Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamacoreczki28

problem!!!! prosze zajrzyjcie !!!!! pomozcie

Polecane posty

moja corka ma 8 miesiecy .Maz wyjechal pracowac do Holandii kiedy malutka miala 1,5 miesiaca i wroci dopiero na swieta Wielkanocne , po dwoch tyg znow wyjezdza .Chce troche dorobic sie . Mieszkam z mala u moich rodzicow nie stac nas na miesxkanie .Rodzice moi i jego maja cos dolozyc , ale glownie chcemy za swoje tzn jego , bo on pracuje , ja wychowuje corke.Ale mam taki problem odkad maz wyjechal ja sie prawie wcale nie myje !! nie chce mi sie ,stwierdzam ze nie ma po co ! czasem kape sie co 2 tygodnie , czasem co tydzien .Jest to wtedy jak juz czuje ze bardzo smierdze a np wychodze do kolezanki lub do lekarza z dzieckiem .Na zwykle spacery teraz z zime tylko zeby i twarz ... a cale cialo.co tydzien - dwa . Ostatnio 2 tyg i 3 dni bylo...wiem , ze moge dostac jakiejs grzybicy pochwy ale co jeszxze mi grozi z braki higieny ??? blagam doradzcie

Gość golinkim
to sie nie myj twoj problem.

Gość huh
w czum ci mamy pomóc?nie umyjemy się za ciebie

Gość majteczki w Paski
jestes chora psychicznie smierdiuszku :)

maz przez te kilka miesiecy nie przyjezdzal .Boje sie tego spotkania ,.ze mam juz jakas chorobe skory lub pochwy i on wyczuje ze nie dbalam o siebie kiedy go nie bylo .

Gość i nie przeszkadza Ci
to, że śmierdzisz na codzień??? ja się myję rano i wieczorem i nie wyobrażam sobie inaczej, więc Ty zacznij może raz dziennie, bo to co napisałaś, to chyba jakiś żart

Gość golinkim
mozesz dostać swierzbu o ile juz go nie masz, dalej syfilis, grzybica duzo tego

Gość golinkim
a corke myjesz?????

Gość kalafior i ziemniaki
to masz czas aby nadrobic zaleglosci zacznij sie myc co wieczor zadbaj o paznokcie i idz do lekarza - smierdzi mi tu prowokacja- ale sa takie baby - ja ie rozumiem byc kobieta i nie dbac o siebie to wstyd !!!! ze ci rodzice nic nie powiedza - pewnie tacy sami jak TY

Gość djfb jjjj
masz cos z deklem,ewidentnie pewno śmierdzi od ciebie gównem i moczem fujjjjj fleja

wlasnie a corke myjesz?

Gość dwjkadf
o kurde, no to na wodzie zaoszczedzisz

smierdzi mi to prowokacja . jak mozna sie nie myc przez 2 tyg ? a rodzice co na to ? nie widza ze sie nie myjesz i nie czuja ze smierdzisz :/ jak ty wgl do dziecka podchodzisz. i co mzoe karmisz je piersia?

corke myje co 2gi dzien lub codzien mnie sie nie chce bo jak nigdzie nie wychodze tylko na pare minut w kurtce na spacer to mi szkoda czasu na mycie . Jak ide na szczepienie z cora albo na ploty do kolezanki to ide pachnaca wybalsamowana z pieknie umalowanymi pazurami.Nikt nie wie ze kape sie raz na ttdzien , dwa roznie zalezy ... teraz np mylam sie we wtorek tydzien temu i juz zaplanowalam o postanowilam sobie ze jutro sie wykape chociaz nigdzie specjalnie sie nie wybieram , ale juz tydzien pora najwyzsza.

Gość golinkim
dziewucha nie ma co robic to pisze jakies glupie prowokacje.

no masz dziewczyno problem ale jest na to rada nazywa się Poradnia Zdrowia Psychicznego

ja tez codziennie z domu nie wychodze do lekarza, kolezanki lub jakies mega wyjscia a kapie sie codziennie. wieczorem prysznic rano kapiel i dla SAMEJ SIEBIE sie maluje, ubieram itd by sie dobrze czuc..

karmie piersia i mm. - mieszane .Przed karmieniem przecieram piers recznikiem z ciepla woda . Corka jest jeszcze malutka.

mamacoreczki28 - sama dla siebie - nie lubisz czuc sie ladna i zadbana?- pewnie z kapska ci jedzie niezle szczochami fuuu brzydzilabym sie ciebie - szkoda ze twoj maz tego nie widzi - jescze biedny jakiegos chorubska zalapie- mojego faceta tez nie ma dlugo w domu ale ja sie umyc musze - dla wlasnego komfortu a ty jestes brudasem

Gość kdddddddddddddddddddddddddaaa
Że ci psita jeszcze brudem nie zarosła i grzybem to dziwne :D a tak na serio to marne prowo 1/100000000000000000

Gość aaaaaawwww
a

obrzydzasz mnie kobieto - dziecko karmisz piersia i sie nie mysjesz? myslisz ze przetarcie recznikiem wystarcza??

blee

kiedy juz kapie sie to leze dlugo w wannie myje sie mydlem , zelem do kapieli , plynem do higieny int .itd na koniec balsam , malowanie paznokci , i wygladam cacy ;-) nooo i oczywiscie depilacja musze byc calkowicie gladka .Moze wlasnie dlatego nie chce mi sie myc za czesto bo dla mnie kazde mycie rowna sie depilacja .Jesli umyje sie bez golenia masznka to nic to dla mnie nie znaczy i tak czje sie brudna . A juz na drugo dzien przeciez jest lekki odrost , jak jest maz to gole sie codziennie i kape . wiadomo codzienna depilacja laczy sie z ranami zacieciami bo wlosy sa ale jeszcze nie na tyle dlugie zebt gladko odchodzily ale juz nieprzyjemne w dotyku .

Gość naprawdę żałosne
provo jak się kuźwa można nie myć???????????????????????

jestes nienormalna

Prowo nie prowo sa ludzie ktorzy sie nie myja. Wystarczy sie przejechac w lipcu komunikacja miejska o 10 rano. Zapachy nie z tej ziemi. Zacznij sie myc po prostu. Jaka to filozofia? Idzie wiosna czas najwyzszy.