Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczonażyciem

agresywny facet.

Polecane posty

Gość zmęczonażyciem

Dziewczyny, Chciałabym Was się poradzić, co w sytuacji, gdy facet uderzył mnie ''tylko'' w ręce, a dokładniej w ramiona...? Z całej siły pięściami, jak w worek treningowy, w związku z czym, czy można to zakwalifikować jako normalne ''pobicie''? Chciałabym gdzieś to zgłosić, jednak boję się, że zostanę wyśmiana... strasznie boli mnie prawa ręka, nawet przy lekkim ruchu, czekam aż mi wyjdą siniaki, to może wtedy będą dowody, bo tak to raczej jestem bezsilna... Zapomniałam dodać, że nie był to pierwszy raz, kiedyś również miałam straszne siniaki, które utrzymywały się około miesiąca. Znów ta sama ''metoda'' - pięściami w ramiona.. nie wiem, czy to istotne, czy nie, ale nigdy nie uderzył mnie w twarz. A i ja również nie jestem święta, też nieraz go pchałam czy uderzałam pięściami w klatę, jednak mimo wszystko nie jesteśmy na równi, bo on ma więcej siły. Nie żyję w jakiejś patologii.. To nie dzieje się codziennie.. Dokładnie to zdarzyło się 3 razy, pierwszy raz pół roku temu. Był wtedy pod wpływem alkoholu, drugi raz to już nie pamiętam, a teraz trzeci był trzeźwy...

Gość zmęczonażyciem
właśnie chcę sie z nim rozstać, ale nie potrafię, próbówałam juz wielokrotnie

wiecie co babki? Nieznacie życia. Czasem jak nie zrobicie pajacyka na ścianie to nie zrozumiecie o co be.