziuniuu.. no krępujące troche ale jednak nic nadzwyczajnego. ja bym to obrociła w żart na miejscu twoich znajomych albo w ogole nie wspominala o tym, po co afere ze zwykłego gowna robic..;d

To prowo czy na poważnie? Dziwne że wcześniej nie poszłaś do kibla,przecież wiadomo że im później tym gorzej.

Gość uaaalisssa
fajne provo:)dzieki za poprawe humoru:D

Gość porannarosaaa
jakiś sztywnych tych znajomych masz. Moi by pomarli ze smiechu ;p

Gość yyyKafeKrytykant
a mowili cos na nastepny dzien? czy byli juz wtedy tak pijani, ze nic nie pamietali pozniej?

Gość a dlatego
Jakieś pół roku temu już to było.....

kurde, ale się uśmiałam. Dzięki za poprawę humoru w ten beznadziejny dzień:)