Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaaaaaaaaaaaaddsds

Moglibyscie zyc bez nikogo?

Polecane posty

Gość Agata 1991
Witam. ja wogole nie wyobrażam sobie życia samej. zawsze odkad pamietam było wokół mnie dużo ludzi. rodzice dziadkowie rodzeństwo. kiedyś gdy bylam mlodsza często wychodzilam na dlugie spacery, izolowalam się a dziś to nie miałoby sensu. mam wspaniałego faceta bez którego naprawdę już nie potrafię żyć. choć mieszkamy jeszcze osobno to widujemy się jaknajczęściej się da:)

Gość autorko ja tak mam
Ja jak jeszcze pracowałam i mnie ktoś doprowadził do wewnętrznej furii, to ta tłumiona złość męczyła mnie jeszcze przez 2 miesiące... nawet myślałam o tym, żeby z takich powodów ostatecznie założyć jakąś firmę w internecie- zarabiać na siebie ograniczając kontakty z ludźmi do minimum... mam zaburzenia emocjonalne dzięki "mamusi" gównie pod ochroną... niech idzie do piekła wraz z tymi, którzy z nią trzymają.

Gość autorko ja tak mam
myślę że mogłabym, życie z ludźmi to niekończące się pasmo rozczarowań:albo zazdroszczą,albo plotkują,albo uważają się za lepszych od innych, albo są interesowni, często kontakty z ludźmi wiążą się dla mnie z przykrościami, niestety-wcześniej czy później i tak wyłazi szydło z wora przykre ale prawdziwe dokładnie, o tym samym mówię- to mnie wpędziło w depresję...