Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facioooo

Wklejajcie pierścionki o jakich marzycie

Polecane posty

Gość facioooo

chciałbym poznać gust kobiet na kafe

Gość 19 Nastka
Już myślałam, że jakiś książę z bajki chce nam kupować pierścionki :) Mój wymarzony - proszę bardzo http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,9332

Gość facioooo
hehe szukam dla swej Pani :-) kompletnie nie mam pomysłu

Gość Hermiona z Lasu Przyzabytków
ja mam taki: http://www.yes.pl/48655-pierscionek-z-diamentem-stella-BB-Z-000-025-1337W2HY ja nie lubię żółtego złota i pierścionków z małym zwykłym wystającym oczkiem, mąż jest klasykiem i tradycjonalistą, więc pięknie połączył nasze gusta- pierścionek jest szerszy przy oczku, a diament jest w koronie. Z kolorem nie miał problemu. Wszystko zależy od gustu Twojej dziewczyny, my tu mało pomożemy :)

Gość wiosna już
bardzo ważne też jest czy lubi żółte złoto czy raczej białe. Musisz wybadać. Może rozmawialiście kiedyś o obrączkach? Nie mówiła czy woli z żółtego czy z białego złota? To dosyć istotne, żeby pierścionek pasował do obrączki, żeby mogła nosić je razem

Gość no ale taka prawda jest
,że odezwały się wszystkie puste lale,dla których pierścionek to sens życia.Żenada

nie widzę nic pustego w tym, że podoba mi się mój zaręczynowy pierścionek ;) i nie widzę nic pustego w tym, że dziewczyny chcą doradzić/ pomóc facetowi.

bo jesteś ślepia,że nie widzisz,że dla pewnych osób nie liczy się wygląd , nie liczy się charakter ,tylko pierścionek , czyli kasa. Wniosek: może być stary, łysy ,śmierdzący,ale jak ma kasiorkę ,to wszystkiego go kochają. Na pierścionku się życie nie zaczyna i nie kończy.

monika weż wypir...w podskokach z tą durną reklamą, okradziona z mózgu babo

Gość wiosna już
no ale taka prawda jest czyżby kompleksy? :) Jedno z drugim nie ma nic do rzeczy mój drogi frustracie

kompleksy? hahah ,no, bo piszę niewygodną prawdę ,więc nie zostaję Ci nic innego jak oskarżyć mnie o kompleksy i tak dalej, pewnie zaraz napiszesz,że jestem niedojda i mamisynek , tylko tyle potrafisz? Prawda zabolała? Och, ależ mi przykro.

no dobrze, ale po czym wnioskujesz, że napewno mamy mężów brzydkich, starych i ich nie kochamy i poleciałyśmy na pierścionek? Temat jest o pierścionkach więc dziewczyny pokazały swoje pierścionki. Żadna nie napisała nic o cenie- za to każda o guście/ estetyce/ co im się podoba, bo to może pomóc autorowi. Nie rozumiem, czemu tak nagle zaatakowałaś i na jakiej podstawie.

czytać ze zrozumieniem!!! Tego też nie potraficie? Jednym trzeba referatu i nie zrozumieją ,innym wystarczą dwa słowa

"pewnie zaraz napiszesz,że jestem niedojda i mamisynek , tylko tyle potrafisz? " hehe nikt jeszcze nic takiego nie napisał, a ty na wszelki wypadek sam się zwyzywałeś i od razu z ripostą :) Przewrażliwiony jesteś ewidentnie, albo złe doświadczenia własne. Ale nie myśl, że znasz jakąś prawdę objawioną, bo to zwyczajnie prawdą nie jest to co ty piszesz- przynajmniej u mnie i u ludzi wśród których się obracam :)

Na każdą prawdę o materialistycznych zapędach pusty lal reagujecie w jeden sposób ,więc go uprzedzam. Widocznie obracasz się wśród zakłamanych ludzi, którzy nie potrafią się zmierzyć z prawdą. Żałosne to ,ale jak wolicie się kryć jak szczury niż rozwiązywać problemy ,to Wasza sprawa i Wasz wybór. Pewnie to są twoi serdeczni przyjaciele, którzy jak się odwrócisz obrobią Ci cztery litery na całego,ale o tym ciiiii,bo to też niewygodne dla osób Twego pokroju.

ok, skoro lepiej wiesz o tym jakiego mam męża, przyjaciół i że tak naprawdę lecę na kasę to nie ma sensu cię wyprowadzać z błędu :) PS współczuję ci życia, mówię to poważnie, a nie, żeby ci dogryźć. SZczerze współczuję ci życia. Musisz mieć je strasznie przykre.

Gość lamota numero 5
W porównaniu z Tobą mam wesołe życie i bardzo udane pod każdym względem ,więc jak już to możesz zazdrościć ,a nie współczuć. Tylko ,aby zrozumieć taki niuans ,trzeba chcieć ,a Ty zawsze powiesz,że pada deszcz ,chociaż w tym czasie ktoś napluje Ci w twarz.

acha, no tak, moje życie też znasz najlepiej. Nie czaję takich zgorzkniałych ludzi, skąd toto się bierze? Co do tematu, to autorowi życzę udanego zakupu i udanych zaręczyn :)

Gość faciooo
obawiam się, że moja Pani nie jest wybredna i wszystko jej się podoba, kupię zatem co mi się spodoba:-) niektóre wasze są śliczne

aby od serca, wtedy zawsze będzie dla niej najpiękniejszym pierścionkiem na świecie :):)