Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnowooo

Mam 25 lat, jestem starą panną. Wstydzę się tego i nie chce mi się żyć

Polecane posty

Gość fajnowooo

znajomi i rodzina wiem, że w głębi duszy uważają mnie za nieudacznika a koleżanki w większości zareczone

To Ci współczuję. Ja mam 25 lat, jestem sama z wyboru i nie zamierzam się wiązać w ogóle. Facet mi niepotrzebny do szczęścia.

Gość grzybialstwu w tym wieku mowie
25 lat a juz stara, wspolczuje

Gość Ramzan
marudzisz

jak Cię przez to uważają za nieudacznika to chyba mają dość ograniczone horyzonty.

Gość fajnowooo
no chyba nie młoda, młode są 18latki, myślałam zawsze, że mam duuuużo czasu. Niestety pomyliłam si

" myślałam zawsze, że mam duuuużo czasu. Niestety pomyliłam si" jesteś śmiertelnie chora?:(

ja mam 24 i jestem młoda. wg Ciebie za rok będę staruszką?

Gość radoslaw,.25
widze ze w tym samym wieku :) ja tez jestem sam. czemu Uwazasz ze juz nie masz szans nikogo poznac ?

Gość jak miałam 25 lat spotkałam
koleżankę z klasy, zaczęła mi opowiadać o swojej 4 dzieci, złym mężu i ciężkim życiu. Spytała co u mnie, więc opowiedziałam o super pracy, ktora mnie pochłania i fajnym facecie, z którym się spotykam w wolnych chwilach. Skwitowała - a, to ty stara panna jesteś... Rozśmieszyła mnie tym bardzo :D

Gość prawictwo pospolite191
jestes stara panną ? To twój wybór .

Gość emmelina
25 lat to nie jest tak dużo. Chciałabyś teraz mieć gromadkę dzieci może do tego?

Gość nik the brick
A to ciekawe, mam podobne przeżycia. Ale uszy do góry ich męzowie w większości je zdradzają. :)

Gość ghjgjyfwe
A ja mam 25 i jestem sam z powodów religijnych przestrzegam Katechizmu KK i tego samego oczekuję od drugiej strony!

Gość Wiekszej wiochy nie widzialam
25 to nie tak duzo. Jesli masz faceta, nie jestes jakims dziwologiem, cnotka itp. to masz szanse dlugo ta stara panna nie pozostac ;)

Gość radoslaw,.25
czy Katechizm KK zabrania miec dziewczyne ? zabrania tylko seksu pozamałzenskiego

Gość Silvie_542
:-/ To Ty chyba mieszkasz w jakiejś zapadłej dziurze, skoro uważasz siebie za starą pannę. Ja mam 23 lata, mam dużo znajomych i mało kto jest po ślubie i to na takie osoby niektórzy patrzą ze zdziwieniem, no ale cóż. Mi do ślubu nie prędko, zresztą teraz tyle jest związków partnerskich, ludziom nie spieszy się do ślubu. Naprawdę nie wiem, skąd Ty się urwałaś. 18-stolatka to przecież młoda dziewczyna, nawet jeszcze nie kobieta, której na pewno nie w głowie małżeństwo tylko zabawy.

" whedif jakbyś spotkała faceta co nie chce dzieci i jest aseksualny to chciałabyś go?" - takie pytania nie mają sensu:)

Gość ricos
Ja się zgadzam z kolegą teraz ze świeca szukać dziewczyny która by przestrzegała/ chciała przestrzegać będąc w związku zasadę czystości przedmałżeńskiej!!!

Gość płacz teraz płacz
Mam 31 lat jestem meżatka matka i nie chce mi sie zyc , Chetnie bym sie z Toba zamieniła

fajnowooo - masz jeszcze czas,dopiero zaczynasz żyć

Gość kobietysą gorące25
kochana jakieś stare poglady sie do ciebie przyczepiły, to swietny czas na zabawe, gorące randki i kariere, nie jesteś nastolatka ale kobietą , w tym wieku wiesz czego chcesz i jesteś najbardziej seksowna, i czerpiesz wszystkimi zmysłami. Ja chciałabym mieć zawsze 25 niestety mam ciutke wiecej, ale najwieksze branie miałam właśnie wtedy. głowa do gury ciesz sie zyciem, są dziewczyny w Twoim wieku które niemiałóy szczescia urodzić sie w wolnym kraju. i w wieku 25 lat mają po 5 dzieci, i zakrywają twarz, a jak sie panu mężowi cos nioe spodoba to może je oblać kwasem lub inaczej skrzywdzić, wiec docen to co masz i ciesz sie zyciem i przebieraj w facetach :)

jak można przed 25 r. ż. wpakować się w małżeństwo z gormadką dzieci. jakim frajerem trzeba być.

Gość Gole sobie
tez chcialabym miec 25

Gość bulejka1
ja mam 22 i chce byc sama i mam w dupie ze mysla o mnie jak o starej pannie bo nigdy nie mialam nikogo, nie chce i juz. nie zasluguje na milosc i nie dam sie skrzywdzic. dziekuje za uwage, a i w milosc tez nie wierze :)

nie chodzi o miłość, tylko męża i dzieci. status społeczny.

Gość i zaraz potem rozwód
jak większość moich znajomych :) To wszystko jeszcze przed tobą :)

Gość dfsgvrs
zupelnie jak u mnie wiekszosc znajomych ktorzy pozenili sie w wieku ok 21-23 lata juz nie sa razem :D