Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdaMagdaMagda

Wiosna tuż tuż, czas na ciuchowe zakupy!

Polecane posty

Gość MagdaMagdaMagda

Hej! Wiosna tuż tuż, czas na zakupy! Podpowiedzcie mi, co jest modne tej wiosny, w co warto zainwestować? Jakie trendy pasowałyby do mnie i mojej figury? W skrócie: mam 20 lat, jestem studentką, noszę rozmiar 38 (mam figurę klepsydry - czyt. duże uda, biodra i biust. Z góry dzieki!

Gość lukaszek1304
dla mnie wiosna, to przede wszystkim świeże powietrze i sport, a do tego potrzebuję czuć się wygodnie. Najchętniej zaglądam tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3665316&start=180 - nigdy się nie zawiodłem. Małe zakupy i pozostaje cieszyć się słońcem.

Gość MagdaMagdaMagda
up up

Gość patrycja-kow
Osobiście polecałabym Ci baskinki, jakieś ciekawe zwiewne sukienki, jeansową albo skórzaną ramoneskę :) Ja inspiracji zawsze szukam na tej stronie: http://shushu.pl/

Gość MagdaMagdaMagda
czy wypowie sie tutaj czlowiek, a nie maszyna robiaca reklame?

Gość MagdaMagdaMagda
wtf

Gość MissCheriee
hej, wiesz co Magda mam podobną budowę do Ciebie tylko noszę rozmiar 40. Ogólnie polecałabym Ci zakupic: =jakies ciekawe spodnie, ciemne najlepiiej! =baskinki =ramoneske skórzana(klasyk) =kamizelke jeansową ew kurteczke =baletki=

Hej dziewczyny, Polećcie mi jakieś buty.. szukam botek na wiosne, za kostkę, płaskie, cienkie. Jakoś mam problem, żeby takie znaleźć.