Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffffffffff

Ciąża ? tak wczesne objawy ?

Polecane posty

Gość gffffffffff

Mam problem i nie wiem co o tym myśleć, trochę się boję ;/ Mój cykl do tej pory trwał 29 dni (stosowałam anty ) Mój cykl zaczął się 16 litego, tabletkę miałam zażyć 21 i tego dnia też uprawiałam sex mój wszedł na chwilę bez gumki ale do wytrysku nie doszło.. Miałam wtedy już samą końcówkę okresu był to czwartek w sobotę i niedzielę zauważyłam taki jakby śluz lekko brązowy ale to raczej resztki okresu były ?od tamtej pory pobolewa mnie podbrzusze podobnie jak do @ ale zdecydowanie słabiej i raz na jakiś czas czuję takie jakby kłucia to trwa już spokojnie z tydzień. Owulacja raczej tak długo nie trwa, nie wiem co o tym myśleć ?

Gość gffffffffff
Pomóżcie mi bo zwariuję,a na test za wcześnie ;/

Gość ja pierdziele dupa blada
Ja pierdziele....ludzie nie bierzcie się za sex,skoro zamiast przyjemności macie tylko obawy ciąży! Przecież bierzesz tabletki...do tego nie było wytrysku!Skąd ma się wziąć ta ciąża?Niepokalane poczęcie? Nie rozumiem ludzi,którzy się zabezpieczają a wciąż przeżywają,że może doszło do zapłodnienia!Po co w takim razie sex uprawiać i się zamartwiać :/?

Gość gffffffffff
Napisałam że tego dnia co był sex odstawiłam tabletki i już ich od tego cyklu nie biorę, a skoro ich nie biorę to owulacja nie jest już zatrzymana

Po pierwsze miałaś dni niepłodne,a po drugie " mój wszedł na chwilę bez gumki ale do wytrysku nie doszło.." to niby skąd ma być ta ciąża??? Nie panikuj kobieto:)

Gość gffffffffff
.

Gość gffffffffff
właśnie przed chwilą przeczytałam ciekawą wypowiedz lekarza, że w 7 dniowej przerwie od tabletek antykoncepcja działa pod warunkiem że 8 dnia weźmie się tabletkę, jeżeli się tego nie zrobi to te 7 dni jest już tak jakby bez zabezpieczenia.. ;/ teraz to już w ogóle jest masakra ;/

Gość gffffffffff
a teraz nie pamiętam czy wtedy nie było stosunku z wytryskiem we mnie..

Gość martaataktak
ciąża jest możliwa poczekaj na @ jak się nie pojawi to zrób test

Gość gffffffffff
moze wypowie sie ktos jeszcze

Gość gffffffffff
?