Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamacoreczki28

problem!!!! prosze zajrzyjcie !!!!! pomozcie

Polecane posty

Gość różowa bransoletaaaa
kiedy rodziłam przywiezli na porodowke dziewczyne z kiłą. Dostała tego cholerstwa z brudu. A ty rowniez znasz do tego drogę

ale ja jakbym miala jechac autobusem to bylabym czysta wykapana przeciez pisalam ze jak ide do znajomych lub lekarza to sie myje .Nie myje sie bo siedze w domu a na spacer kolo domu w zime w kurtce dlugiej i czapce nie musze byc umyta wiecej niz zeby !!!! wczesniej jak pracowalam to mylam sie codziennie .Jakbym mieszkala z mezem to tez codzien bylabym czysta to chyba oczywiste .

nienawidze brudasów, od moich tesciow juz tak śmierdzi ze az mi sie rzygac chce. Jak jada to musze wietrzyc dom. A z pozoru sa to stateczni ludzie pracujacy na wyzszych stanowiskach w panstwowych urzdach

moze i wtedy sie myjesz ale jak juz ci wszystko w domu przesmierdnie to po ptokach. Jak juz pisalam wyzej mam pszyklad na rodzicach meza, najchetniej wogole sie z nimi nie pokazuje bo doslownie wstydze sie ze od nich tak strasznie smierdzi. Ale juz wszystko im w mieszkaniu przesmierdlo: kurtki czapki wszystkie ubrania kanaoy no doslownie wszystko. Nie wiem czy taki smrod da sie jeszcze czymkolwiek usunac,

ja jestem czysta kobieta, myje sie rano i wieczorem, czesto myje wlosy kupuje dobre perfumy a przypadkiem trafil mi sie maz z takiego wysypiska. Dobrze ze chociaz on dba o higiene bo od razu bym go z domu wyrzucila. HIGIENA TO PODSTAWA. i nie chce mi sie sluchac ze nie masz dla kogo. Powinnas byc czysta dla siebie

* przepraszam za blad *przyklad mialo byc

Gość bdndjjs
Ja sie myje dwa razy w tygodniu po co wiecej

Gość WOMANNN
Zapytam wprost..nie przeszkadza Ci "zapach" niezbyt przyjemny z intymnych czesci ciała? Jak sie nie dba o te częsci intymne,to mało tego ze jest nieprzyjemny zapach,to przeciez wystepuja podraznienia..nie miesci mi sie to w głowie..A co z bielizna osobistą? Tez ja zmieniasz co 2 tygodnie /fujjj/Co ma wspólnego depilacja z czystoscią? Słaby argument.. Ten smród od niemyjacych sie ludzi jest niezalezny od pory roku-rzygac sie chce..

Gość WOMANNN
Różowa Bransoleta,masz to samo co ja:) Mój mąz jest mega czyscioszkiem,nie byłabym z nim gdyby było inaczej..Ty masz cuchnacych tesciów ,a ja wujka...Ostatnio jak był u moich rodziców,to mama wietrzyła pokój poł godziny,dobrze ze mnie nie było,mam strasznie wrażlwy nos i często z takich "zapaszków" mam odruch wymiotny.Ale takie "nuty" mozna wszędzie "spotkać" w sklepie,od pani kasjerki...ostatnio od młdej ładnej dziewczyny-kelnerki w kawiarni. Autorko topiku,wez sie kobieto ogarnij..spróbuj choc raz dziennie porzadnie sie umyć,po co kapiel? Wystrczy prysznic...dla samej siebie to zrób..

ja nie cuchne bo jak wychodze to jestem czysta .Cuchne tylko dla corki i rodzicow na zewnatz jestem czysta i pachne . A a na spacerach z malutka to jestem w dlugiej kurtce jest zimno nigdziesie nie rozbieram

jak maz bedzie na stale w pl to bede czysta pachnaca codziennie !! wczesniej zanim wyjechal i anim urodzilam mylam depilowalam sie codziennie !!! czesto nawet 2 razy dziennie

bielizna roznie , czasem caly tydz w jednych stringach chodze .Zmieniam wtedy jak czuje ze juz bardzo smierdza i sa brudne i piecze mnie od nich

