Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgeiohxgd365542jhhh

prosze o opinie , jacy sa Roberci?jacy to chlopcy, mezczyzni?

Polecane posty

Gość rgeiohxgd365542jhhh

prosze o wiele odpowiedzi, to b.dla mnie wazne

Gość no coz............
Moj maz ma na imie Robert. Ma 40 lat i to taki wieczny chlopiec, ktory nie chce dorosnac, taki Piotrus Pan :P. Ale to jest wlasnie to, co w nim kocham. Nie potrafilabym zyc z dziadzialym facetem.

Gość rgeiohxgd365542jhhh
wieczny chlopiec?ale ze co?kocha imprezy?kobiety?zabawki? ja znam samych alkoholikow, a maz uparl sie na syna Roberta, porod za tydz a ja nie wiem jakie imie, on juz od kilku lat tylko Robert

Gość la princessa
ja znałam kiedyś takiego Roberta - ale szkoda pisać jaki był, totalna oferma życiowa, wszystko co zarobił dorywczo przechlał i nawet sobie kurtki nie kupił tylko chodził w obdartej szmacie. Ale imię nie definiuje człowieka, każdy człowiek jest inny.

Gość la princessa
to zamiast Robert może Norbert? podobnie brzmi, a nie będzie Ci się źle kojarzyć.

Gość rgeiohxgd365542jhhh
nie, maz nie chce Norbert, poza tym kolezanka ktorej nie lubie ma meza Norberta, by sie ucieszyla :O

Gość la princessa
to ja nic nie doradzę. Dziwna jesteś autorko, że taką wagę przywiązujesz do imion, po raz kolejny napiszę - imię nie definiuje człowieka 🖐️

ja znalam kilku 1. alkoholik,złodziej, zbir, co wyjdzie z więzienia to od nowa za coś innego go wsadzają :O 2. mąż, ojciec czwórki dzieci. Pracuje, niby normlny człowiek, ale ... jego metody wychowawcze :O Kiedy byłam mała z jego dziecmi wychowywałyśmy się na jednym podwórku i pamiętam, że jak coś zrobiły to do pokoju, pasek i jeden wielki krzyk :O nie było żadnych dyskusji, wyjaśnień, tylko ten pasek :O

Gość rgeiohxgd365542jhhh
przywiazuje, bo jakos maja ze soba cos wspolnego, nawwet polozne to mowia, od urodzenia dziecko ma cos w temperamencie z imienia

Gość gość
ja znam jednegoo to zwykły d****arz alfons skupiony na sobie weekendowy tatuś, mściwy do bólu, zwykły pozorant , egoista

Gość gość
Alkoholik,obrzydliwy