Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamajuzlatem77

Młode mamy z własnego wyboru :)

Polecane posty

Gość mamajuzlatem77

Witam :) czy są tu jakieś młode mamy ( powiedźmy 18-22 mogą być młodsze i starsze :) ) które jak w temacie postanowiły odstawić swoje dotychczasowe życie bardziej rozrywkowe i zapragnęły mieć dzidziusia...? Ja juz niedługo będę rodzić i bardzo nie możemy doczekać się synka ;) Na pewno wiele w naszym życiu się zmieni- już się zmieniło. Ale wiecie co.... nie boję się. wiem,że spełniam swoje marzenie aby mieć z narzeczonym małego bobaska. Taka scalająca połóweczka mnie i jego :) i nagle bardziej zaczęło mnie cieszyć wyglądające słońce, lato, wspólne wakacje nad wodą w nast. lato... mamy pracę, będzie normalnie,skromnie tak po zwyczajnemu bo wiem,że na luksusy na pewno nas nie będzie stać,ale będzie w porządku. A jeżeli będziemy chcieli sobie gdzieś od czasu do czasu wyskoczyć to też myślę nie będzie problemu. Kto jest ze mną ? :)

Gość Cattrinn
Hej ja nie jestem w ciąży, ale trzymam kciuki, wszystkiego dobrego :)

ja ze swoim mezem (wtedy narzeczonym) tez zdecydowalismy sie wczesnie na malucha :) i wcale nie zalujemy ale poki co drugiego nie chcemy :)

Gość mamajuzlatem77
Dziękuję bardzo :)

Gość mamajuzlatem77
ja tez już teraz wiem,że na pewno będę chciał na drugie trochę dłużej poczekać :) niektórzy ludzie sa dziwni... zobaczą 20-letnią albo jeszcze młodszą dziewczynę i juz widać jak na nią z brzuchem patrzą... myślą,że to zwykła nieodpowiedzialna panna do towarzystwa ( tak to ujmę ) ale nie pomyslą sobie że może to była jej, ich ( jako pary) decyzja.

no :) pamietam wzrok babć w autobusie.. zal. w naszym otoczeniu prawie nikt nie wie ze my chcielismy a nie wpadlismy:) a jak komus mowimy to kazdy mysli ze zartujemy ze napewno wpadka :) trudno, niech mysla co chca, wazne ze my wiemy ze maluch jest z milosci naszej :-P a teraz ma prawie połtora roku :) a nastepne za minimum 7 lat, jesli wgl sie zdecydujemy na nastepne

Gość ulla ulla laa
Ja mam 17 lat i jestem w ciąży - 5 miesiąc i nie mogę się doczekać :)

Gość bo to ma
tez swoje plusy. Sama urodzilam pierwsza corke w wieku 21 lat. Absolutnie nie zaluje. Szkoda tylko, ze czas kiedy byla malutka tak szybko uplynal :).

ja mam 25 córka ponad 3lata, i wiem jedno drugiego dziecka na pewno nie będzie, trzymam za was kciuki

Gość taka sobie zwykła ja.
A ja w tym roku w grudniu skończę 19 lat. Za równy tydzien mam termin porodu! Nie mogę sie doczekać. Też było to planowane. Choć zachodząc w ciążę nie miałam jeszcze skończonych 18lat .

Gość zdroworozsadkowawa
Sorry ale zwyczajnie jestescie jeszcze niedojrzale, niezaradne i glupie. Jaka odpowiedzialna kobieta, racjonalnie myslaca, decyduje sie na dziecko nie majac stabilnego zycia? Najpierw trzeba skonczyc szkole, znalezc prace, zeby miec co temu dziecku zapewnic. Facet Was zostawi i co? Zostaniecie same z dzieckiem zdane na pomoc innych ludzi!

dlatego nie zachodzi sie w ciaze z pierwszym lepszym tylko z facetem z ktorym planuje sie zycie, ktory jest odpowiedzialny i ma prace. no i jesli sie ma warunki na to dziecko. jedno to nie wyczyn, ale na drugie teraz w zyciu bym sie nie zdecydowała

i nie oceniaj ze ktos jest niezaradny i glupi bo nie masz o tych dziewczynach zielonego pojecia. to czy sa zaradne czy nie to okaze sie w przyszłosci jak sobie poradza z wychowaniem i utrzymaniem rodziny a nie swiadczy o tym ze sa w ciazy.