Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonazawracac2112

dzieci mieszane

Polecane posty

Gość ilonazawracac2112

czy w was tez jest taka agresja jak to czesto sie spotyka wobec dzieci np murzyna i polki, z chinczykiem czy z hindusem,arabem? :/ czy moze macie takie dzieco ?

Gość bliźniakowa mama....
Jejku,... co za różnica z kim ma się dziecko?????????????? Dziecko to dziecko równa się CUD!!!! I nie ważny jest kolor skóry tylko ONO!

Gość ilonazawracac2112
napisalam poniewaz mam dziecko z hindusem a na innych forum o nazwie poza polska bardzo obrazaja takie kobiety plus ich dzieci.. jednak nie umiem byc wobec tego obojetna.. :/moje dziecko jeszcze sie nie urodzilo jestem w 34 tyg

Gość mhshdsdhdhdhd
Mieszkamy z rodziną w UK, jesteśmy mieszaną rodziną, mam 2 dzieci i szczęśliwe małżeństwo. Niestety z Polski musieliśmy wyjechać właśnie z powodu braku kultury, rasizmu, mąż i syn nie czuli się dobrze byli dyskryminowani, tutj w UK mogą być sobą, tu kolor nie ma kompletnie znaczenia, wręcz wstydem jest okazywanie nietolerancji bo świadczy to o braku kultury i zacofaniu, niestety Pollacy z tego powidu nie mają dobrej opini na zachodzie.

Gość mhshdsdhdhdhd
Autorko w Polsce niestety czeka cię wiele nieprzyjemności wiem to z doświadczenia ale całe szczęście świat nie kończy się na Polsce,

Gość mhshdsdhdhdhd
też nie chcę być obojętna wobec chamstwa i dyskryminacji, tutaj jest to karane, i bardzo szkoda mi mieszanych dzieci które muszą dorastać w Polsce bo wiem jak są traktowane przez równieśników w szkole i otoczenie, szczególnie w małych zaściankowych miejscowościach,

Gość olk
Niestety taki kraj ale autorko nie martw sie prostakami ,zresztą jak patrząc na ludzi to nie tylko obrażają ,szydzą z ludzi o innej karnacji ale ze swoich sąsiadów rodziny ,są zawistni i zazdrośni i faktycznie to cecha Polaków nigdzie tego sie nie spotyka w takiej ilości jak u nas ,bo nie powiem ze nie ma świecie ludzi co im drugi o innym kolorze skóry przeszkadza bo zawsze się tacy znajdą. U mojego syna w szkole są dzieci mieszane ale zauważyłam że bardzo dobrze się dogaduję z innymi dziećmi ,zawsze w grupie widać zgranej ,wiec nie jest tak źle i wcale nie wiem czy jest to zasługa rodziców że dobrze wychowują swoje dzieci ,bo dzieciom raczej jest obojętne z kim się bawią i sami sobie dobierają kolegów . Pamiętam kupę lat temu u nas na osiedle wprowadzili się ludzie z dwójką dzieci czarnoskórych i przez parę lat widziałam te dzieci w piaskownicy tylko z dziadkiem żadnych innych dzieci ,a w innych piaskownicach było pełno dzieci ,to musiało być przykre .

Gość zdarza mi się źle powiedzieć
Czasem powiem na męża mojej koleżanki w nerwach coś złego typu brudas czy głupi arabus. wiem że to jest złe. nie jestem rasistką,chodzi tylko o to jak on ją traktuje :O mieszkają w pl bo ona u niego w kraju się bała. on nie pracuje,siedzi w domu,chla piwsko-a ponoć muzułmanie nie powinni, nic nie robi. ona pracuje,dziecko w złobku-ona musi zawieźć,a on pan i władca siedzi całe dnie w domu. a jak mu coś nie pasuje to ją bije. już nie raz przychodziła do pracy z limem :O ale od niego nie odejdzie dla dobra córki :O więc wiem że brzydko o nim mówię ale to brzydki facet,taki typowo stereotypowy.

