Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frghj

Czuje że do niczego sie nie nadaję, nie wiem jak sobie poradzić

Polecane posty

Gość dora123458
z KAtowic...

Gość frghj
No to też Śląsk, tak jak ja. Wczoraj ktoś tu pisał że pracy na Śląsku jest pełno :D Ciekawe gdzie.

Gość ja też mam podobnie eh..
nie mam pracy od poł roku. Czuje sie jak g*** bo do poprzedniej pracy mnei na ten rok nie przyjmą. Im dłuzej siedze bez pracy tym coraz bardizej czuej sie beznadziejna. Nawet nie szukam pracy związanej z ukonczonymi studiami bo wiem ze nie podołam. Najgorsze jest to ze nie umiem sie dobrze "sprzedać" na rozmowie kwalifikacyjnej i wychodzę na niewiarygodną. Zle mi z tym bardzo...

Gość TomKOS
Ja mam tak od momentu zakończenia współpracy z ostatnią firmą. Jestem po marketingu i zarządzaniu (nie wiem dla czego) a dzięki dziwnemu splotowi wydarzeń ... przez 8 lat projektowałem konstrukcje stalowe (bo po prostu miałem okazję, zmysł techniczny i znałem programy inżynierskie. Od 8 lat nie miałem przerwy w pracy byłem kimś z kim każdy w firmie się liczył choć wiedzieli jaka moja sytuacja. Przez te wszystkie lata kształciłem się we własnym zakresie bez tzw. papierka i dyplomu ale dawałem radę nawet lepiej niż inni projektanci. Niestety sielanka się skończyła w wrześniu 2013. Po 4 miesiącach szukania pracy stwierdzam że jestem za głupi żeby zostać projektantem, za mądry żeby pracować jako śmieciarz czy woźny w szkole, czy jako pomocnik na budowie (bo nawet tam mnie nie chcą). Nie ma szans żeby skończyć szkołę bo nie mam kasy ...po prostu stwierdzam że jestem zupełnie do niczego. żadnej firmy nie obchodzi, że wiem liczy się tylko czy mam papier.

Gość gość
Dziewczyny ja tez jestem w takiej marnej sytuacji i tez mam humanistyczne wyksztalcenie :(

Gość gość
Mój problem był poniekąd dziwny….po prostu nic mi się nie chciało. Ciężko było mi rano wstawać, zadnego celu, sensu w życiu. Napadały mnie lęki, nie potrafiłem funkcjonować, myśleć racjonalnie, nie cieszyło mnie kompletnie nic, odechciało mi się po prostu życia. Trafiłem przypadkiem na stronę osoby pomagającej ludziom w depresji moc-energii.pl , zamówiłem u niego oczyszczenie aury które polecane jest w takich stanach. I zadziałało. W koncu stałem się bardziej żywy, mam więcej energii i układam jakieś życiowe plany.

No popatrz... x Trafiłeś przypadkiem na WŁASNĄ STRONĘ internetową. To musiała być wcześniej ostra impreza :P. x A tak poważnie, to gratuluję pomysłu, na WYŁUDZANIE pieniędzy od głupoli.