Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hithitemm

Holland u Lisa

Polecane posty

Gość Hithitemm
Ale Giertych zjadł Kalisza z ta poligamia :-D Pierwszy raz chyba zgadzam sie z Giertychem.

Gość homofobia
nie cierpie odmiencow seksualnych i w koncu moge powiedziec to glosno,bo demokracja jest!

Gość margarinna11232
krzykacze umieją tylko głośno mordę drzeć i piepszyć 3po3

Gość Hitler by sie ucieszyl
oni tylko chca praw rownym osobom heteroseksualnym. Jak bys sie czul (czula), gdyby na kazdym kroku wytykano Ci orientacje seksualna, wysmiewano fakt, ze pragniesz seksu z osoba odmiennej plci od Twojej..?

Gość margarinna11232
No mnie też Giertych miło zaskoczył :D ma wiedze w tej sprawie

Oswiecim...??? Jak smiesz, idioto, przywolywac pamiec tam pomordowanych? I Ty sie masz pewnie za patriote???

Gość Hithitemm
Masz rację, zaraz homo będą wytykać palami "hetero, hetero, ha ha". Żałosne.

Gość margarinna11232
Już ci odpowiadam, Gej lesbijka siedzą, zyją normalnie a homosie krzyczą to tak jakbyś ty wyszedł na ulice i mówił że robisz to tylko na dworze noo weśśś

Gość do hitler by sie ucieszyl
ja jestem osoba niewierzaca,wiec syna nie pcham na papieza

zalosne? Doprawdy? Bo jestes w wiekszosci i czujesz sie bezpieczny?

Gość Hithitemm
Tak jestem w większości i jestem z tego dumna. Ale co z tego wynika? Oni też mogą, powinni sie leczyć. A w Polsce nie da sie czuć bezpiecznie.

kiedys kobiety wyszly na ulice i protestowaly, by wywalczyc dla nas prawa wyborcze i mozliwosci rozwoju zawodowego, a co za tym idzie - wolnosci. Tez byly wysmiewane, jak dzis mniejszosci seksualne. Gdyby przegraly, polowa z Was nie mialaby dostepu do internetu, o ile laskawy pan i wladca - maz, ojciec lub brat - nie pozwolilby na to. A zapewne nie pozwolilby :P dygalybyscie grzecznie i szly spac, bo tv tez pewnie nie wolno byloby Wam ogladac, zebyscie w histerie nie wpadaly :D ale co tam! Zamiast pomyslec co czuja reprezentanci wspolczesnych poszkodowanych, lepiej wlasne kompleksy zadusic mania wyzszosci. Tylko na jakiej podstawie czujecie sie lepsi (lepsze) od osoby innej narodowosci, czy preferencji seksualnej? Wiecie, ze strach przed odmiennoscia powoduje...niewiedza?

Gość Hithitemm
Włącząm tvp1 geje sie całują, włącząm tvp info a tam pedały trzymają sie za ręce. No zesz! Niech ich wszystkich piekło pochłonie!

Gość nieuswadomiona panna
chcecie zobaczyc film nakrecony przez homola o samym sobie? tu jest. bardzo znany film. powaznie. video.mail.ru/mail/gheka05/11/17.html

milosc blizniego na tym topiku az kwitnie... :o

Gość margarinna11232
W normalnym kraju powinni leczyć takich ludzi a nie bić im brawo, tak samo Kalisz za homosiami jest a za wielożeństwem już nie a co za różnica znowu będą zdyskryminowani następni, więc twoja racja niema bytu nioch nioch

Gość Hithitemm
No to oświec nas tu wszystkich laskawie. A wiesz że większość naukowców uważa że homoseksualizm za chorobę? Ale Ty będziesz pieprzyc te swoje farmazony. Natury sie nie oszuka. I pozwol (a moze demokratycznie mi sie pozwolisz) że nie będę juz tracić czasu dla tej dyskusji. Geje nie sa warci aż tyle mojego cennego czasu. A i współczuje Ci ojca.

orientacja seksualna nie jest choroba. Heteroseksualizm tez chcesz leczyc? :P

jaka "wiekszosc naukowcow"??? :D a wiesz co to WHO? To spojrz na ich liste chorob i pomysl dlaczego nie znajdujesz tam homoseksualizmu? :P

niezle pranie mozgu przeszliscie... O ile w ogole macie jakies zwoje i zdolnosci do samodzielnego myslenia... Dobranoc

Gość margarinna11232
Współczuję ci ...