Gość maladyszga
ogolnie mi nie przeszkadzaja chcociaz nie podobaja mi sie dzieci po tzw: ciapakach. Moze dlatego, ze odrzucaja mnie Hindusi, Pakistancy itd. Nie podoba mi sie kolor ich skory, ich postura (sa mali i tacy nie wyrosnieci). Nie lubie ich jako nacji bo to drobni kanciarze )mieszkam w UK, tu w sklepie hinduskim jak cie Hindus chcoiaz na kilka penow nie oszuka to jest chory :O To powoduje, ze nie lubie tzw ciapakow. Dzieci mi w niczym nie przeszkadzaja chociaz nie zachwycam sie nimi, za ciemne dla mnie, takie cyganiatka.

maladyszga --> Mówisz tak jakby każdy Hindus oszukiwał a każdy Polak kradł i chlał. Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Sama mam w rodzinie Hindusa. Męża kuzynka wyszła za Niego, żeby pomóc Mu zostać w Niemczech bo Ona ma obywatelstwo. Było to 12 lat temu a okazał się tak dobrym i fajnym człowiekiem, że i z Jej strony przerodziło się to w coś więcej. Dzisiaj mają trójkę dzieci. I chyba nie wszyscy Hindusi są mali bo ten nasz ma 190 cm wzrostu:P

Gość rasistaaaaaaaaaaaa
asfalt asfaltem pozostanie !! az dziw ze z tymi dzikusami biali mają naturalne możliwosci sie krzyzowac no ale u psow jest to samo- kundel z rasowym psem daje dalej kundle!!!

Gość maladyszga
pisze co widze na codzien :D Mam chyba prawo do wlasnego zdania prawda? :D Wyrazam je w sposob grzeczny wiec o co ci chodzi? Owszem o Polakach jest taka opinia a o Hindusach taka jak napisalam :P

Gość ja tez sie dziwie :O
jak mozna z takim kozim synem , cuchnacym i kopopodobnym isc do lozka? :O To jest wbrew naturze. Ciapak to gorszy rodzaj ludzki, brzydki , glupi i smierdzacy. I owszem , bachor z takiego zwiazku jest czyms gorszym. O wiele gorszym :O

Gość tony sweet>
ja mam dziecko z Grekiem .Synek jest bardzo podobny do ojca i odziedziczył po nim ciemna karnacje, oczy i włoski . Gdy jestesmy w Polsce to ludzie nie raz mowia "Ooo jaki sliczny chłopczyk..tatus pewnie egzotyczny.." dla mnie to niesmaczne gdy obca baba w sklepie zaczyna sie dopytywac :-O I niestety to zjawisko tylko w Pl wystepuje

Gość tony sweet>
a miałam w Gr kolezankę-polke , która zwiazała sie z Afrykanczykiem i gdy zaszła z nim w ciążę to wyjechali do UK wlasnie bo tu zycia nie mieli . Przykre

Gość w UK tez sie zmienia
i nie chca juz kolorowych. Brytyjczycy mja dosc wszelkiej masci kolorowych imigrantow, ktorzy oczywiscie nie pracuja ale zasilki to ciagna, hoho! Kolorowi niech nie mieszkaja w Europie, Europa powinna byc biala. Brevik ma racje!

Gość do tej wyzej
tez nie lubie pakistanów i hindusów bleee reszta ujdzie

Gość perła wśród świń
A myślałam,że takie zacofanie tylko na PRLowskich wiochach i w PGRach było. Z góry przepraszam wszystkich normalnych mieszkańców tych miejsc. Ty od Brejvika-uważaj żeby ciebie ktoś nie odstrzelił.

Gość perła wśród świń
I żeby nie było że komuś grożę czy coś-absolutnie nie,tylko przypominam że on wystrzelał BIAŁYCH, RODOWITYCH MIESZKAŃCÓW SWEGO KRAJU. Bo mieli inne poglądy niż on,a czy na pewno ich poglądy różniły się od jego? Tego nie mógł wiedzieć bo nie znał swoich ofiar.

