Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podziwiam je i też taka bede

Może to chore,ale podziwiam kobiety, które zabiły swoje dzieci

Polecane posty

nie są tak banalne jak mamusie co karmia i pielegnuja swoje pisklaki, są to kobiety których jestestwo jest wazniejsze od uslugiwania dziecku

jesteś durniem:D wystarczy napisać, że podziwiasz kobiety, które nie chcą być matkami. a tak bana dostaniesz.

Gość wqdqwdwqdwd
Jest coś takiego jak antykoncepcja... ale jestes durna... Tak , zabij swoje dzieci , a jak nie myslisz o nich i nie masz uczuc to pomysl ,ze sama mozesz isc siedziec na dlugie lata

Gość fabian22 lat
czy napisałam,że ja bede miec dzieci i bede je zabijac? nie, ja nie bede zachodzic w ciaze, ale te kobiety co zabiły swoje dzieci- swoją własnosc,są okej

No tak, pytanie raczej do moderatorów :( Popularne metody są łatwe do obejścia, musieliby jakoś odróżnić i zafiltrować urządzenia - telefon, komputer tego konkretnego użytkownika.

Gość zapamietam twoj nick
czyli jeżeli twoja matka żyje to ma prawo cię zabić, bo wg twojego myślenia jesteś jej własnością

gdyby mama chciala mnie zabic to nie mialabym jej tego za złe, w koncu to ona mnie urodziła,nikt inny nie ma prawa decydowac za czlowieka jak nie jego matka,bez matki nie byloby nas! gdy ktos zabija czlowieka (obcego) to skazuje matke na cierpienie - bo ona urodziła i stracla dziecko,ale matka moze nas rodzic i zabic, nie jest zobligowana do tego by kochac swoje dziecko. tak samo - zbudowałes cos wlasnego - mozesz sam to zburzyc.

Gość gfdhfdh
a gdyby lała cie pasiorem też nie miał(a)byś jej tego za złe? pierdolisz że aż żal czytać :o

nie, bicie to krzywdzenie, tego nie można robić

Gość taa, a wykrywalność spada
i trzeba robić prowokacje na kafeterii, tylko że tutaj nikt nie jest na tyle chory, żeby podziwiać patologię, proszę pana.

Gość gkstceja.
Na starość pragniesz zostać zupełnie sama? Chcesz aby na łożu śmierci nikt cię nie odwiedził?

Gość życzę ci ty głupia pindo
żeby ciebie wcześniej ktoś zabił.

Gość gość
Matki morderczynie idą do piekła, jeśli się nie nawrócą. Będą cierpiały katusze na wieczność. Tyle mam strasznych wieści dla nich. Niech padną na kolana przed Bogiem, póki żyją i błagają o miłosierdzie.

Gość gość
No moze to pisala mamusia Oskarka Malgorzaciaka albo Bartusia Kwiatkowskiego???