Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninczi

buty nike czy adidas?

Polecane posty

Gość gość
Ja powiem tak - ani nike, ani adidas. Zdecydowanie bardziej lubię New Balance, buty NB też można zamówić ze http://www.sneakerhouse.pl w dobrych cenach :)

Gość gość
Prawda jest taka, że to dokładnie ta sama jakość, zobaczcie tutaj - https://www.merg.pl/ser-pol-81-ADIDAS-NIKE.html Dla mnie akurat w przypadku tych marek znaczenie ma tylko wygląd, bo wiadomo, że pod względem jakości wszystko będzie zdecydowanie wyglądało idealnie.

Gość gość
tylko puma

Gość karolinabr
niestety ja nie moge sobie pozwolic finansowo na ani jedne, ani drugie.. zawsze sa jakies pilniejsze wydatki. Dlatego zdecydowalam sie ostatnio zamowic buty na outlecie multu.pl maja tam fajny wybor, buty sa modne i niedrogie. a zaoszczedzone pieniadze moge wydac na inne potrzeby.

Gość gość
Przy zakupach też zdrowy rozsądek mną kieruje.

Gość gość
Hm, ja zwykle wybieram nike, dlatego, że uwielbiam tę markę. Adidasy mają trochę inne modele, ale również wydają się atrakcyjne. Aktualnie noszę buty nike janoski i nie narzekam. Generalnie na tym sklepie można znaleźć i takie i takie. Przynajmniej ja tam kupuję moje https://kosmossklep.pl/obuwie/sportowe.html

Gość oliwia89

Ja zawsze byłam fanką Nike, moim zdaniem są one trwalsze, ale to być może moje indywidualne odczucie. Też bardziej odpowiada mi design tych butów, ale o gustach się nie dyskutuje 🙂 Zawsze zamawiam buty Nike z netu, można taniej znaleźć, np. korzystając z oferty https://perfektsport.pl/, bo oni mają dużo taniej niż w sklepach stacjonarnych, nie raz rabaty sięgają nawet 50% a to spora oszczędność 🙂

Gość oliwia89

Ja zawsze byłam fanką Nike, moim zdaniem są one trwalsze, ale to być może moje indywidualne odczucie. Też bardziej odpowiada mi design tych butów, ale o gustach się nie dyskutuje  Zawsze zamawiam buty Nike z netu, można taniej znaleźć, np. korzystając z oferty perfektsport.pl, bo oni mają dużo taniej niż w sklepach stacjonarnych, nie raz rabaty sięgają nawet 50% a to spora oszczędność 

Gość kashka33

Osobiście wolę buty nike. Ostatnio kupiłam sobie air maxy, wyszukałam na Perfektsport.pl w bardzo fajnej cenie 🙂 Te modele z reguły są dość drogie, ale mnie się udało upolować naprawdę świetną okazję tak że jestem zadowolona 🙂

Gość Adidas

Mialam nike, pumy, r'bk,adidas, fila I inne. Wiele razy. Adidas! !!Wygoda, nigdy nie obcieraly, rozmiar moge w ciemno online kupowac. Wyglad. Uwielbiam! Tylko adidas. 

Gość Rty

Szczerze polecam firme adidas.

Gość kingand

Osobiście bardzo lubię buty nike i właśnie takie najczęściej kupuję 🙂 Zamawiam z internetu, mój ulubiony sklep to Perfektsport.pl, mają duży wybór i dobre ceny, a obuwie i ubrania (je też sprzedają) są oczywiście oryginalne. 🙂

Gość krystian96

ja mam parę butów nike i pare adidasa i z obu jestem zadowolony bardzo - są wytrzymałe i ładnie się prezentuja. nie zapłaciłem też za nie wiele, ponieważ udało mi się je kupić w niskiej cenie w 11teamsports ;) 

Gość krystian96

ja mam parę butów nike i pare adidasa i z obu jestem zadowolony bardzo - są wytrzymałe i ładnie się prezentuja. nie zapłaciłem też za nie wiele, ponieważ udało mi się je kupić w niskiej cenie w 11teamsports ;)