Gość w UK tez sie zmienia
zacofanie to jest wtedy, kiedy powiemy, ze ciapak i bialy sa rowni sobie. Bo nie sa. Ja z tym musze zyc na codzien, codziennie musze ogladac ciemne ryje, leniwych i niepracujacych ciapakow ale za to wrzeszczacych o rownosci i ze im sie nalezy. Wiec biali placa na nich, na ich rodziny, na kilkanascioro dzieci, na babki, dziadkow itd. To jest chore. Europa sie zbiera pomalu i w koncu sie zbierze. Cuiapactwo bedzie zwiewac do swoich Indii i innych Pakistanow :D

Gość Wanda moją idolką
Nie lubię niemiaszków,bo szwab zawsze będzie wrogiem Polaka i nie rozumiem jak nasze kobiety mogą iść z potomkiem hitlera do łóżka.

Gość Hmmm.,.
Ci,którzy tak bardzo są za tolerancją to nigdy pewnie murzyna czy hindusa na oczy nie widzieli. Niestety ja mieszkam w okolicy gdzie jest dużo cyganów. Kradną,śmiecą,są głośni,wulgarni itd. I cygan nie ożeni się z biała ani cyganka z białym bo zostaną z rodziny wyklęci. Pedofilia jest na porządku dziennym. I co może mam się tym zachwycać?

Gość a ja nie lubię konkubin
Jak dla mnie każda kobieta która żyje z chłopem bez ślubu to zbrukana dz.i.wka.

Gość zupelniie szczerze
jak zamieszkaismy w uk naszym landlordem byl hindus i bylo w okol. sporo hinduskich skepow i barow, nawet wlascicielem firmy, gdzie pracuje jest hindus, nigdyy nie spotkalam sie z nieuprzejmoscia z ich strony czy oszukanstwem, za to ze strony "naszych" niestety bardzo czesto, mimo, ze jestem pariotka i tesknie za Polska to jak juz kupowalismy dm to celowo wybieralam dzielnice, gdzie za duzo "naszych" nie bylo, tak jest niestety w "moim" miescie, co do dzieci to nie wiem skad tyle w was zlosci, co kogo obchodzi kto z kim do lozka chodzi, a dzieci to dzieci, wszystkie sa kochane

Gość żółty garbus
Mieszkam w belgii tutaj jest duża mieszanka kulturowa i szczerze wolę obcować z turkami czy pakistańczykami niż z polakami nasi rodacy to niestety złodzieje i oszuści mój mąż jest belgiem i często mi przed nim wstyd za ludzi z mojego kraju

Gość z dzieci ciapakow i bialych
szmat, wyrosna brzydkie, smierdzace, cherlawe poluczyny ludzkie. Szmata chodzaca z ciapakiem do lozka to zwykla wywloka a bachory z takiego zwiazku to gremliny. Nogdy nie beda mialy praw jak maja biale dzieci. Nigdy! Zawsze biali podejrzliwie zerkaja na takie bekarty czy czegos nie kradna, lepkie lapy w genach po ojcach cherlawych kozich synach maja. Owszem, dzieci mieszane sa gorsze, duzo gorsze :D

Gość nie czepiaj się obcych
Zanim polaczki czepicie się obcych których często nawet nie spotkacie popatrzcie na swoich do wykluczenia ze społeczeństwa są kobiety żyjące bez ślubu niewierzący-wszak europa to katolicki kraj pracujący w szarej strefie-oni są też złodziejami-czyli wszystkie fryzjerki, manicurzystki, budowlańcy itp-każdy kto pracuje bez rejestracji dalej polki które z jakimkolwiek obcokrajowcem mają dzieci bo to też inne geny wszystkich ich w jeden statek i w kosmos wysłać

Gość zoszaxa
Ja tez mieszkam w UK, w tzw: dobrej dzielnicy czyli bialej i....wlasnie dlatego dzielnica jest dobra, ze jest biala. Brytyjczycy owszem sa poprawni politrycznie i nic nie mowia ale w glebi serca gardza Hindusami (to ich sluzacy z dawnych kolonii :D). Mieszkam w brytyjskim srodowisku i tak to wyglada. Powiem wam, z etakich rasistow jak Brytyjczycy to ze swieca szukac :D Dla nich kazdy kolorowy a ciapak w szczegolnosci to ktos o wiele gorszy :D

Gość |^^
Alum bejlum anantd aj joni aluk at ejama

Gość |^^
Siyah ulste usa uratt ya uranyum ll alem t.