Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki podklad????

Jaki podklad do mieszanej, tradzikowej cery?

Polecane posty

Gość jaki podklad????

Probowalam wiele podkladow i zaden mi nie matuje dluzej niz godzine. Po godzinie srefa T blyszczy sie, a po 2 odzinach w ogole swiece sie jak psu jaja :o Uzywalam Revlona, ten w sloiczku. Kiedys mi matowil, a niedawno kupilam kolejna buteleczke i juz mi nie pomaga w ogole. Poza tym jest bardzo ciezko, zapycha pory... Uzywalam tez Loreala ten mus, tez jakos sztucznie wygladal przy mojej jasnej cerze. Ostatnio mialam Max Factor Last Perfomance i byl ok, ale tez sie szybko swiecilam. Moze mi cos doradzicie dziewczyny? Musi byc matujacy i kryjacy niedoskonalosci, a przy tym niezatykajacy porow :)

Gość carina30
Witaj, polecam nowy podkład naszej rodzinnej marki Perfecta - ja kupiłam go w aptece Cefarm - mają tam dużo kosmetyków. Podkład jest matujący, kryjący niedoskonałości, ja mam 39 lat a moja córka 18 i jesteśmy nim zachwycone, po wszystkich Lorealach, Revlonach itp dobry podkład za 15 zł to ewenement! Polecam szczerze, jest to słoiczek szklany z czarną zakretką, pozdrawiam

Gość minerały tylko i wyjącznie
Kup podkład mineralny, w proszku pczywiście, nigdy w pynie i nigdy w drogerii. Polecam firmy w necie: -Lilly lolo -everyday minerals -pixie W aptece możesz kupić vichy. Jest bardzo dobry , ale drogi i mały wybór kolorów. POlecam wybać coś z tych powyżej. One starczają na bardzo długo rok, albo i dwa lata jedno pudełeczko.

Również polecam Perfectę.Niestety opakowanie ma o połowę mniej zawartości niż inne podkłady (ten ma 14ml)ale i tak warto :).Moim ostatnim super odkryciem jest również podkład Butterfly.Jest musowy,gęsty,fantastycznie matuje na cały dzień.Jest to zdecydowanie mój numer jeden(mam cerę mieszaną,bez pryszczy ale też wrażliwą dosyć).Kosztuje około 3 złotych w internecie tylko-rewelacja!

w płynie-miało być :)

Gość jaki podklad????
Sorki, dopiero wrocilam i zobaczylam, ze ktos mi odpisal na moj topik :) Z Perfecta niestety nie mam szans, bo nie mieszkam w Polsce, a nawet w Europie, wiec nawet wysylka online odpada :( Juz ktorys raz z kolei slysze o podkladzie Lilly lolo i nie wiem co to jest i co to za firma. Nie znam w ogole. To jest polska firma?

Gość jaki podklad????
A juz widze, ze jest to brytyjska firma. Ciekawe czy robia wysylki poza Europe? ;)

ja polecam krem bb, ale nie te co sie podszywaja pod kremy bb (np garnier) tylko oryginalne z azji (bardzo dobry jest SKIN79 hot pink) - mozna kupic na allegro. te kremy sa mega wydajne do tego oczywiscie musi byc cera dobrze nawilzona - opd kiedy o swoja zadbalam tio problem ze swieceniem znikl (nie wiem czy to od nawilzenia, czy od kremu bb, czy od wszytskiego na raz)

Gość jhakhfshs
ja polecam La roche posay toleriane- drogi, ale wydajny i bardzo dobry

Autorko jak siedzisz w stanach to zamów sobie minerał firmy meow. http://www.meowcosmetics.com/

Gość aperitif
tez tradzik przykrywalam kiedys podkladami ale tylko zapychaly skore i pojawialy sie coraz to nowe syfki, cere rowniez mam mieszana i po kazdym praktycznie sie swiecilam. kiedys trafilam na probke city matt nie pamietam firmy i byl tak matujacy ze az nienaturalny za to po godzinie wygladalam jak dioda. odstawilam cholerstwo i na syfy na noc punktor, rano korektor i puder w kamieniu matujacy z rosmanna- tani i skuteczny. teraz syfki tylko sporadycznie i swiece sie minimalnie wiec poprawie po jakichs 5 godzinach samym pedzlem bez dokladania pudru. a i polecam zrobienie toniku z octu jablkowego:)