Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jopka394

Tiny Love 3w1 LEŻACZEK ŁÓŻECZKO BUJACZEK

Polecane posty

Gość jopka394

Witam. Szukam informacji o takim lezaczku-lozeczku. Czy ktoras z Was ma/miala? Jak dlugo niemowle bedzie moglo w nim spac? 70cm dlugosci gondolki to niewiele, z drugiej strony szukam czegos do spania dla noworodka, zeby postawic kolo lozka rodzicow (nie biegac na nocne karmiania do pokoju starszego dziecka- docelowego w przyszlosci). Myslalam tez o kolysce, ale jednak kolyska jest tylko i wylacznie do spania, a tu lezaczek moglabym wykorzystac jeszcze w ciagu dnia do zabawy. Co o tym myslicie? Wszelkie opinie mile widziane.

Gość zxcvb123456
Ja mam i polecam :) co prawda mój bobas ma dopiero 2 m-ce ale uwielbia w tym leżeć, spać ( jeszcze go nie sadzam). Jeśli chodzi o wielkość to mój syn do małych nie należy bo waży 6 kg i ma 62 cm, mieści się spokojnie. Jest też fana pozycja półleżąca bo wtedy może sobie obserwować co się dzieje dookoła :)

Gość już_mamusiaa
ja mam taki leżaczek bujaczek z firmy fisher price. Moja dzidzia ma teraz miesiąc i w dzień często ją sadzam w tym leżaczku i się potrafi ( chociaż nie zawsze ) uspokoić. W ogóle super sprawa żeby dziecko jak nie jest noszone na rękach nie leżało caly czas w łóżeczku :)

Gość jopka394
W tym sek zeby nie nosic na rekach non stop. Starsza corka po 3 miesiacach kolek tak sie przyzwyczaila do noszenia na rekach ze pozniej byl problem nawet zeby ja odlozyc na sekuinde do lozeczka (spala z nami w nocy w lozku). Byl krzyk i nerwy. Teraz szukam rozwiazania zeby uniknac podobnej sytuacji. Niby moze tez byc kosz albo kolyska, ale to tez na kilka miesiacy, a z takiego lozeczko-lezaczka mozna potem zrobic siedzisko. Powiedzcie dziewczyny czy materac w gondolce jest wystarczajaco miekki i wygodny na conocne spanie?

Gość zxcvb123456
Mój syn śpi w tej kołysce tylko w dzień. Wydaję mi się że na noc to się nie nadaje. Trudno stwierdzić. W każdym razie ja mojego syna na noc kładę w łóżeczku. To dno ma plastikowe i na tym jest tylko taka powłoczka coś jak w wózku w gondoli.

Gość zxcvb123456
Jeśli chodzi o nie noszenie na rękach to u mnie to się super sprawdziło. Mój mały nie lubi się nosić ( wije się jak wąż) bo tak się do tej kołyski przyzwyczaił. Po prostu tam mu najlepiej ... Leży, gada do mnie, uśmiech się a jak się znudzi to zasypia :)

Gość jopka394
Dzieki za opinie. Dzis ogladalam na "zywo" to lozeczko-lezaczek, ale niestety pan sprzedajacy nie chcial go zmontowac, wiec moglam tylko dotknac materialu i materacyka. Materacyk owszem taki jak w gondolkach wozkow, ale zastanawiam sie czy to nie za malo jak na calonocne spanie. Musze przemyslec zakup. Myslisz ze moznaby na dno wlozyc osobno dokupiony materacyk, taki jak sie dokupuje do kolysek albo gondoli? Na noc dawalaby to lepsza "amortyzacje" ?