Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

effa11111

SPRZEDAM SUKNIE SLUBNA WYCEN SAMA

Polecane posty

Sprzedam suknie slubna rozm 38 (stylu mozna ja regulawac wiec moze byc tez wiekszy rozmiar)na 161 cm +5cm obcas. Suknia śnieżnobiala jednoczęściowa wiązana jest z tyłu. Gorset wyszywany jest kamieniami. Suknie zakupilam nowa i raz uzywalam na swoim weselu.Bardzo wygodna cala noc w niej przetanczylam. Ma podpinany tren po spieciu nie widac zeby byl.Gora sukni jest dekorowana kryształkami. Do sukni dodaje rekawiczki i buciki rozm 38(nosze 39 ale ten numer byl na mnie dobry). Suknie trzeba wyprac gdyz od wlosow sie przybrudzila i troche dol jest zakurzony .Koszt prania w pralni chemicznej to 100zl. Wiecej zdjec moge przeslac . Za suknie zaplacilam 2000zl wiec mysle ze z cena sie dogadamy bo mi tylko miejsce zajmuje w szafie. Zapraszam do przymierzenia sukni. Polecam. Pisz ile mozesz dac za suknie. http://tablica.pl/oferta/suknia-slubna-wycen- sama-ID2phj7.html

Gość fsijsfiooifsofss
okropna ta suknia;/ nawet za darmo bym jej nie wzięła, fuj;/

Gość Agusia94
Ładna jest ;)

Gość kobieta cafeee
no fakt, raczej już niemodne są takie suknie, i jeszcze ten welon z lamówką i rękawiczki... No cóż dużo za nią raczej nie dostaniesz. Wyceniam ją na jakieś 300 zł max