Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podoba sie o taaak taak

Sory ze tutaj..ale...

Polecane posty

Gość idz do
fryzjera...

Gość znowu ty
zapytaj fryzjera

ide do fryzjera ale ostatnio jak u niej bylam powiedzialam jaki chce a ta nie umiala mi powiedziec jaki kolor wybrac by taki dostac tylko pokazala palete i badz madra, a niestety u mnie w okolicy tylko ona jedna jest;/

Gość znowu ty
Fryzjerka używa farb fryzjerkich nie tych co stoją na półkach w sklepie. Wybierz się do drogiego zakładu fryzjerskiego i takie malowanie kosztuje na taki bląd.

Gość znowu ty
a i zapytaj jaki to koszt

no ale ja mam mozliwosc tylko do niej..;/ mozecie chociaz ocenic pod jaki wam to kolor podchodzi?

Gość znowu ty
jaki masz kolor włosów?

Gość a ja nie zapinałam i tydzień
pod jakiś jasny brąz

Musiałabyś jakiś karmel lub cynamon spróbować np http://shop.foto-top.pl/farby-do-wlosow/944-wellaton-farba-trwale-koloryzujaca-karmelowa-czekolada-8-74.html http://www.kmdelikatesy.pl/node/54091 Albo może mleczna czekolada ( NIE NORMALNE CZEKOLADY BO ONE SĄ JAK CZARNE!) http://shop.foto-top.pl/farby-do-wlosow/213-joanna-naturia-farba-do-wlosow-dziki-kasztan-222.html Ale tak naprawdę na zdjęciu jest mieszanka, jakiś balejaż, dobry fryzjer także dokładnie takiego efektu nie uzyskasz sama

obecnie mam odrosty(swoj ciemny blond) i rudawa na reszcie wlosow

no wlasnie z tym "dobry" jest problem;/ jakos ten cynamonowy mi sie wydaje podobny

Mi najbardziej karmel ;) Ale to na jasne włosy. Cynamon jeśli masz ciemniejsze wydaje mi się, że mógłby na taki właśnie brąz rozświetlić i nadać jasnych refleksów

No ten Casting też właśnie karmel ALE! z doświadczenia wiem, że ta farba wychodzi ciemniejsza. Tzn nie ten kolor, ale te Casting Creme Gloss więc może wyjść po prostu brązowa ciemna - chyba, że tylko moje włosy tak ciemno wychodziły mimo nawet jasnych odcieni

Gość znowu ty
Zobacz z farb Garnier również. Moze tam znajdziesz odpowiedni kolor

No u niej ładnie wyszedł to próbuj :) I tak jak się już farbuje to trzeba później ciągle odrosty to nie tym razem to następnym trafisz :) Ja akurat przechodzę z blondu na rudy i druga farba, a włosy CZERWONE :O A niby na blondzie powinno fajnie łapać i dupa nie mogę jasnego "naturalnego" rudego uzyskać. A akurat wczoraj tym Castingiem farbowałam

ombre...to napewno nie u tej fryzjerki;P bo te jej farby sa za trwale zeby chodzic tak dlugo z nieudana fryzura;P

Możesz mieć swoje farby, ona tylko wykona. Wygoogluj blogerki jakie farby same dobierały, te kup i z nimi idź na samo farbowanie

malablondynka dzieki za rady i dobranoc;)