Gość kwiatekxxx868686
a rodzice nie zwracaja ci uwagi??????? dziewczyno wez sie za siebie !!! a co do dep[ilacjii polecam kremy lub wosk zero podraznien i oslabia cebulki wloskow ktore z czasem odrastaja wolniej

Gość my name is Nadia
toz panna ewidentne jaja sobie robi:D

Gość kwiatekxxx868686
bez kitu wkrecasz nas nie wierze!!!!!!!! ze wstydu bym sie spalila jakby matka mi powiedziala idz sie wykap!!!!!!!!!!!

a co to za wstyd przed matka ! o seksie z nia gadam a tego ze sie nie myje bede sie wstydzic ? mama jest mi najblizsza to moja najlepsza przyjaciolka !! poza tym normalnie mowie mamie nie pojde dzis do iwony bo nie kapalam sie dawno posiedz z klaudusia a ja sie pojde umyje bosmierdze jak skuns

Gość czasami cos sobie kupię
taaa, a świstak siedzi i w sreberka zawija....:D

wspolczuje jak nie wierzysz ze moge miec tak dobry kontakt z mama .Gadamy o wsxystkim i oma pilnuje wnuczki a ja leze w wannie

Gość renciak
ojć ja też o wszystkim rozmawiam z mama ,jak mozna nie wierzyc w cos takego

Gość wsetrfhyuj
ja ta od kalafiora nie chce mi sie nicka powtarzac - to prowo - juz tak wkrecasz ze masakra

to nie prowo zadne naprawde !!!!! mam z tym problem dzis sie nie umylam w koncu ! jutro sie umyje tojuz bedzie tydzien i jeden dzien .Czuje juz smrod od siebie , majtki tez te same od wtorku tydz temu .Nie zmienialam mimo ze sa brudne , ale zaczal mnie krecic ten zapach nie to ze masturbuje sie nic z tych rzeczy po prostu zaczal mi sie podobac ten zapach ten moj zapach .Wiem ze brzmi to jak prowo ale przysiegam ze nie !!!

Gość ja wam to mówie taka prawda
ja myślę ze to wyjdzie na zdrowie nie zmywa warstwy ochronnej skóry która ma swój naturalny olej. i nie chwytają jej się zadne choroby, sama się broni, tak samo z pochwą, częste mycie powoduje więcej chorób, taka prawda. Mydła niszczą naturalne bakterie. I wtedy wiecej grzybic i zakażen pochwy, więc z myciem też nie można przesadzać.

Gość kihja
A nie boisz się że zarazisz jakimś paskudztwem swoje dziecko? Nie będzie ci głupio jak za jakiś czas pójdziesz do lekarza z córką chorą na świerzb powstały z twojego brudu? Pomyśl też że przez brud łatwo o grzybicę, a ona jest nieuleczalna.Można zaleczyć, ale potem z byle pierdoły nawraca.Chcesz to zafundować swojemu dziecku, mężowi czy rodzicom?

Gość biedronka34
cóż powiem/napisze szczerze, niewiesz gdzie przyjmuje psychiatra u ciebie w meście? coś takiego sie leczy yo są zaburzenia somatyczno-autodekstracyjne idz warto można na NFZ

ale czemu zaburzenia ? nie mam motywacji do mycia po prostu , a jak rozpoznam swierb gdyby sie pojawil ? oprocz swedzenia

Gość lubię storczyki
"problem!!!! prosze zajrzyjcie !!!!! pomozcie" - jak mamy ci pomóc?? Wychodzi, że z lenistwa się nie myjesz. Tyle. Tak się tłumaczysz dlaczego bla bla, że na spacer nie potrzeba bla bla. To o co ci chodzi? Wg ciebie masz problem czy go nie masz??

Gość lubię storczyki
Oooo i się wyjaśniło nie ma motywacji mamusia :/ I co mamy cie zmotywować do mycia? :D

Gość kaja88
jesteś obleśna nie wyobrażam sobie jak można się nie myć.