Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markizza33

ale jestem wkurzona!!!!! co robi?????

Polecane posty

Gość markizza33

Moje dziecko nosi implant slimakowy chodzi do szkoly integracyjnej malo mowi i ciagle jakies problemy z jedna dziewczynka ktora jest z nieciekawej rodziny ma z jej strony ciagle przykrosci kilka razy zabierala jej rzeczy a ja zglaszalam to do pani i wszystko znajdywala u niej w plecaku i piorniku .A teraz moja corka jak sie uczy to nagle jakby bala sie zaczyna plakac i mowi ola brzydka ,ola bije.Niejednokrotnie rozmawialam z matka dziecka ze dziecko tak sie zachowuje ze moja sie boi i mowi ze ja bije ale ona zadowolona ze jej dziecko nie bije,ola nie bije ola nic nie zabiera ,a jednak w plecaku byly rzeczy mojej corki.Dzis poszlam do szkoly a moje dziecko zdenerwowane pokazuje mama krzycz ole powiedz oli ze ola brzydka ze nie wolno bic.A ja podeszlam znow do wychowawczyni i powiedzialam ze moje dziecko cos przezywa a ona na to ze to niemozliwe bo ola nie bije dzieci ,a ja jej na to ze moje dziecko nie klamie skoro uczy sie i nagle zaczyna plakac i ogarnia ja strach i mowi ola niegrzeczna,ola bije to cos w tym jest,no to pani powiedziala ze bedzie ja obserwowac ale tam sa 2 panie i nic sie nie zmienia w jaki sposob moge jeszcze pomoc swojemu dziecku???Pomozcie!!!!!

Gość Pierwszapo
Nie ma tam innej grupy?

Gość a przejdz sie z nia
do pedagoga albo psychologa.

Gość markizza33
no innej grupy nie ma bo to klasa integracyjna tylko jedna jest I klasa integracyjna.Jak nie pomoze to pojde do pedagoga.

Gość markizza33
a czy moge nakrzyczec ta dziewczynke ze bije moje dziecko zeby sie trzymala od niej z daleka?

Gość ewdcewxdwe
nakrzyczec raczej nie, bo ta cala olka poskarzy sie mamusi i bedzie wojna. /idz do pedagoga juz teraz, wyjasnij problem. A mozesz potem isc do dyrekcji, ze taka i taka sytuacja, a nauczycielki nie reaguja.

Gość ojebebebeane
a nie mozesz isc do dyrekcji?