Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hithitemm

Holland u Lisa

Polecane posty

Gość Hithitemm

Pierdoli o cudownych gejach. Juz od tych popaprancow rzygac sie chce. Kto by pomyślał że Żydówka ma takie pedalskie poglądy. I jeszcze wmawia że Polacy boją sie pedałow, chora baba :-( A na kafe cenzor lepszy niż w PRLu.

Gość margarinna11232
Dokładnie sytuacja sięgła dna.

Gość ciezarowka31
bo ma corke lesbe to broni tych dziwologow

Gość blknsnmfb
Dokładnie. Musiałam wyłączyć TV. Słuchać jej nie można. Homosie się wszędzie pchają. Propagandę chyba ktoś sieje z tymi pederastami, żeby ludzie się nie rozmnażali, bo nie widzę innego wyjaśnienia na całe to poparcie i pokłon w ich stronę

Gość Hithitemm
Wiem że ma córkę lesbe ale nie czyni jej alfa i omega w tej sprawie. I jeszcze Polaków (bo ona to przecież żyd) obraza że niby sie pedałów boimy.

Gość Kaasa
niedługo lodówkę otworze, a tam homosy wyskoczą :o fuuuuuuuuuj :o

Gość ile mozna tego sluchac....
a ktory to odcinek z rzedu ze mowi sie u Lia o jednym i tym samym? to my placimy podatki i abonament zeby najwazniejszym tematem w Polsce byly geje i lesby?

Gość Hitler by sie ucieszyl
gdyby Was mogl uslyszec... :o

Gość blknsnmfb
Ja nigdy nie zrozumiem tej ich całej gadki o tolerancji. Dlaczego ja mam ich tolerować, skoro oni nie mogą uszanowąć tego, że ja po prostu ich nie lubię, no. Nie da się tego u mnie zmienić. Krzywdy im nie robię.

Gość Jakie to żałosne!
Bez przerwy pieprzą o tych homo- nie wiadomo.Nie mam nic do nich,niech żyją jak chcą i z kim chcą,ale czy musza się z tym obnosić i demonstrować że są innej orientacji seksualnej? Opanujcie się to nie jest powód do dumy.Należy takim współczuć, przecież to są chorzy ludzie😡 W tej sytuacji popieram Prezydenta Wałęsę.

Gość we wszystkim upatrujecie
a mnie się podoba pani Holland mówi do rzeczy i na temat babka światowa,z pewnością tez kiedys miala dylemat z akceptowaniem orientacji swojej corki, a teraz jest pogodzona i broni takich ludzi, co w tym złego? bardzo ją szanuję i cenię i znów ktos wyjezdza że Żydowka,jest Polką!!! oj Polacy,Polacy

Gość margarinna11232
robi się dzisiaj w kraju nagonki jak nic a ludzie jak bydło w to prze, moda być pedziem, najazd na religię chociaż sama nie jestem praktykująca uważam iż wielu ludzią kościół pomaga, każdy chce go opodatkować że są źli etc. ale prawda jest taka że świnie chcą sobie koryto powiększyć !!!

jesli chcecie zobaczyc jak glowne media robia nam wode z mozgu to poczytajcie komentarze na portalach gdzie odpowiedzi nie sa moderowane. pod artykulem kiedy to Walesa powiedzial o homo to co mysli wiekszosc to na stronie GW:95% jest przeciwko Walesie na innych portalach:95 % popiera Walese

Gość we wszystkim upatrujecie
mam dałna :(

Gość Hithitemm
U Lisa to juz pewnie setny program o gejach. A i jeszcze jaśnie oświecony Wojewódzki z ciężko i uczciwie pracujących Ukrainek szydzi a za gejow to by na barykady poszedł.

"na innych portalach" - czyli na jakich? Prawicowych? Nic dziwnego, ze stosunek glosow odwrotny do GW... Nie rozumiem co Cie tak dziwi..?

A zydzi mieszkajacy w Polsce tylko pluja na Polske i Polakow - to zle, tamto zle, jestesmy zacofani, nie toleracyjni, sracy i owacy. jak im tak tutaj zle to nikt tutaj ich nie trzyma

Gość ciezarowka31
co tak jej bronisz pewnie tez dotykasz sie koncowka :)

Gość 99% Polaków ma wyjabene
na homosiów!!!! niech wypier dalaja do Holandii 🖐️

naprzyklad na neutralnej wp.pl

wystraczy poczytac wypowiedzi pod tym postem. 80-90% mysli podobnie. natomiast media tak to przedstawiaja jakby bylo zupelnie inaczej

i tak wyglada na Wasza tolerancja..? Chamskie okrzyki?

tak wyglada nasz toleracja - tolerujemy jesli cos jest obok i nie wchodzi nam sie na glowe - jesli probuje mnie sie zmusic ze mam akceptowac i popierac cos czego nigdy nie popre to jestem przeciw.

Gość do miszel
do czego to doszlo?ze ja sie boje dewiantow,a przeciez to oni ponoc czuja sie ucisnieni w tym kraju

Giertych z Kaliszem znowu ten temat podchwycili....

Gość margarinna11232
Giertych dobrze mówi a i tak przedstawiają go źle co się dziwić.

na tym polega tolerancja - pozwalasz spokojnie zyc obok ludziom odmiennym od Ciebie. Jesli chcesz sie odgradzac, czy raczej - mniejszosci getta tworzyc - wcale ich nie tolerujesz, lecz zwalczasz... Czego nie rozumiesz?

Gość zamiast zająć sie gospodarką
to wałkują w kółko lesby - geje. geje- lesby wkrótce to będzie obowiązkowa orientacja :P

do Hitler by sie ucieszyl.... ale 90% toleruje ze koles z kolesiem tworza pare. NIE TOLRUJEMY WCHODZENIA NAM NA GLOWE I TEGO BYSMY TO AKCEPTOWALI. mozesz sobie i z koza zyc w domu, co mi do tego,ale nie wychodz z ta koza na ulice i proboj innych przekonywac do swoich racji