Hitler by sie ucieszyl oni tylko chca praw rownym osobom heteroseksualnym. Jak bys sie czul (czula), gdyby na kazdym kroku wytykano Ci orientacje seksualna, wysmiewano fakt, ze pragniesz seksu z osoba odmiennej plci od Twojej..? - Mają równe prawa zagwarantowane w konstytucji. A nikt by ich się nie czepiał o orientację, gdyby wszystkim tego nie wykrzykiwali i nie robili parad.

Gość PEDAŁY I ŻYDZI DO AUSCHWITZ!!!
:classic_cool:

Hitler by sie ucieszyl orientacja seksualna nie jest choroba. Heteroseksualizm tez chcesz leczyc? - Każdy twój post to stek bzdur. Masz dziecinne i głupie argumenty. Idź stąd.

Gość Gej tu gej tam, ja przez tego
geja sraczke juz mam :-D

Gość lfanlaf
Do Hitler by się ucieszył: Otóż to tobie niezłe pranie móżgu zrobili. Homoseksualizm jest chorobą i nie powinno się tego propagować. Nie wiem w czyim to jest interesie, ale widocznie w czyimś jest... Niestety... Tolerujcie nas, którzy nie mają ochoty propagować waszego zboczenia. Bądźcie konsekwentni

jestem heteroseksualna. Ale nie rozumiem Waszej nienawisci skierowanej do mniejszosci. Odmawiacie sporej czesci ludzkosci prawa do rownego traktowania, do godnosci, milosci ... W imie czego? Ot, polscy katolicy :o

Gość lfanlaf
Bo legalizacja takich 'związków' pociągnie za sobą przyznanie im praw do adopcji. A to by było tragiczne w skutkach. To jedno a drugie... Widzisz, ty wjeżdzasz na katolików. Teraz jest wielki najazd na kościół. Zdajesz sobie sprawę jak ogromna część homoseksualistów krytykuje kk? Gdzie się podziała tolerancja w tym przypadku. Ja na nich nie pluje, nie skazuje na tortury, najzwyczajniej w świecie nie mam ochoty na nich patrzeć, bo mnie obrzydzają. Ot taki odruch. Dlaczego na siłę mi się wmawia, że to jest dobre i MUSZĘ to popierać?

nie skazujesz na tortury? No popatrz, jaka tolerancja :D homoseksualizm nie jest ani dobry, ani zly. To nie ta kategoria. Kwestia orientacji jest zupelnie obiektywna cecha! Ktos moze byc glupi, zlosliwy lub dobry czy madry. Ale te cechy sa niezalezne od orientacji. Nikt Ci nie kaze patrzec na gejow uprawiajacych seks. Z reszta jak mialbys ich obejrzec? Na ulicy? Za cos takiego jest mandat. Podobnie z reszta jak dla pary heteroseksualnej. A to, ze homosekualisci walcza o swoje i wszedzie ich teraz widac jest wynikiem sytuacji, ze przez lata nie bylo im wolno nosa wysciubic za drzwi zamknietych klubow czy wlasnych domow. Poczytaj nieco i zobacz jak byli przesladowani... Teraz w koncu moga wywalczyc sobie rowne prawa. Bo wcale ich nie maja. Widac chocby po tym forum. A do adopcji droga daleka. I w tym wypadku uwazam, ze psycholodzy i pedagodzy powinni sie wypowiadac.

ktos mi tu imutowal mlody wiek... Coz. Dziekuje bardzo :D jestem dojrzala kobieta. Po 40.... Sporo w zyciu przeszlam, sporo widzialam. Dobranoc raz jeszcze.