Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retertrertre

jak sprawić, żeby kobieta poczuła się wyjątkowa? :)

Polecane posty

Gość retertrertre

poznałem fajną dziewczynę, chciałbym, żeby się dobrze przy mnie poczuła, nie jestem ekspertem od uwodzenia, ale zależy mi na niej

Poznaj ją, żeby czuła się wyjątkowa musisz zwracać uwagę na to jaka ona jest, co lubi. Wtedy będziesz wiedział co robić, żeby było jej miło.

Gość retertrertre
a co jej powiedziec, zrobić? idzie dzień kobiet, moze cos wtedy?? nie jestesmy jeszcze bardzo blisko, ale poznajemy sie

Jeżeli chcesz z takich standardów to kup kwiatka, zaproś na kawę. Do póki jej dobrze nie znasz nie "ryzykuj" z jakimiś bardziej oryginalnymi pomysłami - oczywiście to tylko moje zdanie.

Gość retertrertre
dziękuje

Gość taki jeden facet 28
nie przesadzaj z tą wyjątkowoscą bo to mi zalatuje stawianiem kobiety na piedestale wiec nie szalej zbytnio tymbardziej ,ze jej nie znasz. Jak Ci się podoba to ją zaproś po prostu na kawę gdzieś tam pogadajcie jak będzie sie fajnie gadało to zacznij ją dotykać pierw niewinnie ,a jak reakcja jest pozytywna to idź dalej i dalej aż wyladujecie w lóżku ot cala filozofia uwodzenia ...to jest proste jak konstrukcja cepa ,gdy zrozumiesz to ,że jak kobiecie się podobasz to ona też się chce bzykać tak samo jak ty.

Gość to miłe z Twojej stronyrty5432
podoba mi sie watek , autor pewnie bardzo sympatyczny :)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuul
a mi jest właśnie zajebiście smutno, mój facet zktórym jestem ponad rok, napisał mi na gg że rozmawiał z moją koleżanka i że nie mam byc zła ale on jej napisał że ona ma "seksowny tyłek-no bo ma"... mam prawo chyba poczuć się z tym źle..

Gość taki jeden facet 28
jak dla mnie to samo to ,że zabierzesz ją gdzieś czy to na kawę czy na piwko /zalezy jak uznasz jakie klimaty woli/ to już to będzie przekaz ,że jest dla ciebie w jakiś sposob wyjątkowa ,ale NIE PRZESADZAJ z tym póki jej dobrze nie poznasz bo facet nie jest od tego żeby koło laski skakać na chuju do okola . Zaangażowanie musi wychodzić z obu stron ,a Ty jako facet z początku tylko inicjujesz NIC WIECEJ.

Gość jejku jej
traktować ją wyjątkowo. czyli okazywać więcej sympatii, zainteresowania, dbałości, troski niż każdemu innemu człowiekowi w twoim otoczeniu, spędzać czas itp. no takie normalne rzeczy. plus kultura osobista; i inicjatywa. i powinna zakumać o co chodzi w mig ;)

Gość retertrertre
taki jeden facet 28: ale ja nie chce jej jeszcze do łóżka zaciągnąć. chciałbym po prostu, żeby dobrze się czuła w moim towarzystwie i myślała o mnie. nie stawiam jej na piedestale, ale zależy mi na niej, bo jest ładna i mądra

Gość moja rada?
zachowuj sie w miarę naturalnie ;) bądź miły i kulturalny bo to zawsze dziewczynom imponuje, jak ją gdzieś zapraszasz to zawsze miej jakiś plan a nie tak...spotkaliśmy się i żadno nie wie co robić ;P staraj się jej słuchać na początek powinno wystarczyć :)

Gość retertrertre
ja sie z nią juz kilka razy spotkalem, nie chcialbym, zeby sie znudzila, myslalem, zeby zrobic cos dla odmiany

Gość taki jeden facet 28
taki jeden facet 28: ale ja nie chce jej jeszcze do łóżka zaciągnąć. To po co chcesz sie z nia spotykać ? żeby być jej przyjacielem ? przestań sam siebie oszukiwać przecież ,gdy dwoje ludzi czuje sie ze sobą dobrze to seks jest naturalną koleją rzeczy ....chyba jesteś prawik ,że tak gadasz ....no ,ale jak chcesz nie zaciagaj jej do łóżka tylko adoruj przez 3 miechy to sam zobaczysz co sie stanie ; ] ..powodzenia

Gość moja rada?
a co lubi? jakie klimaty? coś na spokojnie czy raczej jest przebojowa i odważna?

Gość retertrertre
raczej spokojna, ale wesola nie imprezowiczka

Gość taki jeden facet 28
"ja sie z nią juz kilka razy spotkalem, nie chcialbym, zeby sie znudzila, myslalem, zeby zrobic cos dla odmiany" całowaliście się już chociaż ?

Gość retertrertre
myślę też, że nieśmiała

Gość moja rada?
teraz ciepło się robi to na spacery ją zabieraj ;) hmm a może jakaś strzenica, paintball czy coś? ;)

Gość retertrertre
nie calowalismy sie jeszcze, znamy sie w sumie kilka godzin moze (suma dlugosci spotkan)

Gość taki jeden facet 28
to jak się nie całowaliście to na co czekasz jeszcze ? ile jeszcze razy chcesz sie z nia spotkać ? uwierz mi ,że nawet nieśmiała dziewczyna chce sie całować i jak się jej podobasz to Cię nie odepchnie no ,ale ja widzę ,ze ty uparcie chcesz zostać TYLKO jej umilaczem czasu ...,a teraz idę spać

Gość moja rada?
w sumie to bym chciała mieć kogoś kto by się o mnie starał :D